0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam tahmin ettigim gibi. Serkan'in aractada yok tu bu kablolar. Neyse ki tecrubeli birisi var yaninda kolay gelsin size.
elinize saglik. direksiyon gobegini ne kadara mal ettiniz.
80 TL kulaklar.Hava yastıgının kulaklarınıda ben kestim.
guzel iscilik olmus. neutral switch sanzuman ustunde zor olmasa gerek. serkan'a cektirmistim ben. kullanicisi bildikden sonra cakmaklikdan almakda pek farketmez. sag kulakcigin bizim versolardaki gibi tuslusunu alsaydiniz. direk o tuslara baglardiniz
Ellerinize sağlık.Abi hava yastığınıda değiştiremediniz mi hani daha orjinal bir iş olurdu.Birde bunu terra manuel için yapmaya kalksak daha zor olur sanırım değil mi? Edit:Benden size kocaman bir ve teşekkür
Hakkaten FatihElimde versonun sag kulagı var istersen onu takabiliriz.
Tabi direk sol direksiyonu da alınıp takılabilir. Hatta bulunabilse direk hız sabitleyicili direksiyon da takılabilir. Ama bu şekilde de orjinal direksiyondan bir farkı yok.
Hadi ya. Süper olur. Hem daha orjinal olur. Bir de ışıkları da vardır onların Teyp kumandalarının ışıkları çok hoş oldu akşam dönerken.
Tama o zaman sen tuş bakma ben elimdekş dirençler ile o kulagı ayarlıyorum.
Farklılık açısından değilde hani kesilme olunca acaba zamanla kesilen kısımdan yeme olur mu diye geldi aklıma o yüzden.Bir ara bende manuel için niyetlendim sonra vazgeçtim.Şimdi tekrar yapasım geldi ancak gelin görünki buralarda anlayan kimse yok,anlıyorum diyenlerde benden beter
Evet yeme olursa alınabilir bir sol direksiyonu.Eğer senin aracın da benimki gibi terra modelse kabloları çekmek için anlayan biri yanında olsa çok faydalı olur. Yoksa çok zor iş.Sol modelinde kablolar hazırmış.