0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Koltuk kızağını yağlamanız gerekiyor.
TOYOTA MÜŞTERİ İLİŞKİLERİNDEN GELEN YANITI PAYLAŞIYORUM SİZLERLE BUGÜN GELDİ (22.05.2012)Sayın Timuçin ERKMAN, Öncelikle göndermiş olduğunuz e-mailiniz için teşekkür ederiz. Toyota marka araçların Türkiye distribütörü olarak, ülkemizde satışı gerçekleştirilen araçların satış ve satış sonrası hizmetlerini vermekteyiz. Araçlar, lisansörümüz Toyota Motor Co.tarafından belirlenen ve bizlere bildirilen dizaynları/donanımları ile tarafımıza sevk edilmektedir.Distribütör firma olarak araçların dizaynı veya donanım seviyelerinde değişiklik yapmamız maalesef mümkün değildir. Öte yandan sizin gibi aldığı ürün ve hizmetlere ilişkin olumlu / olumsuz görüşlerini tarafımıza ileten bilinçli müşterilerimizin daha iyi ürün ve hizmet çalışmalarımıza katkısının tartışılmaz olduğunu ifade etmek isteriz. Bizim için büyük değer taşıyan görüşleriniz ve farklı ülkelerden alınan kullanıcı görüşleri yeni model araçların tasarım ve üretim safhalarında dikkate alınmaktadır. Bilgilerinize sunar, esenlikler dileriz. Saygılarımızla, Toyota Müşteri İlişkileriYapacak birşey yok bakıcaz başımızın çaresine bulucam ben onun çözümünü bakalım.
servise gitsem batırırlarmı arabayı yağdan önereceğiniz bir yağ varmı? gres tarzı katı yağlardanmı acaba?teşekkürler.
sedat dışardan wd 40 yaglayıcı var ondan al kızakları yagla.Gresle ugraşma çok toz turar gres.
bagajda var denicem akşam iş çıkışı inşallah faydası olur. teşekkürler.
Bizide bilgilendirirseniz seviniriz.
Teşekkürler Çağlar Bey, bende oturma pozisyonumu değiştirdim sizin dediğinize yakın bir poziyon aldım (koltuğu sonuna kadar indirdim mümkün olduğunca geriye ve bacakların r.carlos gibi ayrık) o şekilde kullanıyorum bakalım uzun yola çıkma durumum olunca deneyeceğim bakalım şehir içinde kısa mesafe birşey anlaşılmıyor. Benim koltuklardan ayrıca bir sıkıntım yok sadece oturma yerinin sağ ve sol tarafındaki iki sert malzeme Valla aynen benim sıkıntılarım ve deneme sahfasındaki çözüm yöntemim
akşam soför koltuğu kızağını yağladım wd40 ile. ileri geri hareketlerde epey bir rahatlama oldu. bu akşamda yolcu koltuğuna ve tekrar soför koltuğuna uygulama yapıcam. bilgilerinize..
Takipdeyiz bilgilendirme için Teşekkürler.
hafta sonu ancak yapabildim koltuklarda hissedilir derecede rahatlama oldu. hanım artık zorlanmadan koltuk ayarı yapabiliyor
2001 Vw Golf'ten inip 2012 Auris'e binmiş biri olarak; golf'ümün koltuklarını çok özledim.
Hayırlı olsun o zaman Sedat artık yenge araçla gezer senide almaz haberin olsun