0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben de tam 400 TL verdim. yağı dışardan alıp getirme konusunu söylemeye işin açığı biraz çekindim. kabul ediyorlar mı bunu? deneyen var mı? arabanın garantisini de sırf bu servis fiyatları yüzünden uzatmamaya karar verdim, garanti bitince sanayide bir yer bulunur elbet...
Kabul ediliyor fakat müşterinin yağı kullanıldı gibi bir ibare düşüyorlar bakım faturasına. Yani motorda bir sorun olması halinde bahaneyi yağa atabilirler.
O ibareyi; Müşterinin getirdiği x marka 5w30(veya hangisi ise) yağ kullanıldı, şeklinde yazdırılırsa bir sorun olacağını sanmam. Ben önceki aracımda yağı kendim götürdüğümde öyle yazdırıyordum.
Merhabalar,Geçen hafta Aurisimin 10000 bakımını yaptırdım.Toplam 400 tl tuttu.(10000km bakım için çok yüksek bir rakam) Nedir bu ya..... Değişen hiçbirşey yok.20000'de herhalde 800 falan isteyecekler. Detaylar:10000km bakım 110,92 TLAtık malzeme bertafaf ücreti 1,18 TLDizel Enjektör Temizleyicisi 41,77 TLKarter Tapa Contası 2,48TLKabin Hava Filtresi 61,12 TLToyota Motor Yağı 5W30 160,21 TLYağ Filtre Elemanı 22,63 TLToplam 400.31 TL
Nostalji olsun ve fiyatlar nereden nereye gelmiş diye arabamın 10 bin bakım kağıdını koyuyorum Yağı kendim götürmüştüm.
Birde Mazda nın bakım ve parçasına pahalı demiyorlarmı ölüp bitiyorum
40-60 bin liralık araclar icin senede bence 400-500 tl gibi rakamlar cok makul ve mantıklı. Para kazanmasın mı bu adamlar anlamıyorum ki.
Beyler hanımlar , benim veya ailemizin hiç sıfır km arabası olmadığı için bilemiyorum ama bir arabaya 40 50 bin para veriyorsunuz 10 bin gelince 300 lira vermek mi zor oluyor?bilmediğimden soruyorum .90 model arabanın bakımı için bile bu parayı harcarken sizin şikayet etmenizi yadırgıyorum.