0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mazdanın fiyatı nedir
vw grubundan uzak durun derim tamam araçları iyi ama deli gibi parası ve kabir azabı üç ay bekleme süresi insanı çıldırtır en iyisi bekleyin 2013 corollayı alın derim ......
mazda 3 ün motoru eski teknoloji bildiğim kadarıyla arabam.com dergisinde ve tv8 8. Etapta incelemesi vardı.
Şuan telefondan girdim eve gidince bulursam atacağım incelemesini
ne kadar eski bilemiyorum. bu konuyu hiç incelemedim ama motorun 8valf olduğunu biliyorum. bu da teknik olarak iyimidir kötümüdür bir fikrim yok.
8 valf motoru artık mercedes bile olsa almam . corollayada 57 bin vermek bence çok . ben olsam astrayada bir bakardım
astra 1,3 dizel kullanıyor. motor ş.içinde baygın deniliyor. ayrıca fulüne 61bin istiyorlar.
bence c sınıfı dizellere oo kadar para verene kadar d sınıfı lpg uyumlu benzinli bir model tercih edin, hem üst segment farkını yaşarsınız, hemde yakıt üzerse lpg takar dizel kadar az yakarsınız, aynı donanımda fazladan 8-10 bin lira istiyorlar dizel için, 2. elde satarken bunun yarısını zoor çıkartırsınız, çünkü 2.el dizele güven az oluyor, lpgli daha sıcak geliyor insana... tercih sizin
aslında kullananlar memnun forumdada vardı bir abi 1.3 astra ile memnundu
size c segmentin bu fiyatları hak etmediği konusunda sonuna kadar katılıyorum. örneğin bir avensis 1,6 elegant extra corolla dizel elegant ile aynı fiyata. çok ilginç bir durum. bu dizel araçlar özellikle c segment, sanırım sadece türkiyede d segment araçlar kadar değerli. sinir bozucu bir durum. ama yakıt farkı insanı mecbur ediyor. aylık 1000/1500 km yol yapınca benzin korkutuyor. d segment 1,6 dizel bulsam 65000 lere alacamda yok. insignia, avensis 2,0 , passat .....tl, c5 eskidi, latitüt çirkin:), süperb 74000 lpg yede gelince çevremde hep kötü olaylara şahit oldum. yangın vs gibi. açıkçası lpg ye sıcak bakmıyorum.ne yapsam bilemiyorum