0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bence bu aracın ederi 17.750 filan daha fazlası da yanlış:) 18 buçuk isteyen efsane sahibine bu parayı vereceğime gider 3 Bin lira koyarak gider VVT-İ motor 2002-2007 arası alırım Tamam benim de aracım efsane amma bu kadar da değil hani
selman bey size katılmıyorum efsane miladı dolacak en son araçlardan biri olduğu için efsane olarak anılıyor ve piyasada değer kaybetmiyor. bu araca gelince 16.500 den yukarısı fazla bence
valla ercüment bey efsanenin modası ancak benzin-lpg tedavülden kalkınca biter bence onada daha çoooooook var
Millet aracına cruise control takmak için uğraşırken açıkçası bu arabayı alıp tuğla koymayı tercih etmez gibime geliyor en basitinden yada abs etkisi yaratmak için kesik kesik fren yapmak yerine frenden ayağını ayırmamayı tercih edebilir mesela yada esp ebd abs vsc trc xyz wq@ gibi özellikler olarak kendini riske atmamayı tercih edilir ama tabi bütçeyede bağlı bir olay ona lafım yok
Malesef miladı dolar yeni teknolojiler geliştikçe insanlara bu araçlar aşırı boş gelecek şu anda ebd destekli abs 4 hava yastığı klima bile yetmiyor diyebilirim biraz daha kurcalanacak şeyler olsa hoş olabilir araçlarda... Bomboş arabalara 17-18 vermek mantıksız.. Birde takıldığım nokta var 1998 model araca 18-18.500 verenler var biz aracı ilana koyduğumuzda 20.500 istedik bu fiyatlara bakarak çok fazla dendi kafamı kurcalayan noktadır aylardır
Kesinlikle katılıyorum 18 üstüne 5 kredi çeker gerekirse kredi kartı geçerim avensis alırım.. Güvenlik konfor yol tutuş her konuda sınıfının iyisi.
donanımı toyotada aramamak gerek bence efsane yenilerine taş cıkarır bence ama dediğiniz gibi o para verilmez üstüne koyup wwt-i alınır ama speciel'in yerini tutmaz bence