0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
40000 bakım zamanı geldi geçti bile, haftaya gidecem nasipse yalnız yağı ve filtreleri internetten aldım. kampanyaya denk gelmesi iyi oldu...servisten sadece yağ değişimi+yağ filtresi+mazot filtresini talep edeceğim ve 40000 de kontrolleri yapılması gereken noktalara bakılması için fiyat alacağım
Ozellikle polen filtresine verdiginiz paraya yazik olmus.
Hangi yağı Kullanacaksınız?[bAlıntı yapılan: (Gizli Üye) - Haziran 07, 2014, 23:55:09Hangi yağı Kullanacaksınız?Mesaj Birleştirildi: Haziran 07, 2014, 23:56:11Hangi açıdan dedin Ufuk? pahalı mı? kötü mü?Mobil1 esp 5/30 tam sentetik
Hangi yağı Kullanacaksınız?Mesaj Birleştirildi: Haziran 07, 2014, 23:56:11Hangi açıdan dedin Ufuk? pahalı mı? kötü mü?
Hangi açıdan dedin Ufuk? pahalı mı? kötü mü?
Neden ufuk beyUcuz aldigimi dusunuyorum, markasindan oturu mu pahali/kaltesi icin mi yorum yaptinuz
Fiyat/Kalite orantısı icin soyledim, tabi ki orijinalindan ucuz olmali.Filtrede ki kagit miktari (filtrelizasyon kat sayisi) ve kagit kalitesi (filtrelizasyon kalitesi) olarak Japon menseili urunlerin yanina bile yaklasamaz ozellikle o fiyat ile.Hava filtresi de asiri ucuz, kalitesini merak ettim acikcasi.
ürünleri otostart sitesinden aldım. hava filtresi markasını gelince buradan yazarım...
20 TL eksik yazarak az göstermeyin hocam Güle güle kazasız belasız günlerde kullanın. 10Bin km yi 1 yılda yaparsanız 535 TL/12= 45 TL/Ay eder, sigara içiyorsanız 6-7 paket sigara eder. Çok bişi değil yani, sonuçta işinizi görüyor canınızı ve canlarınızı taşıyor Böyle bakın olaya Polyanna ile akrabalığım yoktur bu arada
Haftaya 2012 mmt d4d auris 30 000 bakımı için 380 TL ön fiyat ile randevu aldım. Eğer ilave bir masraf çıkmazsa şu ana kadar yaptıracağım en uygun bakım olacak. Bakım sonrası detayları buradan paylaşırım.
iyi günler herkese 50bin km bakımı yaklaştı benimde servislere çok para veriyoruz acıyorum ama şu garanti muhabbeti yüzünden başka yerede gitmek istemiyorum.50 Bin Km Bakımında neler yapılıyo bilen yaptıran varmı acaba aracım 2012 dizel Auris (Manuel)
Herkese hayırlı ramazanlar.Aracını bu sene yetkili servise 20000 km bakımı için veren var mı acaba.Şu an fiyat araştırıyorum ama gerçekten çok uçuk fiyat çekiyorlar, acaba bakımlarda garantiyi etkilemeden kısabileceğimiz ya da yaptırıp yaptırmama konusunda şimdilik bize sıkıntı yapmayacak doneler var mı dizel için soruyorum, teşekkür ederim.