0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sorununuzu anlıyorum ama dolgu malzemesi az olunca da virajlarda oraya buraya savruluruz diye düşünüyorum ben.
ozaman şahin doğan clio gibi arabaların içinde şoför bulman emre..Timuçin bey forumda sizin gibi auris sahibi bir arakadaş orjinal koltugu söktürüp o dolguları çıkartıp doğan slx süngerinden döşetmişti oto döşemecide..Forumda bir bakın bulursunuz konuyu
mesela önceki arabam corolla hb idi.Şimdi verso var.iç hacmi nerdeyse corolla hb nin 2 katı.Ama inanın şöfor koltugu olarak corolla hb nın koltugu versonun kinde çok daha rahat ve konforlu idi.Verso da yan destekler biraz daha dar gibi.Yada ben biraz kibarım bana öyle geliyor.Corolla hb de daha rahattım.
2012 yılı mart ayında 2012 model auris aldım, forum sitemizde de başka yerlerde de benzer bir problem yaşayan insanlar olduğunu duymuştum ama bende maalesef aracımın koltuğunda uzun yolculuk yapamıyorum çünkü mü sağ bacağımda müthiş bir ağrı oluşuyor, bunun nedeni de koltuğun oturma yerinin sağ ve sol taraflarındaki sert dolgu malzemeleri... 1.76 boyunda 80 kiloyum olayın kilo ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Bakalım konuyu müşteri hizmetlerine ilettim çözülürse çözülecek çözülmezse yastık falan koyup idare etmeye çalışacağım, olmazında koltuğun alt kısmını değiştirteceğim aklıma başka birşey gelmiyor, sakın beni toyota düşmanı falan sanmayın çünkü daha önce de 1997 1.6 GLİ ve 2001 model 1.6 VVTİ corolla araçlarım vardı, ikisinde de çok memnundum, eskidikleri için sattım ve yine toyotayı tercih ettim şu sıkıntıyı yaşamama rağmen yine de kalitesine güveniyorum ve tercih ederim.
Timuçin bey, öncelikle aracınız hayırlı olsun güle güle kullanın. Hafta sonu Bursaya gidip geldi bende de sizin aracınızdan bulunmakta fakat yollarda o kadar zor şartlara maruz kaldımki anlatamam inanın yağmur, sis trafik vs. Aynı araç ile gidip geldim yani Aurisle ve hiç bir ağrım sızım olmadı bende aksine koltukların o şekilde olmasından memnunum bence koltuğunuzu değiştirmeden önce diğer değerli arkadaşların yorumlarını kaile almalısınız. Ama dediğiniz gibi kilo ile alakası bulunmamakta.
Teşekkür ederim Sercan Bey, Allah kimseye kaza bela vermesin öncelikle, tabiki bütün önerileri dikkatlice okuyup değerlendirmekteyim. Ben de inanın daha dün 500 km yol yaptım ve bugün hala ayağımda bir ağrı mevcut. Sorunlarımızı, önerilerimizi, bilgilerimizi paylaşmak için kurulmuş bu siteden çok güzel şeyler öğreniyorum. Emeği geçenlere ve bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara saygılar sunuyorum.
yada aurıs normal bizde bir anormallik var.Omuz bel kısmı bayagı bir enli herhalde yerli üretim araçlarda dikkat ettıyseniz yan ksıımlar dar
Teşekkürler güzel düşüncelerinize sizide Aurisçiler listesine bekliyoruz. http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=41365.new#new
bende koltukları rahat buluyorum şu ana kadar tek sıkıntım koltuk mekanızması ileri geri hareket etttirmek neredeyse imknasız hanım hiç koltuğu ileri geri hareket ettiremiyor. bu sorunu olan arakadaşlar varmı