0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Mayıs 29, 2012, 07:31:08valla sorma bizim junior da büyüyo arabayı yavaş yavaş unutmaya alıştırmalıyım kendimi resim uçmuş yeniledim. Allah bağışlasın oğlunuzun adı junior mu ... yabancı uyruklumusunuz
valla sorma bizim junior da büyüyo arabayı yavaş yavaş unutmaya alıştırmalıyım kendimi resim uçmuş yeniledim.
Allah bağışlasın oğlunuzun adı junior mu ... yabancı uyruklumusunuz
İşte koltuk kenarlarındaki metal köşeler,anlam veremiyorum,hiç bir fark yok gibi,kırmızı hat içindeki kısım sertlik yapan bölge,sanırım bu metallerin üstündede bir şeyler var..Yolcu koltuğu yumuşak ama sürücü koltuğu her 2 tarafta sertlik var ama sol taraf rahatsızlık veriyor..Burada sürücü koltuğu yüksek ayarda tek fark bu..İyisimi avcılarda iyi bir döşemeci bulmak,bakacağız çaresine..
Mesut Bey o sertliği veren parçalar metal aksamda değil, süngerin içine gömülü sert plastiğe benzeyen bir dolgu malzemesi. Sürücü koltuğunuzun diğer hiç bir aksamına işlem yaptırmayın soruna neden olan destek parçaları süngerin içinde
Teşekkür ederim zaten resimlerden sonra aynen sizin dediğiniz gibi düşünmeye başlamıştım ki artık emin oldum..O zaman yapmam gereken 2007 üstü bir corolla süngerini buraya orjinalliğini bozmadan takabilecek iyi bir usta bulmak..Bu dolgu malzemesi süngerden ayrı bir şeymidir ki o sertlikten öyle görünüyor..Yani yumuşak bölgeden birden sertliğe geçiyor,ben teknik bir adamım koltuğu kendim söksem sıkıntı olurmu? Yani airbag filan bir şeyler duydum koltukta böyle bir şey varmı?? Bir yazıda okumuştum kılıf takacaklar airbag e denk gelen kısmı keseriz diyorlardı??