0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende 1248 cc astrayı almam
yeni focusa baktınızmı bence çok güzel kasası var
bu yaz memleketten gelirken ışıklarda kalkışta bir motorla kapıştım, sonradan öğrendim ki 1.3 motoru varmış benim araç 1.4 zaten, kendi aracımdan soğudum bir an (beni çıtır çıtır yediğini söylememe gerek var mı )
uğur kardeş focusun dizeli ile teste çıktım araba traktör mubarek:) o ne motor sesi. birde rölantide silkeliyordu. 0 km titanyum test aracı. elemana söyledim o da fark etti. normalde olmaz dedi ama servise göstermek lazım fala... tesstte olmuştur, hor kullanılıyor gibi laflar etti ama 0 km 65000 tl lik araba 2bin km de ne silkelemesi yaparmış anlamadım. asfaltta kullanılıyor sonuçta. araçtan soğudum. arkama bakmadan çıktım fordtan... bu arada mazda3 ve focus motor olarak aynı banttan çıkıyormuş...
bizim dükkanın vardı bir ara astra esentiali 1.3 dizel klimayı açıkken ışıklarda çok stop ettirirdim. kendi kendime acaba ben mi kullanmayı bilmiyorum diyordum ama elemanlar kullanırken onlarda stop ettirirlerdi. ama motoru sağlamdır 3 yıl boyunca kaç kişi kullandı. ama astra 1.3 ün corollayı geçeceğini sanmıyorum. siz corsa ile kapışmış olmayın
yok uğur bey anlatamadım sanırım, bmw miydi neydi markası hatırlamıyorum şimdi, motorsikletten bahsediyorum motor derken
evet ses konusunda haklısın .. zaten en az dizel sesi hangisinde desen corolla ilk yada ikinci sırada yer alır
dizel motorlar içinde en sessiz olanlar crdi motorlar benim gördüğüm, benzinli sandığımız oldu bir seferindegenelde birçok dizel motor traktör gibi çalışıyor malesef, yalıtım iyi olmadığı zaman çok rahatsız eder
http://www.tv8.com.tr/v-7184-42-mazda-3-dizel-ve-benzinli-test-2012Mazda 3 test videosu
yorumları büyütüp okudum. bahsettikleri motor 4 ileri otm vites için. dikkat ettiysen alınacaksa dizel olanı alınmalı diyorlar. yani dizel için yine olumsuz bir yorum yok dizel mazda3 için farklı bir test ve yorumda olumsuz yazılar okuduysan onu bilemem... teşekkürler...
merhaba arkadaşlar. bu ay içinde 0km araç almayı düşünüyorum. en fazla 60bin tl ye kadar çıkabiliyorum. şuanki aracım getz dizel. yine dizel ama daha geniş bir araç düşünüyorum. corolla d4d, mazda3 1,6 8v 115ps 270tork , jetta 1,6 tdi 105ps gibi araçlara baktım. en tuzlusu jetta ve teslim tarihi en az 3 ay dediler. mazda3 ve corolla ellerinde var. mazda3 tasarım olarak çok daha iyi geldi bana ayrıca donanım olarak ta artıları çok, fiyatı da daha ucuz corolladan. sadece corollanın servis ağı ve parça bulunabilirliği daha kolay. tabi 2. elide daha kuvvetli. birde corolla 2013 te kasa değiştiriyor. yani 6 ay kadar sonra 0km aldığım aracım eski kasa olacak. buda ayrı bir sıkıntı.görüldüğü üzere kafam epey karışık. her birinin + ve - leri mevcut. burada özellikle siz corolla kullanıcılarına sormak istedim. Bunlardan hangisi tercih edilebilir. fikir ve tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden cevaplarınız için teşekkürler. selam ve saygılar...
TV8 dede dizelinin benzinliyle alakası olmadığını söylemişlerdi zaten.Ayrıca dizeli sedan sadece.
hyundai elantra şuan c sınıfında ençok beğendiğim araba , hyundai ve kia arabaları resmen mutasyon geçirdi, dış görünüşleri muhteşem ,132 beygir benzinli elantra ve cvt şanzıman harika olur,motoru birde lpg uyumlu ,bir çok servisi kendisi lpg takıyor . versodan sonra kolay kolay sedan arabaya binemem ,genişliğine çok alıştık ama sedan alacak olsam ilk tercihim bu araba olurdu.hyundai ix35 ve kia sportage da dediğiniz bütçeye alına bilecek uygun suvlar arasında .artık gdi motorada lpg uygulaması başlandı.bence tercihlerinize bu arabalarıda ekleyebilirsiniz.
bende zaten sedan düşünüyorum. getzden sonra geniş bagaj hacmi ilk önceliklerim arasında. o yüzden mazda3 sedan dizeli tercihlerimin arasına eklemiştim. bide otobildin en iyi arabalar araştırmasında en az arıza veren araba çıkmasıda mazda3 ü ilk sıralara taşıdı benim nazarımda.