0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
auris yerine i30 alın derim ben düşük donanım seviyesi bile auris'in üst donanımından daha zengin. cruise control var, hani şu parayla bile satın alınamayan. performansta zaten dizel auris i30'un yanına yaklaşamaz. i30'un dezavantajı ikinci elde değer kaybetmesi. uzun yıllar binecekseniz düşünmenizde fayda var.
Tavsiyeniz için teşekkürler Hakan Bey. Alacağım aracı uzun süre kullanacağım nasip olursa. dizel alma konusunda net bir şekilde karar verdim. Az kullanılmış denk gelirse 2.el. olmazsa sıfır. Ancak tutar çok önemli. 40bin'i aşmak istemiyorum. dizel i30 en boşu 51400. auris 47900, yaris 41800. hayırlısı bakalım.
öncelikle yaris'i direk elemenizi tavsiye ederim. efsane kasadan sonra hayal kırıklığı olur. arka camı manuel olan bir araca 40 küsür bin lira vermeyin.
Yarislerin arka camı manuel değil
Bende bir Auris kullanıcısıyım! evet süspansiyonu oldukça sert ve bir takım sesler geliyor ama gerçekten eğlenceli bir araç ) tabi avensisin konforunu bulamayabilirsin
Sert süspansiyon sayesinde iyi tutunuyor ve eğlenceli zaten
+1Bende çok keyif alıyorum sebepli sebepsiz.
407 den sonra bu araç size küçük gelebilir.
arkadaşlar peugeot 407 marka aracımı sattım şu anda fikir değiştirmezsem toyota auris 1.6 otomatik benzinli otomatik düşünüyorum ama forumu şöle az inceledim auris ile ilgili yorumları okuyunca hayal kırıklığına uğradım dün aracı bayisinde gördüm inceledim ama daha test sürüşüne çıkmadım sizdem ricam araç ile ilgili + ve - leri yazarsanız memnuniyetinizi ve memnuniyetsizliğinizi belirtirseniz samimiyetinize ve aracı kullanan kişiler olarak sizin de fikirlerinize göre aracı ya alacam yada başka modeller üzerinde yoğunlaşacam merak ettiğim konular baktığım model otomatik 1.6 124 baygirdi performansı nasıldır vites geçişlerini hissettirirmi yakıtı nasıldır 100 km de şehir içinde yaktığınız değerler nedir 2012 makyajlı kasa düşünüyorum herkese simdiden teşekkürler
Söylemeyi unuttum,Ben aracımı çok seviyorum ve son derece memnunum.