Gönderen Konu: Auris almayı düşünüyorum, kaygılarım var  (Okunma sayısı 89086 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Auris almayı düşünüyorum, kaygılarım var
« Yanıtla #20 : Haziran 06, 2012, 14:43:12 »
Uğur Bey yorumlarınız için teşekkürler. Faydalı oldu.

Sinan Bey size de yorumlarınız için teşekkür ederim. Aracınızın model yılını merak ediyorum? Bir de hangisi Elegant, Comfort, Comfort Extra?

2011 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra. Rica ederim
2011 Auris 1.4 D-4D Comfort Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Grafik Tasarımcı
  • Kan Grubu: A+
  • 28 kere teşekkür etti
  • 35 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 06, 2012, 15:22:14 »
Depoyu tam doldurduğunuz zaman lakur lukur ses geliyor. Yol tutuşu harika herhangi bir savrulmaya yakın bir hissi yaşatmadı bizdeki avensise kıyasla. Kol dayama rahat kullanılıyor sadece üzerinde yayılamıyorsunuz. İçerideki gri renkteki plastikleri iyi korumak lazım çok cabuk ciziliyor. Dizel motor cok sessiz. 1000-1400 devirde biraz tepkisiz kalıyor alışınca sorun yok. Bu fiyatlardaki 2011-12 araçlarda bence en mantıklısı.
2011 Toyota Auris     1.4 D4-D Comfort Plus                      http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43857.0
2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant Executive Otm.                http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37978.0
1999 Toyota Corolla  1.6 Luna                                           http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42078.0         Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Haziran 06, 2012, 15:32:14 »
honda da düsüncelerim arasında :)

audi honda hyundai şu an aklımda olan markalar. bakalım.

Audiye lafım olamaz
Honda iyi
ama şu hyundai yi ele bence

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Haziran 06, 2012, 17:01:04 »
Zaten 3. sırada abi . Audiden sekersek honda da kalırız. bi ihtimal ondan da sekersek diye sıraya koydum işte  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 43 kere teşekkür etti
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 06, 2012, 17:44:48 »

Hamit, kardeşim ben 2010 D4D M/M kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla makyajlı kasanın Türkiye'deki ilk kullanıcısıyım. 30000 km'yi geçti.

1. Yoldan gelen uğultunun en büyük nedeni lastikler. Michelin takınca ciddi oranda azalıyor. Yol sesi tüm Japonların hepsinde vardır, Honda'da dahil.
 2. Benim aracımdan öyle abartılacak bir ses gelmiyor. Mercedes değil sonuçta. Ön konsolun plastiği biraz hassas ama ben çok dikkat etmediğim halde herhangi bir çiziğim yok.
 3. Bu aracımdan öncede Yarisim vardı. O da M/M'du. Hiç yolda kalmadım. Kullanım dersen tabi ki klasik otomatik daha iyidir. Düz vites alacaksanız bunun bir anlamı yok.
 4. Depodan gelen sesi bende duydum ama bunu abartan arkadaşlarıma şaşırıyorum. Zevkler ve renkler farklıdır, saygım sonsuz. Kulak kabartmadığınız sürece duyulacak bir ses değil.
 5.  Benim boyum 1.85 ve ben kolçakla çok rahatım. Makyajsız kasalarda biraz daha alçak. Bu tamamen boyunuza ve oturma şeklinize bağlı. Bende Honda'da rahat edememiştim.
 6. Aracımın yol tutuşundan gayet memnunum. Gene orjinal lastikleri sıkıntı yaratıyor. Michelin ile gayet iyi yol tutuyor. Orjinal lastikleri ile bile burada yazamayacağım hızlarda sorunsuz yol aldım, alıyorum. :) Süspansiyonları Honda'dan daha sert değil.

Burada Honda düşmanı gibi gözükmeyeyim. Eski bir Honda kullanıcısıyım. Çok severek kullandığım bir Civic'im vardı. Çok yakıyor diye satıp 206 almıştım, pişmanım. :) Hatta Civic Hb alacaktım ama iç genişlik ve dizeli olmaması nedeni ile vazgeçtim.
2010 Auris 1.6 VVT-i Otomatik, VSC, Navi, Sunroof, Xenon, Isıtmalı Deri Koltuk...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #25 : Haziran 06, 2012, 18:14:29 »
Depoyu tam doldurduğunuz zaman lakur lukur ses geliyor. Yol tutuşu harika herhangi bir savrulmaya yakın bir hissi yaşatmadı bizdeki avensise kıyasla. Kol dayama rahat kullanılıyor sadece üzerinde yayılamıyorsunuz. İçerideki gri renkteki plastikleri iyi korumak lazım çok cabuk ciziliyor. Dizel motor cok sessiz. 1000-1400 devirde biraz tepkisiz kalıyor alışınca sorun yok. Bu fiyatlardaki 2011-12 araçlarda bence en mantıklısı.

Tolga bey, sizdeki durum da benimkine benziyor. Avensis ve Auris sahibisiniz. Sizinki ile aynı renkte 2005 Elegant Avensis'imiz var. Karşılaştırma yapmanız benim için çok faydalı oldu. Teşekkür ederim.

Hamit, kardeşim ben 2010 D4D M/M kullanıyorum. Bildiğim kadarıyla makyajlı kasanın Türkiye'deki ilk kullanıcısıyım. 30000 km'yi geçti.

1. Yoldan gelen uğultunun en büyük nedeni lastikler. Michelin takınca ciddi oranda azalıyor. Yol sesi tüm Japonların hepsinde vardır, Honda'da dahil.
 2. Benim aracımdan öyle abartılacak bir ses gelmiyor. Mercedes değil sonuçta. Ön konsolun plastiği biraz hassas ama ben çok dikkat etmediğim halde herhangi bir çiziğim yok.
 3. Bu aracımdan öncede Yarisim vardı. O da M/M'du. Hiç yolda kalmadım. Kullanım dersen tabi ki klasik otomatik daha iyidir. Düz vites alacaksanız bunun bir anlamı yok.
 4. Depodan gelen sesi bende duydum ama bunu abartan arkadaşlarıma şaşırıyorum. Zevkler ve renkler farklıdır, saygım sonsuz. Kulak kabartmadığınız sürece duyulacak bir ses değil.
 5.  Benim boyum 1.85 ve ben kolçakla çok rahatım. Makyajsız kasalarda biraz daha alçak. Bu tamamen boyunuza ve oturma şeklinize bağlı. Bende Honda'da rahat edememiştim.
 6. Aracımın yol tutuşundan gayet memnunum. Gene orjinal lastikleri sıkıntı yaratıyor. Michelin ile gayet iyi yol tutuyor. Orjinal lastikleri ile bile burada yazamayacağım hızlarda sorunsuz yol aldım, alıyorum. :) Süspansiyonları Honda'dan daha sert değil.

Burada Honda düşmanı gibi gözükmeyeyim. Eski bir Honda kullanıcısıyım. Çok severek kullandığım bir Civic'im vardı. Çok yakıyor diye satıp 206 almıştım, pişmanım. :) Hatta Civic Hb alacaktım ama iç genişlik ve dizeli olmaması nedeni ile vazgeçtim.

Özgür bey, sizin verdiğiniz bilgiler de gerçekten benim için çok faydalı oldu. Sessizlik ve yol tutuşu bakımından Michelin lastikler aklımda bulunsun. Bu yaz artık ciddi ciddi bir Auris almayı düşünüyorum. Kaygılarım oldukça azaldı. Auris ile test sürüşünü de başarıyla atlatırsam gönül rahatlığıyla alabilirim artık bir tane.

Son olarak ikinci el araba fiyatlarının bu zamanlarda çok yüksek olduğunu söylüyorlar. İkinci el Auris almanın şimdi zamanı mıdır? VSC'li 1.6 Elegant almayı çok istiyorum. Auris kullanıcıları olarak fiyatlar nasıl sizce?

http://www.sahibinden.com/toyota-auris-1.6-elegant/istanbul/benzin/manuel
2. 2011 Toyota Auris 1.6 Elegant VSC Beyaz
1. 2005 Toyota Avensis 1.6 Elegant Füme

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2010 1.6 Comfort Extra
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Haziran 06, 2012, 18:20:45 »
Auris piyasası çok uçuk değil bana göre. bende aracım için 35 - 38 arası bi rakam düsünüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 26 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Haziran 06, 2012, 18:31:49 »
Ben geçenlerde Auris'i kısa bir süre test ettim.Çıtırtı tıkırtı duymadım ciddi şekilde dinlememe rağmen.Gerçi yol kaymak asfalttı.Kullanım olarak gerçekten rahat.Ha bir Avensis'in konforu yok ama yine de hiç fena değil.
VW Golf 7 1.4 TSI Highline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Grafik Tasarımcı
  • 28 kere teşekkür etti
« Yanıtla #28 : Haziran 06, 2012, 18:48:43 »
Tolga bey, sizdeki durum da benimkine benziyor. Avensis ve Auris sahibisiniz. Sizinki ile aynı renkte 2005 Elegant Avensis'imiz var. Karşılaştırma yapmanız benim için çok faydalı oldu. Teşekkür ederim.

Avensis 1400kg, Auris ise 1300kg. Uzunluğu çıkartırsak zıplamaları salınımları hemen hemen aynı gibi. Biraz Auris yüksek duruyor ama öyle değil Avensis ile değmediğim yere Auris ile değdim. Ama her türlü Auris daha yuksek gibi hissettiriyor vitesin konumundan kaynakli olabilir. Bugun Avensise bindigimde yerlerde vitesi aradim resmen :) iki araclada uzun yol yaptim Avensisin koltuklari cok konforlu ama auris de kotu degil.O kadarda konfor olsun Avensiste:) Tek eksigim Auriste Cruise Control oda olsa dunyayi gezerim. Bizi Aurise ceken Toyota olmasi ve donanimlari oldu. Sizin dusundugunuz daha dolu bir araç keyiften sürülmez heralde.
2011 Toyota Auris     1.4 D4-D Comfort Plus                      http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43857.0
2004 Toyota Avensis 2.0 Elegant Executive Otm.                http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=37978.0
1999 Toyota Corolla  1.6 Luna                                           http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=42078.0         Satıldı :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Valvematic 132 hp
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 11 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Haziran 06, 2012, 20:33:58 »
Hamit Bey;
5 aydır Auris 1.4 Dizel (2012) kullanıcısıyım. Forumlarda yer verilen şikayetlerin hiçbirine maruz kalmadı. Arabanın yol tutuşu, konforu, ergonomisi, yakıt ekonomisi on numara. Ancak mutlaka birşeyler arayacak olursak buluruz herhalde... Mesela lastik hamurları biraz sert hafif ses yapıyor. Bunu da ilk lastik değişim tercihini Michelin yaparak giderebilirsiniz. Benim şahsi kanaatim bu arabadan çok keyif alacaksınız. (VW ve Opel kullanmış birisi olarak söylüyorum.) Ayrıca ön kol dayanağını da çok seviyorum...

+1
R 1 3 5
 └┼┼┤
   2 4 6

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Haziran 06, 2012, 20:35:04 »
+1
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • Araç: Corolla
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Haziran 06, 2012, 21:01:30 »
+1
ayrıca bu hayatta auris kadar başka c sınıfı arabaya güvenmem (golf dahil)
SORUN YOKSA JAPONDUR. (TOYOTA, honda, mazda, mıtsubishi...)
SORUN VARSA ALMANDIR ( VW, OPEL... )
SORUN ÇÖZÜLEMİYORSA FRANSIZDIR ( peugeot, CİTROEN renault... )
.......
2012 toyota corolla 1.33 comfort kar beyazı + LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Haziran 06, 2012, 21:02:48 »
+1
.......

Mehmet bey, çok güzel ve bence mantıklı bir açıklama olmuş,  tebrik ederim. :) :alkis:
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 64500
  • 3 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Haziran 06, 2012, 21:08:40 »
+1
......

bence kısa özeti bu..japon haricindeki araçlara ısınamadım bir türlü..avensis konforu vermese de aurisin sahibini pişman edeceğini sanmıyorum..iyi ki auris almışım... :alkis:
Edepli edebinden susar. Edepsiz, "ben susturdum" zanneder.
Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Peugeot 406 2.0 BVA (1998) 2009-2012
Toyota Auris  1.33  2012-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 06, 2012, 21:13:00 »
Mehmet bey, çok güzel ve bence mantıklı bir açıklama olmuş,  tebrik ederim. :) :alkis:
her zaman sercan abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Toyota is my life...
  • 3 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Haziran 06, 2012, 21:13:33 »
+1
......

bence kısa özeti bu..japon haricindeki araçlara ısınamadım bir türlü..avensis konforu vermese de aurisin sahibini pişman edeceğini sanmıyorum..iyi ki auris almışım... :alkis:

:alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • KralFerdi
  • Kan Grubu: 0-
  • 12 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Haziran 06, 2012, 21:26:52 »
Merhaba,

Foruma yeni üye oldum. Şu konu altında kendimi tanıtmaya çalıştım: http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43767.0

Bu yaz bir araba almayı düşünüyorum. Bunun için araştırmalara şimdiden başladım. Aklımda iki marka ve model var:

• Toyota Auris 1.6 Elegant Manuel Vites 132hp Valvematic
  • Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik ya da Manuel Vites

Model yılı olarak 2008-2009 belki 2010 olabilir.

Auris Civic'in yanında daha ciddi, daha oturaklı duruyor. Aslında kendimi Auris'e daha yakın hissediyorum ancak internette ve bu forumda yaptığım çok detaylı araştırmalar sonucu bende bazı kaygılar oluştu. Auris konusunda kullanan herkesin ortak olarak dile getirdiği bazı problemler, eksiler açıkçası beni epey soğuttu bu araçtan.

Mesela,
  • 100km hızdan sonra yoldan gelen uğultular
  • Ön konsolda sert plastik kullandıklarından buradan gelen çıtırdama sesleri ve bu plastiklerin çabuk çizilmeleri
  • MMT şanzıman sorunları, trafikte kalmalar, yokuş çıkamamalar vb. (Bu yüzden manuel vitesli almayı düşünüyorum)
  • Depodan gelen lakır lukur yakıtın çalkalanma sesi
  • Ön kol dayamanın iyi konumlandırılmamış olması
  • Süspansiyonların sertliği, aracın savrulacakmış hissi vermesi, belki yol tutuşundaki yetersizlik

Özellikle yoldan gelen uğuldu ve ön kolsoldan gelen çıtırtılara tahammül edebilir miyim emin değilim. Ayrıca yol tutuşun yetersiz olduğunu arkanın savrulma eğilimli olduğunu söyleyen bir çok Auris kullanıcısı var.

1 senedir 2005 model Avensis kullancısıyım. Bu aracın ses yalıtımını, yol tutuşunu, karizmasını, sorunsuzluğunu, sürücüsüne verdiği güveni ve sürüş zevkini Auris'de bulamayacağım gibi bir his var içimde. Auris'i hiç kullanmadım, sadece internet ortamında yaptığım araştırmalardan yola çıkarak bunları söylediğimi belirtmek isterim.

Son olarak sormak istiyorum, Avensis'ten aldığım zevki ve sorunsuzluğu Auris'te ararsam sizce çok mu şey beklemiş olurum?

Bana öyle birşey söyleyin ki Auris alayım. :)

Yanıtlarınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum,
Herkese şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • KralFerdi
  • Kan Grubu: 0-
  • 12 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Haziran 06, 2012, 21:31:46 »
Merhaba,

Foruma yeni üye oldum. Şu konu altında kendimi tanıtmaya çalıştım: http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=43767.0

Bu yaz bir araba almayı düşünüyorum. Bunun için araştırmalara şimdiden başladım. Aklımda iki marka ve model var:

• Toyota Auris 1.6 Elegant Manuel Vites 132hp Valvematic
  • Honda Civic 1.6 Elegance Otomatik ya da Manuel Vites

Model yılı olarak 2008-2009 belki 2010 olabilir.

Auris Civic'in yanında daha ciddi, daha oturaklı duruyor. Aslında kendimi Auris'e daha yakın hissediyorum ancak internette ve bu forumda yaptığım çok detaylı araştırmalar sonucu bende bazı kaygılar oluştu. Auris konusunda kullanan herkesin ortak olarak dile getirdiği bazı problemler, eksiler açıkçası beni epey soğuttu bu araçtan.

Mesela,
  • 100km hızdan sonra yoldan gelen uğultular
  • Ön konsolda sert plastik kullandıklarından buradan gelen çıtırdama sesleri ve bu plastiklerin çabuk çizilmeleri
  • MMT şanzıman sorunları, trafikte kalmalar, yokuş çıkamamalar vb. (Bu yüzden manuel vitesli almayı düşünüyorum)
  • Depodan gelen lakır lukur yakıtın çalkalanma sesi
  • Ön kol dayamanın iyi konumlandırılmamış olması
  • Süspansiyonların sertliği, aracın savrulacakmış hissi vermesi, belki yol tutuşundaki yetersizlik

Özellikle yoldan gelen uğuldu ve ön kolsoldan gelen çıtırtılara tahammül edebilir miyim emin değilim. Ayrıca yol tutuşun yetersiz olduğunu arkanın savrulma eğilimli olduğunu söyleyen bir çok Auris kullanıcısı var.

1 senedir 2005 model Avensis kullancısıyım. Bu aracın ses yalıtımını, yol tutuşunu, karizmasını, sorunsuzluğunu, sürücüsüne verdiği güveni ve sürüş zevkini Auris'de bulamayacağım gibi bir his var içimde. Auris'i hiç kullanmadım, sadece internet ortamında yaptığım araştırmalardan yola çıkarak bunları söylediğimi belirtmek isterim.

Son olarak sormak istiyorum, Avensis'ten aldığım zevki ve sorunsuzluğu Auris'te ararsam sizce çok mu şey beklemiş olurum?

Bana öyle birşey söyleyin ki Auris alayım. :)

Yanıtlarınızı büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum,
Herkese şimdiden teşekkürler.
Hamit bey bende 7 ay önce 2011 Comfort Extra benzinli 1.6 132 ps Aurisimi sıfır aldım. Aracımdan son derece memnunum. Benim gördüğüm tek eksik kolçağın az biraz geride konumlandırılmış olması ama çokta abartılacak bir durum değil, ben gayet memnum bir şekilde kolumu dayayıyorum. Orjinal Bridgestone Tunzara lastikleri takılı yol sesini içeri alıyor. Zaten diğer kullanıcılar belirtmiş Michelin yumuşak lastik alındı mı yarı yarıya azaltılır. Kullanımı çok hoş, ağır bir araç Auris. Eğer alırsanız kesinkes memnum kalacaksanız. EĞer almazsanız başka bir Japon arabası alın diğerlerine bakmayın. Kısacası Auris onu numara bir araçtır. Sercan bey gibi bende aracımı çok seviyorum. ALLAH gönlünüze göre versin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #38 : Haziran 06, 2012, 22:16:10 »
Auris piyasası çok uçuk değil bana göre. bende aracım için 35 - 38 arası bir rakam düsünüyorum.

Volkan Bey, yaz dolayısıyla fiyatların 2-3bin daha fazla olabileceğini söylüyorlar, sonbahara doğru düşüyormuş herhalde fiyatlar. Evet; Auris'in fiyatı çok uçuk değil, verilen paranın karşılığını fazlasıyla veren bir araca benziyor.

Ben geçenlerde Auris'i kısa bir süre test ettim.Çıtırtı tıkırtı duymadım ciddi şekilde dinlememe rağmen.Gerçi yol kaymak asfalttı.Kullanım olarak gerçekten rahat.Ha bir Avensis'in konforu yok ama yine de hiç fena değil.

Can Bey, yorumunuz için teşekkürler. Zaten iyi yolda ses çıkarmıyormuş, bozuk yollarda belki biraz ses çıkarıyormuş ama benim için artık sorun değil. Almaya karar verdim.

+1
.......

Mehmet Bey, durumu çok güzel özetlemişsiniz. Tebrikler. :)

Hamit bey bende 7 ay önce 2011 Comfort Extra benzinli 1.6 132 ps Aurisimi sıfır aldım. Aracımdan son derece memnunum. Benim gördüğüm tek eksik kolçağın az biraz geride konumlandırılmış olması ama çokta abartılacak bir durum değil, ben gayet memnum bir şekilde kolumu dayayıyorum. Orjinal Bridgestone Tunzara lastikleri takılı yol sesini içeri alıyor. Zaten diğer kullanıcılar belirtmiş Michelin yumuşak lastik alındı mı yarı yarıya azaltılır. Kullanımı çok hoş, ağır bir araç Auris. Eğer alırsanız kesinkes memnum kalacaksanız. EĞer almazsanız başka bir Japon arabası alın diğerlerine bakmayın. Kısacası Auris onu numara bir araçtır. Sercan bey gibi bende aracımı çok seviyorum. ALLAH gönlünüze göre versin.

Ferdi Bey size de çok teşekkür ederim. Güle güle kullanın; darısı bizim başımıza artık. Verdiğiniz bilgiler çok faydalı oldu, ben ve benim gibi Auris düşünen arkadaşlar için.

Auris'e ısındım iyice. Amcam bir endüstri meslek lisesinde motor öğretmeni. O da ısrarla Auris al diyor. Test sürüşünden sonra iyice ısınacağım gibi görünüyor. :)

Bir de bu forumda gerçekten çok sıcak ve seviyeli bir ortam var. Toyota'cıların bu kadar cana yakın, samimi olduklarını gördükçe Toyota'dan başka araç tercih edesi gelmiyor insanın. Böyle bir ortamın oluşturulmasında emeği ve katkısı geçen herkese de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.
2. 2011 Toyota Auris 1.6 Elegant VSC Beyaz
1. 2005 Toyota Avensis 1.6 Elegant Füme

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Haziran 07, 2012, 00:47:20 »
Bir de bu forumda gerçekten çok sıcak ve seviyeli bir ortam var. Toyota'cıların bu kadar cana yakın, samimi olduklarını gördükçe Toyota'dan başka araç tercih edesi gelmiyor insanın. Böyle bir ortamın oluşturulmasında emeği ve katkısı geçen herkese de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum.

hamit bey benim imzama dikkat ettiniz mi?