0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vaaayys maşallah maşallah, direksiyona oturmuş şimdiden tutmasınıda biliyor vaalla
sağolasın cümlesine. arkada oturunca öne alın diye yıtrınıyor öne geçincede direksiyona hemen
2012 yılı mart ayında 2012 model auris aldım, forum sitemizde de başka yerlerde de benzer bir problem yaşayan insanlar olduğunu duymuştum ama bende maalesef aracımın koltuğunda uzun yolculuk yapamıyorum çünkü mü sağ bacağımda müthiş bir ağrı oluşuyor, bunun nedeni de koltuğun oturma yerinin sağ ve sol taraflarındaki sert dolgu malzemeleri... 1.76 boyunda 80 kiloyum olayın kilo ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Bakalım konuyu müşteri hizmetlerine ilettim çözülürse çözülecek çözülmezse yastık falan koyup idare etmeye çalışacağım, olmazında koltuğun alt kısmını değiştirteceğim aklıma başka birşey gelmiyor, sakın beni toyota düşmanı falan sanmayın çünkü daha önce de 1997 1.6 GLİ ve 2001 model 1.6 VVTİ corolla araçlarım vardı, ikisinde de çok memnundum, eskidikleri için sattım ve yine toyotayı tercih ettim şu sıkıntıyı yaşamama rağmen yine de kalitesine güveniyorum ve tercih ederim.
Timuçin Bey bende 3 ocakta aldım 2012 aurıs boyum 1.85 kilo 78 boy kiloyla pek olacagını sanmıyorum 4500 km oldu ama bende hiç böyle sorun çıkmadı acaba bir sağlık probleminden dolayı olmasın?
Yastık kullanarak nasıl çözdünüz olayı, anlatablirmisiniz. Ayn sıkıntı bende de oluyor uzun yolda uyusup agrıyor bacagım.Yastıgı ayagınızın altına mı aldınız , baldırınızamı koydunuz ?
Aurisin iç tasarımı En iyi tasarım ödüülünü almıştır.
Sen sanırım cüzdanını baldırın da taşıyorsun Yok öyle böyle değil,alt tarafı 78 kiloyum,kısa mesafe idare ediyoruz ama uzun mesafede sanki kemiğe dayanmaya başlıyor.Bakalım, Toyota merkeze uzun bir hikaye yazdım,bakalım bir sonuç çıkacakmı..Üstelik başka arkadaşlar dışardan döşemecilerle işini kurtarmış gibi ama sorun 50-100 tl ödeyip halletmek değil,sorun 50.000 verip bir araç alıyorsun ve rahat edemiyorsun,üstelik Toyota oluncada çakılıp kaldım,bakalım neler olacak..
valla sorma bizim junior da büyüyo arabayı yavaş yavaş unutmaya alıştırmalıyım kendimi resim uçmuş yeniledim.