Gönderen Konu: İlanda ki EFSANE ne kadara kadar alınır ?  (Okunma sayısı 12441 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Ynt: İlanda ki EFSANE ne kadara kadar alınır ?
« Yanıtla #40 : Mayıs 05, 2012, 22:01:37 »
Bu konunun akıbeti hiç de hayırlı olmayacağa benziyor. Konu amacından sapmaya başladı.
Bir gün öleceğinin idrakinde olanlar, asla kalp kırmaz!

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 05, 2012, 22:01:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '05
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 05, 2012, 22:05:57 »
Merhabalar Müjdat bey öncelikle Müjdat ismini severim rahmetli babamın ismi olduğu için ister istemez ismi Müjdat olan insanlara karşı hep bir  sempatim vardır.Öncelikle...... Allah birdir ve onun dediği olur..... tamamda önce tedbir sonra tevekkül  derim bende !! Şimdi yazacagım cümle sizden...... Zaten bu aşağı psikolojisi hep vardır insanoğlunda ..... yahu Müjdat bey ne demektir bu anlamadım aşağı psikolojisi ilginç devam ediyorum tekrar sizden bir cümle....Bu eldekiyle yetinememe duygusu ve komplekten kaynaklanır. Sanırım sizde de aynısı söz konusu....Öncelikle komplek moblek değil kompleks Müjdat bey.... elimdekiyle yetinememe duygusu ne alaka?..... Müjdat bey iyi bir  yorum mu yaptığınızı beni gafil avladığınızı zannediyorsunuz benim size tavsiyem epey  kitap okuyun okuyun ki düşündüklerinizi daha iyi yazıya dökebilesiniz böylece komik yorumlar yazmazsınız pireyi deve yapmaya gerek yok. 

Siz bence yazdıklarınızın nereye vardığını önce düşünün sonra yazın... Sizden tavsiye almayacak kadar büyüğüm.  Efsane kullananları aşağılamaktan bir şey yazmıyorsunuz. Önce düşünün sonra yazın...  Sizin yaşınıza hürmetimden bu işi burada bitiriyorum.. :)
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #42 : Mayıs 05, 2012, 22:10:42 »
                            Yorumlarda efsaneler böyle efsaneler şöyle deniyor güvenli deyil hurda bu arabalar (miadı) (miladı) dolmuş felan v.s şimdi kimse yogurdum ekşi demez bizimde bu kadar paramız var buna yetiyor 40 - 45 milyarım olsa bende güvenli güzel bir model arabaya binmesini bilirdim amma ve lakin 40-45 bin liraya'da avensis harici toyota namümkün olurdu benim için canımı delisi deyilim 20 yaşında arabaya biniyorum 20 yaşında araba kullandıgım için hurda diyenlerden arabamın eksik yanlarını da daha iyi biliyorum burasıda kesin gerçi 40-45 bin tl lik araçlarada o ninniden bile kulaga güzel gelen egzoz sesinide dinletmemiş deyiliz çok şükür haa birde şu var toyotanın efsanelerden başka bi başarısı olmuşmu tarihde o da tartışılır avensisler hariç .pick up minibüs tarzı araçlarının bir elin parmaklarını geçmeyecek şekilde azlıgı ve görsel olarak iticiligi auris-yaris-verso-rav 4-prius-felan onlarında başarısı ortada alanın elinde kalıyor birini bulup kakaladılar kakaladılar kakalayamadılarsa galericilere verip 3-5 bin aşşagısına satıyorlar aracı efsanelerden sonra çıkan 99-2002 modelleri ile efsanelerin fiyatları ile 3 aşşagı 5 yukarı nerdeyse aynı bu bence herşeyden önce toyotanın büyük başarısızlıgı genelde biz düşük bütçeli olanlar ,arabada zarar etmemeye çalışırız güvenlikpaketi klima paketi performans felan bizim için pek önemli deyil çünkü genelde bu araçlar birikim amaçlı alınıyor ve sonunda ya yüksek model bi araca çıkmak için üzerine 3-5 bi şey konuyor yada ev arsa parasını tamamlıyor alıcıyla satıcıyla efsane hayranlıgıyla alakası yok kim ne derse desin ben zarar ettim efsaneden diyen birisini ne duydum ne gördüm aciliyet dışında tabi tabiri caizse altın gibidir bi düşer bi yükselir ama zarar ettirmez ve son olarakda 2012-2013 model toyotalar aynen çakma honda civic madem gömüyoruz toyotayı buda benden olsun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 06, 2012, 08:30:44 »
Doğru söylüyorsunuz Orçun bey miad ile miladın alakası yok ikisininde anlamı ayrı ayrı miad derken  a harfinin üstünde şapkası var  :D :D :D 1000000 km yapan araçlar var örneğin Honda çoğu modeli Hyundainin eraları v.b örnekler çogaltılabilir örneğini verdiğiniz uludağ sözlükte aynen şunlar yazıyor ......toyota corollanın 93-98 yılları arası (93 ve 98 dahil) üretilen efsane modelinin kod adı. satıldığı yıllarda satış rekorları kıran bu model hala ikinci el piyasasında altın değerindedir. 1,3 ve 1,6 motor seçeneklerine sahiptir. 1,3 olanlar karbüratörlüdür. 1,6 modellerinde ise 93 yılında üretilenlerde bir önceki kasada kullanılan 114 hp lik karbüratörlü motor kullanılmış 94'ten itibaren bu motor yerini 100 hplik enjeksiyonlu motora bırakmıştır. en üst donanım seviyesi olan glide hidrolik direksiyon otomarik dört cam kadife koltuklar gibi donanımlar bulunmakta ve güvenlik adına hiç bir donanım bulunmamaktadır. 98 yılında special ekiyle çıkarılan xei ve gli modellerinde sürücü hava yastığı ve abs ayrıca üçüncü stop lambası da eklenmiştir......Şimdiki zamana geldiğimiz zaman ise aradan 15 -19 gibi bir zaman geçmiş efsane istediği kadar km yapsın istese 5000000 km yapmış olsun güvenlik olayı koskoca bir sıfırdır günümüz şartlarında tamam zamanının en iyilerindendi ama artık bence hurda haaa.. kullananlara saygım sonsuz ....demek istediğim efsaneye o kadar para verileceğine daha konforlu daha güvenliği yüksek marka ve modeller alınabilir....
Hem yuzume baka baka aracıma hurda yakıştırması yapacaksınız, hem de bana karşı saygınız sonsuz olacak.....
Rica ederim......., yorumlarınız da saygınızda size kalsın. Temennim nice donanımlı ve yeni araçlara sahip olmanızdır.
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 193000
  • Model Yılı: '96
  • 6 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 06, 2012, 08:53:58 »
inşallah birgün o hurdaya muhtaç olmazsınız ayrıca müjdat beyede katılmıyorum insanın yaşına değil kişiliğine saygı duyulur  ;)
===Denenmiş Denenmez===

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3. Sınıf Öğretmeni
  • Kan Grubu: B-
  • Model Yılı: '14
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 06, 2012, 09:03:35 »
Çok para bence 22-25 e balina kasa alınır, daha mantıklı olur.
2011 1.33 Corolla Comfort Gümüş Gri.30 bin km de 39500 e satıldı.07.08.2014

2011 1.6 Avensis Elegant Ekstra Beyaz.18 Binkmde-Düzcede
2014 1.4 Corolla Advence M/M İnci beyaz.0 km Bursada.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 06, 2012, 09:24:22 »
Konuşmayım konuşmayım diyorum ,ne kadar boş yorumlar..2000-2001 corollaların yağ yaktığını ve tutulmadığını herkes bilir.Efsaneyle karşılaştırmayın bu arabayı.Honda civic ieslerin(Ae101e en denk araçtır) fiyatlarına bakın bir sahibinden.com'dan.Siz ya da biz ne kadar konuşsak da sonuç ortada.Ha "hurda" yakıştırmasını yapmak kimsenin haddine değil.Diyelim ki bizde İnsignia ya da VW Passat CC sahibiyiz,o zaman bizde sizin arabanıza "teneke" mi diyelim yani :islik:  :kötü:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #47 : Mayıs 06, 2012, 10:09:40 »
Ben nerden laf ettim yahu  :o |-\ :blink: :wacko: :nija:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mayıs 06, 2012, 10:16:28 »
Ben nerden laf ettim yahu  :o |-\ :blink: :wacko: :nija:
Senin canavarın yağ yakmadigini cümle alem biliyor gözüm ;)
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #49 : Mayıs 06, 2012, 10:26:14 »

Yok abi ondan şey etmedim ilk olumsuz yorumu ben yaptım olay nereye geldi ya :(
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 182000
  • 58 kere teşekkür etti
  • 72 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Mayıs 06, 2012, 10:31:52 »
Siz bence yazdıklarınızın nereye vardığını önce düşünün sonra yazın... Sizden tavsiye almayacak kadar büyüğüm.  Efsane kullananları aşağılamaktan bir şey yazmıyorsunuz. Önce düşünün sonra yazın...  Sizin yaşınıza hürmetimden bu işi burada bitiriyorum.. :)
Teşekkürediyorum Müjdat bey büyüklük sizde kalsın....
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #51 : Mayıs 06, 2012, 10:35:53 »
 -_-U
Yok abi ondan şey etmedim ilk olumsuz yorumu ben yaptım olay nereye geldi ya :(

Yok abicim, olumsuz yorum olur tabiki.
Frenleme mesafesi yetersiz, kabın icine yol sesi Ust düzeyde geliyor, kasidelerde torpidodan asiri ses geliyor. Gibi yorumlara sözüm olmaz.
Buraya yazan her üyenin aracına karsı hassasiyeti asikar... Sen adamın aracına hurda dersen yakışık almaz.
Konunun amacı dısına çıkmasının tek sebebi budur. Yoksa zıt fikirlerin olması gayet normaldir. Anormal olan zıt fikirlerin olmamasidir.
Şimdi bende yeni araç alacak olsam efsanelere biçilen bedel bana da fazla gelir şahsen. Gider 2000/3000 TL fazla verir 2002 sol HB alırım :D
Pruva Neta

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #52 : Mayıs 06, 2012, 10:54:40 »
Hem yuzume baka baka aracıma hurda yakıştırması yapacaksınız, hem de bana karşı saygınız sonsuz olacak.....
Rica ederim......., yorumlarınız da saygınızda size kalsın. Temennim nice donanımlı ve yeni araçlara sahip olmanızdır.
Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerimdir Selçuk bey 93-98 arası efsaneler artık hurdadır benim için sizin için değildir burası bir forum ortamı lehte ve alehte tabiki görüşler olacak  efsane sahibi olmak demek dokunulmaz olmak demek değil ben sizin yüzünüze baka bakada Selçuk bey aracınız hurda derim denizci kardeşim ben yinede size saygı duyuyorum... başkasıda benim aracıma teneke der bende evet şuyu eksik buyu eksik doğru söylüyorsun derim yada yanılıyorsun derim.....Sonuç olarak altı üstü efsane dediğimiz araba demir yığınıdır diğer araçlarında olduğu gibi birbirimizi kırmaya değmez diye düşünüp konuyu burda kapatıyorum...sağlıcakla
"Türk Birliği`nin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği`ne inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliği`yle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır.Türk'ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek."   M.KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: ---
  • 230 kere teşekkür etti
  • 234 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #53 : Mayıs 06, 2012, 11:19:00 »

+++Ercü'me laf yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Mayıs 06, 2012, 11:21:20 »
Yazdıklarım tamamen kişisel görüşlerimdir Selçuk bey 93-98 arası efsaneler artık hurdadır benim için sizin için değildir burası bir forum ortamı lehte ve alehte tabiki görüşler olacak  efsane sahibi olmak demek dokunulmaz olmak demek değil ben sizin yüzünüze baka bakada Selçuk bey aracınız hurda derim denizci kardeşim ben yinede size saygı duyuyorum... başkasıda benim aracıma teneke der bende evet şuyu eksik buyu eksik doğru söylüyorsun derim yada yanılıyorsun derim.....Sonuç olarak altı üstü efsane dediğimiz araba demir yığınıdır diğer araçlarında olduğu gibi birbirimizi kırmaya değmez diye düşünüp konuyu burda kapatıyorum...sağlıcakla
Tolga bey.Yazdıklarımı lutfen yönetici olarak değil sıradan bir üye olarak okuynuz.
Bazı insanların arabaları ile duygusal bağları vardır.Arabaları adeta çocukları gibidir.Mesela benim rahmetli babamdan kalan  1963 molel chevreolet impala v8 var.Teknoloji olarak efsaneninde oldukça gerisinde ancak Abim onu ferrariye değişmez.Araçları elbette ekonomik ömürleri vardır.Sonuçta kul yapısı; ki yüce yaradanın yatttığı olan biz fanilerin bile ömürleri belli değilken kul yapısı araçların ömürleri sonsuz olamaz.
Eski teknoloji araçların artıları olduğu gibi aksi tarafları elbette vardır.Mesela Abimin impalası yolda kalsın abim onu telle tornavida ile bir şekilde tamir eder ve atölyeye kadar getirir.Oysa patronun kullandığı merecedes cls 350 ise (ki değeri 400.000tl )olduğu yerde yıgılır kalır ve çekici ile atölyeye götürmeniz gerekir.
Her tarafı yava yastıkları ile donanımlı mercedeste motor sesi duyamazsınız.Bu beni memnun ederken Abime göre kabul edilemez çünkü o arabası ile konuşan tiplerden.Neyse kısa keseyim...

Yorumlar bazen amacını aşabiliyor fakat bunun yanında herkes kendinin ve çevresinin farkında olduğu için aslında kimse kimsenin tavsiyesine ihtiyacı yok.Olsa olsa fikir paylaşımı olur.Benimde vahşi at olarak kabul ettiğim LD olsa hiç hayır demem dağ bayır gezerim :)
Araçlarnızla güvenli ve zevkli sürüşler.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #55 : Mayıs 06, 2012, 11:28:57 »
Tolga bey.Yazdıklarımı lutfen yönetici olarak değil sıradan bir üye olarak okuynuz.
Bazı insanların arabaları ile duygusal bağları vardır.Arabaları adeta çocukları gibidir.Mesela benim rahmetli babamdan kalan  1963 molel chevreolet impala v8 var.Teknoloji olarak efsaneninde oldukça gerisinde ancak Abim onu ferrariye değişmez.Araçları elbette ekonomik ömürleri vardır.Sonuçta kul yapısı; ki yüce yaradanın yatttığı olan biz fanilerin bile ömürleri belli değilken kul yapısı araçların ömürleri sonsuz olamaz.
Eski teknoloji araçların artıları olduğu gibi aksi tarafları elbette vardır.Mesela Abimin impalası yolda kalsın abim onu telle tornavida ile bir şekilde tamir eder ve atölyeye kadar getirir.Oysa patronun kullandığı merecedes cls 350 ise (ki değeri 400.000tl )olduğu yerde yıgılır kalır ve çekici ile atölyeye götürmeniz gerekir.
Her tarafı yava yastıkları ile donanımlı mercedeste motor sesi duyamazsınız.Bu beni memnun ederken Abime göre kabul edilemez çünkü o arabası ile konuşan tiplerden.Neyse kısa keseyim...

Yorumlar bazen amacını aşabiliyor fakat bunun yanında herkes kendinin ve çevresinin farkında olduğu için aslında kimse kimsenin tavsiyesine ihtiyacı yok.Olsa olsa fikir paylaşımı olur.Benimde vahşi at olarak kabul ettiğim LD olsa hiç hayır demem dağ bayır gezerim :)
Yapıcı ve birleştirici kişiliğe saldırmayan yorumunuzdan dolayı teşekkürederim Mehmet bey ....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Mayıs 06, 2012, 12:10:15 »
Yapıcı ve birleştirici kişiliğe saldırmayan yorumunuzdan dolayı teşekkürederim Mehmet bey ....
Anlayışınıza ben teşekkür ederim.
Kalp kırmak sadece bir saniye alırken,kalp kazanmak yıllar alabilir.
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mayıs 06, 2012, 16:04:28 »
Sevgili Gökhan  zaten yazımda da belirtmişim benim fikirlerime katılan katılır katılmayan beni bağlamaz saygı duyarım demişim ...ne yapayım şimdi gidip efsane kasa bir corolla bulup karşısında esas duruş gösterip selammı vereyim  saygımı göstermek için :D :D :D ...Sevgili Gökhan şu an toyota forumunda bulunuyoruz benimde 2010 corolla kullanmam kadar doğal bir şey yok dikkatini çekerim 2010 model yani 15 yaşında hurda değil...Kimseyi aşağıladığım falan yok Sevgili Gökhan gereksiz yere alınganlık gösteriyorsun sözün özü 15 yaşındaki corolla miadını doldurmuştur yol,trafik ve yolcu güvenliği bakımından tehlike arz etmektedir son olarak alan alır almayan almaz ....
     tolga beyefendi araba konusunda bilginizin çok kısıtlı olduğunu görüyorum, halada ısrarla görüşünüzün doğru olduğuna insanları inandırmaya uğraşıyorsunuz. bende 1975 model BMW 2002 var, bu herhalde sizin için ultra hurda, 25.000 lira veriyorlar vermiyorum o paraya 99-2000 modelini alabilmek mümkün. sahibinden com da 44.000 euro ya vardı satıldımı bilmiyorum? yani otomobilcilikte modelin pek önemi yoktur mühim olan bir arabanın tutulması ve az bulunmasıdır. geçen yaz bendeki 94  1.6 xli ekstrayı atıp yerine rav4 almaya karar verdim, sonuçta 12.750 ye sattım alıcı karabükten şarköye geldi arabayı almak için. benden birkaç ay önce ingiliz komşum 2001 model 48.000 km deki 1.6 sol. toyotayı bayiye 13.500 e bırakıp sıfırını aldı. 94 model 12.750, 2001 13.500 şunu unutmayın piyasa hiçbir arabayı boşuna tutmaz , bunun analizini yapmak ta artık sizlere düşüyor.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1998 TOYOTA RAV4 2.0
    • atilla abinin araba ve toyota dostları
  • Araç: Rav 4
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 247500
  • Model Yılı: '98
  • 580 kere teşekkür etti
  • 958 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mayıs 06, 2012, 16:10:41 »

abinizin arabası temizse ve iyi bakılırsa 5-10 sene sonra , abinizin patronunun mercedesini satın alır.
1998 TOYOTA RAV4 2.0 manuel ,http://www.toyotadostlari.com/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 58 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Mayıs 06, 2012, 17:33:23 »
     tolga beyefendi araba konusunda bilginizin çok kısıtlı olduğunu görüyorum, halada ısrarla görüşünüzün doğru olduğuna insanları inandırmaya uğraşıyorsunuz. bende 1975 model BMW 2002 var, bu herhalde senin için ultra hurda, 25.000 lira veriyorlar vermiyorum o paraya 99-2000 modelini alabilmek mümkün. sahibinden com da 44.000 euro ya vardı satıldımı bilmiyorum? yani otomobilcilikte modelin pek önemi yoktur mühim olan bir arabanın tutulması ve az bulunmasıdır. geçen yaz bendeki 94  1.6 xli ekstrayı atıp yerine rav4 almaya karar verdim, sonuçta 12.750 ye sattım alıcı karabükten şarköye geldi arabayı almak için. benden birkaç ay önce ingiliz komşum 2001 model 48.000 km deki 1.6 sol. toyotayı bayiye 13.500 e bırakıp sıfırını aldı. 94 model 12.750, 2001 13.500 şunu unutmayın piyasa hiçbir arabayı boşuna tutmaz , bunun analizini yapmak ta artık sizlere düşüyor.
atilla bey ben kimseyi inandırmaya veya ikna etmeye çalışmıyorum benim görüşüm budur diyorum yanlış yada doğru sizin (sizin diyorum senin demiyorum)  elinizdeki hurdalar beni ilgilendirmiyor onlarla mutlu mesut yaşayınız ben bu efsane meselesini kapattım diyorum hala ısrarla ismimi vererek yazı yazıyorsunuz...saygılarımı sunuyorum.