0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel işçilik galiba direksiyon kapağı kulaklarını kesmişsiniz. ilk bakışta anlaşılmıyor. o kadar iyi olmuş yani.sol taraftaki teyp kumanda tuşları da çalışıyor mu?arıza ışığını kapatabildin mi?
bu işi manuel, terra, 2006 aracıma uygulayabilecek bir babayiğit var mı?
Evet hız sabitleyici uygulamasında bir mutlu son da ben almış oldum.
o babayiğit sensin. neden başkasına bu zevki tattırıyorsun anlamadım.
pardon önder bey yanlış hatırladım o zaman bir kaç kişi daha bu işle ilgili mesaj atmıştı karıştırdım özür. size ek olarak debriyaj sivici lazım benim konuda bunun çözümü de mevcut dikkatli oku kafana takılan bir şey olursa yine yardımcı olurum.sana bir ip ucu ama öneri olarak alma.ben debriyaj sivici olmadan kullanıyorum yani sonradan söktüm. orjinal debriyaj sivici bulamadım normal sivic uydurmuştum oda çıt çıt diye ses yapıyordu. eğer ben dikkatliyim. cancel tuşu yada frene dokunarak cc yi iptal ederim dersen e13 soketinin 10 nolu pinine (soketi ve pinleride benim konu içerisinde bulabilirsin) direk 12v verirsen debriyaj sivici varmış gibi kullana bilirsin.unutma e13 soketinin 10 nolu pininde 12v olmazsa cc ışığı yanar ama sabitlenmez. ve sivicin görevi debriyaja bastığında 12v keserek cc iptal etmektir. ben uzun yolda kullandığımda hafif frene dokunarak iptal edilmesini sağlıyorum. sana önerim ise orjinal sivic al bulamazsan başka bir sivic uydur biraz öyle kullan alış çok zevkli.debriyaja basılınca 12v kesilecek şekilde olmalıdır.
Merhaba arkadaslar benimde 2007 corolla hb A/T vites arajım var tum konuları okudum ama biraz kafam karıştı, ben şimdi ibayden hangi parçaları almam lazım eski kpnulardaki linkler olmuş . yardım edersenizsevinirim.
merhaba arkadaşlar. Bayram münasebetiyle aracımla ilk uzun yolumu yaptım ve şu hız sabitleyicinin olmaması canımı çok sıktı. forumda çok güzel faydalı bilgiler paylaşmışsınız ancak bunu uygulamak benim için çok zor(gözüm kesmiyor açıkcası ). iki ay sonra Ankarada olacağım. Bu işi yapan arkadaşlar varsa iletişime geçebilir miyim. Aracım 2006 1.6 terra manuel vites.