0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mazda,daihatsu,suzuki gibi senelerdir ikinci el piyasası oturmamış arabalardan uzak durun , 0 km aracı galeriden almak en kolayı , 3-4 sene sonra değişim zamanı gelince ikinci el piyasası olmayan araba hem çok zarar ettiriyor hemde satana kadar anlınızın derisi çatlıyor,benim daha önce başıma geldiği için biliyorum.herkes arabasını 10 yıl binerim diye alıyor ama en fazla 5 yıl sonra satmaya karar veriyor,yada 70,80 bin km de elden çıkartmak istiyor,çünki 80 bin km ikinci el araba alacaklar için psikolojik sınırdır. 100 bin km ve üzerindeki arabaları alanlar korka korka alır,bazıları hiç almaz,heleki aracınız dizelse 100bin km üzerinde satmanız çok daha zorlaşır.
jetta ya alternatif octavia var aslında fena sayılacak bir ara değil
beyaz dizel jetta,siyah dizel fluance bu iki arabaya en çok yakışan renk bunlar ,dizel araba alacaksanız 1.6 motorun üzerinde olsun .yoksa ilk kalkışta çok nazlanıyorlar.
kardeş bencede biraz bekle corolla ile civic 2013 te birşeyler yapabilir ortalıkta çok söylenti var bmwden motor alma olayı var.
onada baktım, alternatif değil inan, fiyatları çok yakın. octavia yerine kesinlikle jetta. aralarında 4bin var sadece.
beyaz jettada hemfikiriz ama fluancede değil. jettanında fiyatı 64500. rakiplerinden çok fazla. 1,6 dan daha büyük bir araç alamam. maddi nedenlerden dolayı.57000 e elegant corollamı. 64500 e highline jettamı? diyelim o zaman. bu arada benzinli jettayla dizelinin aynı paketinin arasında 12bin fark var. inanamadım. neymiş bu dizel farkı arkadaşş...
doğrudur uğur kardeş. bende duydum. ama en az 8 ay beklemem lazım. bu da uzun bir zaman... sabır taşı olsa çatlar ...
valla kardeş 60.000 tl lere çıktıktan sonra kesinlikle c sınıfı almam yeni avensis alırım buda bir gerçek.... 1 yıl olacak lpgde kullanıyorum çokta memnunumbenzinli dizel arasında 10.000 tl oynuyorsa ayda 1000-1500 km yapıyorsan var sen hesap et amorti süresini
ikinci elini hesaba katarsanız ''dizel sedan'' corolla, jetta, megan, linea kalıyor geriye. lineayı kalitesizliğinden, jettayı fiyatından, megan ve fluance yi tipinden dolayı eledik. corolla bu fiyatları hak etmiyor 2013 tede yeni kasa geliyor alınmaz dedik.. ee ben ne alacam kaldık getzle baş başa.
sahibinden .com da düşük km de uygun fiyatlı jettalar var , 6-7 bin tl tasarruf edersiniz hemde sıfırı için 3-4 ay sıra beklemezsiniz ,zaten araba güncel kasa en az 5 sene kasa değişmez, üzerindeki motorda çok iyi.
bende zaten sedan düşünüyorum. getzden sonra geniş bagaj hacmi ilk önceliklerim arasında. o yüzden mazda3 sedan dizeli tercihlerimin arasına eklemiştim. bide otobildin en iyi arabalar araştırmasında en az arıza veren araba çıkmasıda mazda3 ü ilk sıralara taşıdı benim nazarımda.
aslında kullananlar memnun forumdada vardı bir abi 1.3 astra ile memnundu