0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 2 ay önce 2007 MM dizel corolla hb araç aldım. ilk aracım benim. aracımın 40bin bakımı için yetkili servisi aradım 600TL fiyat biçtiler garantim yok sizce fiyat çok değil mi ?40bin bakımının ağır bakım olduğunu söylediler gerçekten öyle mi? ben bakımlarını kendim yaptırmaya karar verdim 40 bin bakımında yaptırmam gerekenler nelerdir bana bilgi verebilir misiniz? ilk aracım olduğu için bakım konusunda çok bilgim yok yeni öğrenmeye çalışıyorum
cumartesi 2013 dizel aurisimi 10000 bakımına götürdüm 480 tl ödedim.. faturayı net hatırlamıyorum ama yağ 48 tl filandı yani dişardan getirsemde fiyatta bi azalma olmayacaktı..Sonkar avcılarda yapıldı bakım..
Merhaba ben yeni Auris comfort extra dizel tiptronik aldım.km si 45000 de yağ değişimini ne zaman yapmam lazım.Hangi yağı kullanmalıyım.Öneride bulunursanız sevinirim.
En son yağ değişimi ne zaman yapılmış? eski sahibinden bakım kayıtlarını aldınız mı? 10 binde bir bakıma girmesi lazım. Yağ olarak ta 5w-30 tam sentetik öneririm.
merhaba sanayideki ustam 5/30 luk oil premium yağ koydu.Filtreile beraber 115 tl verdim.Yanlız araca 4lt. Yağ bıraktı ve yeter dedi.4 lt yetermi ki?