Gönderen Konu: Auris almayı düşünüyorum, kaygılarım var  (Okunma sayısı 89073 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
Auris almayı düşünüyorum, kaygılarım var
« : Haziran 06, 2012, 10:39:12 »
Merhaba,

Foruma yeni üye oldum. Şu konu altında kendimi tanıtmaya çalıştım: http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43767.0

Bu yaz bir araba almayı düşünüyorum. Bunun için araştırmalara şimdiden başladım. Aklımda iki marka ve model var:

• Toyota Auris 1.6 Elegant Manuel Vites 132hp Valvematic
  • Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik ya da Manuel Vites

Model yılı olarak 2008-2009 belki 2010 olabilir.

Auris Civic'in yanında daha ciddi, daha oturaklı duruyor. Aslında kendimi Auris'e daha yakın hissediyorum ancak internette ve bu forumda yaptığım çok detaylı araştırmalar sonucu bende bazı kaygılar oluştu. Auris konusunda kullanan herkesin ortak olarak dile getirdiği bazı problemler, eksiler açıkçası beni epey soğuttu bu araçtan.

Mesela,
  • 100km hızdan sonra yoldan gelen uğultular
  • Ön konsolda sert plastik kullandıklarından buradan gelen çıtırdama sesleri ve bu plastiklerin çabuk çizilmeleri
  • MMT şanzıman sorunları, trafikte kalmalar, yokuş çıkamamalar vb. (Bu yüzden manuel vitesli almayı düşünüyorum)
  • Depodan gelen lakır lukur yakıtın çalkalanma sesi
  • Ön kol dayamanın iyi konumlandırılmamış olması
  • Süspansiyonların sertliği, aracın savrulacakmış hissi vermesi, belki yol tutuşundaki yetersizlik

Özellikle yoldan gelen uğuldu ve ön kolsoldan gelen çıtırtılara tahammül edebilir miyim emin değilim. Ayrıca yol tutuşun yetersiz olduğunu arkanın savrulma eğilimli olduğunu söyleyen bir çok Auris kullanıcısı var.

1 senedir 2005 model Avensis kullancısıyım. Bu aracın ses yalıtımını, yol tutuşunu, karizmasını, sorunsuzluğunu, sürücüsüne verdiği güveni ve sürüş zevkini Auris'de bulamayacağım gibi bir his var içimde. Auris'i hiç kullanmadım, sadece internet ortamında yaptığım araştırmalardan yola çıkarak bunları söylediğimi belirtmek isterim.

Son olarak sormak istiyorum, Avensis'ten aldığım zevki ve sorunsuzluğu Auris'te ararsam sizce çok mu şey beklemiş olurum?

Bana öyle birşey söyleyin ki Auris alayım. :)

Yanıtlarınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum,
Herkese şimdiden teşekkürler.
2. 2011 Toyota Auris 1.6 Elegant VSC Beyaz
1. 2005 Toyota Avensis 1.6 Elegant Füme

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris almayı düşünüyorum, kaygılarım var
« Yanıtla #1 : Haziran 06, 2012, 10:42:12 »
•100km hızdan sonra yoldan gelen uğultular
•Ön konsolda sert plastik kullandıklarından buradan gelen çıtırdama sesleri ve bu plastiklerin çabuk çizilmeleri
•MMT şanzıman sorunları, trafikte kalmalar, yokuş çıkamamalar vb. (Bu yüzden manuel vitesli almayı düşünüyorum)
•Depodan gelen lakır lukur yakıtın çalkalanma sesi
•Ön kol dayamanın iyi konumlandırılmamış olması
•Süspansiyonların sertliği, aracın savrulacakmış hissi vermesi, belki yol tutuşundaki yetersizlik

bu sölediklerinin hepsi var karar senin :D
2011 auris d4d comfort extra kar beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 06, 2012, 10:42:37 »
Hamit bey, merhaba.
Uzun soluklu bir teste çıkmanızı tavsiye ederim, hem kafanızdaki soruları bi nebze gidermiş olursunuz, hemde aaraç hakkında daha net bir düşünce oluşur kafanızda.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2012, 11:02:10 »
Hamit bey, merhaba.
Uzun soluklu bir teste çıkmanızı tavsiye ederim, hem kafanızdaki soruları bir nebze gidermiş olursunuz, hemde aaraç hakkında daha net bir düşünce oluşur kafanızda.

Sercan Bey merhaba,

Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Forumda sizin kadar Auris'i seven başka biri yok sanırım. Mesajlarınız çok faydalı oldu. Bunun için de ayrıca teşekkür ederim.

Bu uzun soluklu testi nasıl yapabilirim peki? Sıfır Auris alamıyorum, sıfır alabilecek olsam belki bir Toyota bayisindeki test aracını uzun soluklu test etme fırsatım olabilirdi.

Kiralık Auris ile de test sürüşü sonuçları pek isabetli olmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2012, 11:08:03 »
 :argh: :argh: :argh: benin yanıtım pek görünmedi galiba :D
Neyse gene yardımcı olmaya çalışayım Toyota plazada var olan test araçlarını test etmeniz için arabayı satın almanız şart deildir.
Hangi bayi olursa olsun test ettirir arabayı sercan haklı gitip bir test edin gerçi pek uzun mesafe olmuyo galiba (en azından eskişehirde böle) bulunuğunuz ildeki bütün plazalara gitip test edin en azından biraz fazla test etmiş olursunuz  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #5 : Haziran 06, 2012, 11:18:24 »
:argh: :argh: :argh: benin yanıtım pek görünmedi galiba :D
Neyse gene yardımcı olmaya çalışayım Toyota plazada var olan test araçlarını test etmeniz için arabayı satın almanız şart deildir.
Hangi bayi olursa olsun test ettirir arabayı sercan haklı gitip bir test edin gerçi pek uzun mesafe olmuyo galiba (en azından eskişehirde böle) bulunuğunuz ildeki bütün plazalara gitip test edin en azından biraz fazla test etmiş olursunuz  ;)

Göker Bey, yanıtınız için teşekkürler. Yanıtınızı gördüm ancak diyecek birşey bulamadım :)

Bir defa Toyota bayisinde yeni Avensis'le test sürüşüne çıkmıştım. 1-2km git gel ile pek anlaşılmıyor durum dediğiniz gibi. En az yarım gün kullanmak lazım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Haziran 06, 2012, 11:23:38 »
 VSC yok evet, Elegant'ların da tamamında VSC mevcut değil zaten.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Haziran 06, 2012, 11:24:25 »
Göker Bey, yanıtınız için teşekkürler. Yanıtınızı gördüm ancak diyecek birşey bulamadım :)

Bir defa Toyota bayisinde yeni Avensis'le test sürüşüne çıkmıştım. 1-2km git gel ile pek anlaşılmıyor durum dediğiniz gibi. En az yarım gün kullanmak lazım.
Eğer Eskişehirde olsaydınız arabamın kapısı sonuna kadar açık olurdu :D en azından aklınızda hiç soru kalmayana kadar gezebilirdik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Haziran 06, 2012, 11:33:48 »
Sercan Bey merhaba,

Hızlı yanıtınız için teşekkür ederim. Forumda sizin kadar Auris'i seven başka biri yok sanırım. Mesajlarınız çok faydalı oldu. Bunun için de ayrıca teşekkür ederim.

Bu uzun soluklu testi nasıl yapabilirim peki? Sıfır Auris alamıyorum, sıfır alabilecek olsam belki bir Toyota bayisindeki test aracını uzun soluklu test etme fırsatım olabilirdi.

Kiralık Auris ile de test sürüşü sonuçları pek isabetli olmaz.

Rica ederim Hamit bey yardımcı olabildiysem ne mutlu, Test için illa aracı almanıza gerek duyulmaz, test etmek istediğinizi söylerseniz kimsecikler sorun çıkarmaz, araca binmeden de söylersiniz uzun bir tur olmasını istediğinizi, İkinci el düşünüyorsanız Ergünün aracı çok temizdir 2 üstte yazan arkadaşımızın ki.

Ayrıca belirtmekde isterim Auris bir yarışmada 1. seçilmişti ama inanın hangisi olduğunu hatırlamıyorum.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #9 : Haziran 06, 2012, 11:51:50 »
Eğer Eskişehirde olsaydınız arabamın kapısı sonuna kadar açık olurdu :D en azından aklınızda hiç soru kalmayana kadar gezebilirdik.

Göker Bey çok iyi niyetlisiniz, teşekkürler. İnsanın kalkıp Eskişehir'e gidesi geliyor. :)

VSC yok evet, Elegant'ların da tamamında VSC mevcut değil zaten.

Ergün Bey ilk konuda Auris'in yol tutuşundan da kaygılı olduğumu belirtmiştim. Keşke aracınızda VSC olsaydı. Diğer özellikleri tam aradığım özellikler. Bunu bir düşüneyim.

Rica ederim Hamit bey yardımcı olabildiysem ne mutlu, Test için illa aracı almanıza gerek duyulmaz, test etmek istediğinizi söylerseniz kimsecikler sorun çıkarmaz, araca binmeden de söylersiniz uzun bir tur olmasını istediğinizi, İkinci el düşünüyorsanız Ergünün aracı çok temizdir 2 üstte yazan arkadaşımızın ki.

Ayrıca belirtmekde isterim Auris bir yarışmada 1. seçilmişti ama inanın hangisi olduğunu hatırlamıyorum.

Tavsiyelerini teşekkür ederim Sercan Bey. Ergün Bey'in aracının temiz olduğu aşikar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Haziran 06, 2012, 12:10:29 »
2.5 ay önce biraderide toyotacı yaptık şükür.. sıfır km auris comfort extra 1.6 valvematic aldık.

aracın dıştan görünüşü güzel
evet süspansiyonlar avensise göre sert ama o kadar da değil ama bir astra kadar da sert değil
rüzgar sesini bayağı alıyor. yalan yok
yol sesisinide alıyor özellikle 100 km üzerinde bayağı ses var ama dikkat ettim sıcak asfaltta ses yok sert asfatta çok ses yapıyor
depodan lakır lukur ses falan gelmiyor belki önceki kasalarda vardır o sorun.
bizimki düz vites olduğu için mmt hakkında bilgim yok
ön konsol malzemesi kötü değil ama kapı kolları ve etrafı bez olduğu için sorun yaratacak gibi duruyor.
kol dayamaya dikkat etmedim ama sorun olsa dikkatimi çekerdi mutlaka
araç jip havası veriyor yerden biraz yüksek duruyor
içi çok ferah
ön konsol düğmeler çok hoş
arka diz mesafesi biraz dar.
koltuklar rahat
yol tutuşunda bir problem göremedim
motor çok güzel ve sessiz içeriye motor sesini almıyor özellikle 100 kmnin üzerindeki hızlarda 6. vitesten dolayı motor rahat çalışıyor
alt devirler biraz cansız olsada 3000 devirden sonra araba değişiyor.
sonuç olarak sıfır km bir araca 40.000 tl verdik o paralara  polo corsa alınıyor şimdi.

alınırmı bence alınır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Haziran 06, 2012, 12:27:53 »
Merhaba,

Foruma yeni üye oldum. Şu konu altında kendimi tanıtmaya çalıştım: http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43767.0

Bu yaz bir araba almayı düşünüyorum. Bunun için araştırmalara şimdiden başladım. Aklımda iki marka ve model var:

• Toyota Auris 1.6 Elegant Manuel Vites 132hp Valvematic
  • Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik ya da Manuel Vites

Model yılı olarak 2008-2009 belki 2010 olabilir.

Auris Civic'in yanında daha ciddi, daha oturaklı duruyor. Aslında kendimi Auris'e daha yakın hissediyorum ancak internette ve bu forumda yaptığım çok detaylı araştırmalar sonucu bende bazı kaygılar oluştu. Auris konusunda kullanan herkesin ortak olarak dile getirdiği bazı problemler, eksiler açıkçası beni epey soğuttu bu araçtan.

Mesela,
  • 100km hızdan sonra yoldan gelen uğultular
  • Ön konsolda sert plastik kullandıklarından buradan gelen çıtırdama sesleri ve bu plastiklerin çabuk çizilmeleri
  • MMT şanzıman sorunları, trafikte kalmalar, yokuş çıkamamalar vb. (Bu yüzden manuel vitesli almayı düşünüyorum)
  • Depodan gelen lakır lukur yakıtın çalkalanma sesi
  • Ön kol dayamanın iyi konumlandırılmamış olması
  • Süspansiyonların sertliği, aracın savrulacakmış hissi vermesi, belki yol tutuşundaki yetersizlik

Özellikle yoldan gelen uğuldu ve ön kolsoldan gelen çıtırtılara tahammül edebilir miyim emin değilim. Ayrıca yol tutuşun yetersiz olduğunu arkanın savrulma eğilimli olduğunu söyleyen bir çok Auris kullanıcısı var.

1 senedir 2005 model Avensis kullancısıyım. Bu aracın ses yalıtımını, yol tutuşunu, karizmasını, sorunsuzluğunu, sürücüsüne verdiği güveni ve sürüş zevkini Auris'de bulamayacağım gibi bir his var içimde. Auris'i hiç kullanmadım, sadece internet ortamında yaptığım araştırmalardan yola çıkarak bunları söylediğimi belirtmek isterim.

Son olarak sormak istiyorum, Avensis'ten aldığım zevki ve sorunsuzluğu Auris'te ararsam sizce çok mu şey beklemiş olurum?

Bana öyle birşey söyleyin ki Auris alayım. :)

Yanıtlarınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum,
Herkese şimdiden teşekkürler.

Bende nacizane fikirlerimi yazmak isterim.

1 - Pek hızlı kullanamam arabayı. 120 - 130 a fazla çıktığım nadirdir. O yüzden ses çok geliyor gelmiyor fazla dikkatimi çekmiyor. Ama ses geçirmiyor dersem tabii yalan olur.
2 - Ön konsol yan konsol vs. evet kesinlikle çabuk çiziliyor. Bunu çok şaşırtıcı buldum...
3 - Aracım manuel olduğundan o tür şikayetler bende söz konusu değil.
4 - Depomdan hiç ese gelmiyor veya ben duydmuyorum.
5 - Arabayı ilk aldığımda kol koyma yeri bu saçma olur mu dedim.Çok rahatsız ve saçma bir yerde idi. Şimdi ise çok rahat ve konforlu geliyor. Sanırım bir süre sonra alışıyor insan. Ama bu diğer arabalara göre farklı konumlandırıldığı gerçeğini unutturmuyor.
6 - Süspansiyonlardan herhangi bir şikayetim yok.

Sevgiler,
2011 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Haziran 06, 2012, 12:39:22 »
Ön konsol seslerinin haricinde diger problemlerden yana bi sıkıntım olmadı. 1.6 AT.  Onda da bir iki izalasyon işleminden sonra su an bi şikayetim yok.

Ama yine de satmayı düsünüyorum aracımı.  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Haziran 06, 2012, 12:43:26 »
Hamit Bey;
5 aydır Auris 1.4 Dizel (2012) kullanıcısıyım. Forumlarda yer verilen şikayetlerin hiçbirine maruz kalmadı. Arabanın yol tutuşu, konforu, ergonomisi, yakıt ekonomisi on numara. Ancak mutlaka birşeyler arayacak olursak buluruz herhalde... Mesela lastik hamurları biraz sert hafif ses yapıyor. Bunu da ilk lastik değişim tercihini Michelin yaparak giderebilirsiniz. Benim şahsi kanaatim bu arabadan çok keyif alacaksınız. (VW ve Opel kullanmış birisi olarak söylüyorum.) Ayrıca ön kol dayanağını da çok seviyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #14 : Haziran 06, 2012, 13:19:54 »
2.5 ay önce biraderide toyotacı yaptık şükür.. sıfır km auris comfort extra 1.6 valvematic aldık.

aracın dıştan görünüşü güzel
evet süspansiyonlar avensise göre sert ama o kadar da değil ama bir astra kadar da sert değil
rüzgar sesini bayağı alıyor. yalan yok
yol sesisinide alıyor özellikle 100 km üzerinde bayağı ses var ama dikkat ettim sıcak asfaltta ses yok sert asfatta çok ses yapıyor
depodan lakır lukur ses falan gelmiyor belki önceki kasalarda vardır o sorun.
bizimki düz vites olduğu için mmt hakkında bilgim yok
ön konsol malzemesi kötü değil ama kapı kolları ve etrafı bez olduğu için sorun yaratacak gibi duruyor.
kol dayamaya dikkat etmedim ama sorun olsa dikkatimi çekerdi mutlaka
araç jip havası veriyor yerden biraz yüksek duruyor
içi çok ferah
ön konsol düğmeler çok hoş
arka diz mesafesi biraz dar.
koltuklar rahat
yol tutuşunda bir problem göremedim
motor çok güzel ve sessiz içeriye motor sesini almıyor özellikle 100 kmnin üzerindeki hızlarda 6. vitesten dolayı motor rahat çalışıyor
alt devirler biraz cansız olsada 3000 devirden sonra araba değişiyor.
sonuç olarak sıfır km bir araca 40.000 tl verdik o paralara  polo corsa alınıyor şimdi.

alınırmı bence alınır

Uğur Bey yorumlarınız için teşekkürler. Faydalı oldu.

Bende nacizane fikirlerimi yazmak isterim.

1 - Pek hızlı kullanamam arabayı. 120 - 130 a fazla çıktığım nadirdir. O yüzden ses çok geliyor gelmiyor fazla dikkatimi çekmiyor. Ama ses geçirmiyor dersem tabii yalan olur.
2 - Ön konsol yan konsol vs. evet kesinlikle çabuk çiziliyor. Bunu çok şaşırtıcı buldum...
3 - Aracım manuel olduğundan o tür şikayetler bende söz konusu değil.
4 - Depomdan hiç ese gelmiyor veya ben duydmuyorum.
5 - Arabayı ilk aldığımda kol koyma yeri bu saçma olur mu dedim.Çok rahatsız ve saçma bir yerde idi. Şimdi ise çok rahat ve konforlu geliyor. Sanırım bir süre sonra alışıyor insan. Ama bu diğer arabalara göre farklı konumlandırıldığı gerçeğini unutturmuyor.
6 - Süspansiyonlardan herhangi bir şikayetim yok.

Sevgiler,

Sinan Bey size de yorumlarınız için teşekkür ederim. Aracınızın model yılını merak ediyorum? Bir de hangisi Elegant, Comfort, Comfort Extra?

Ön konsol seslerinin haricinde diger problemlerden yana bir sıkıntım olmadı. 1.6 AT.  Onda da bir iki izalasyon işleminden sonra su an bir şikayetim yok.

Ama yine de satmayı düsünüyorum aracımı.  :alkis:

Volkan Bey neden satmayı düşünüyorsunuz? :)

Hamit Bey;
5 aydır Auris 1.4 Dizel (2012) kullanıcısıyım. Forumlarda yer verilen şikayetlerin hiçbirine maruz kalmadı. Arabanın yol tutuşu, konforu, ergonomisi, yakıt ekonomisi on numara. Ancak mutlaka birşeyler arayacak olursak buluruz herhalde... Mesela lastik hamurları biraz sert hafif ses yapıyor. Bunu da ilk lastik değişim tercihini Michelin yaparak giderebilirsiniz. Benim şahsi kanaatim bu arabadan çok keyif alacaksınız. (VW ve Opel kullanmış birisi olarak söylüyorum.) Ayrıca ön kol dayanağını da çok seviyorum...

Tarkan Bey, 2009-2010 gibi bir model düşündüğümden aslında genel olarak yaşanan problemlerle karşılaşır mıyım onu merak ediyorum. 2012 model Auris'lerde bir takım iyileştirmeler yapmış olabilirler. Yorumlarınız için teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 06, 2012, 13:32:36 »
Valla bi türlü ısınamadım. Sağlamlığı performansı son derece iyi olmasına ragmen hala içime sinmedi. Zaten güvendigim biri tarafından tavsiye üzerine aldım. kendi tercigim değildi. 3 senedir kullanıyorum. temmuz da satma düsüncem var bakalım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Haziran 06, 2012, 13:38:19 »
Valla bir türlü ısınamadım. Sağlamlığı performansı son derece iyi olmasına ragmen hala içime sinmedi. Zaten güvendigim biri tarafından tavsiye üzerine aldım. kendi tercigim değildi. 3 senedir kullanıyorum. temmuz da satma düsüncem var bakalım.
valla bravo 3 yıldır ısınamamışsınız belli :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Haziran 06, 2012, 13:42:52 »
3 Yıldır kullanıyor olmamın nedeni kredi borcudur. 1-2 taksidi kaldı. o da temmuza ayına tekabül ediyor. o yüzden de temmuzda satacağımı belirttim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 06, 2012, 13:46:34 »
Bir beşiktaşlı olarak zaten baştan hatalı seçim yapmışsınız
bedelinide 3 yıl aynı aracı kullanmak zorunda kalarak ödemişsiniz
artık satılma zamanı geldiğine göre hondayı düşünmeye başlayabilirsiniz :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 06, 2012, 13:55:50 »
honda da düsüncelerim arasında :)

audi honda hyundai şu an aklımda olan markalar. bakalım.