0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
N1 neutral switch şanzıman üzerindeki yeri. 7 nolu pin.
Terra benimkiside ve birde manuel olunca dahada uğraştırıcı oluyor o yüzden uzak duruyorum.Keşke kesmeden önce çıkmacılardan değiştirseydiniz ufak bir fark vererek.
Terra olunca otomatik veya manuel hiç farkı yok. Aynı işçilik var.
Hadi ya. Süper olur. Hem daha orjinal olur. Bir de ışıkları da vardır onların Teyp kumandalarının ışıkları çok hoş oldu akşam dönerken.
Debriyaja switch koymak gerekiyor sanıyorum.Vites değişiminde devreden çıkması için.
Evet eger konulmaz ise vites degiştirirken debriyaja basınca devir kesiciye kadar devir alıyor.Zaten swich olsa bile boşa atıp ccyi devreye alınca yine dip gaz yapıyor.Sonuçta viteste oldugunu gören swich yok.
Versonun sag tuşlarına soldan çıkanları ilave edip içindeki dirençlerin montajını yaptık.Ölçü aleti ile sorun gözükmüyor tüm tuşlar çalışıyor.Uygun zamanda Fatihin arabaya montajını yapacagız ve sistem tamamlanmış olacak.
Eline sağlık.
FatihCCde biliyorsun 4 fonksiyon var.1 ) "+"2 ) "-"3 ) cancel4 ) on/offŞimdi en altta (resimde basılan) tuş "cancel"displey tuşu "on/off"volum "+" hız arttırma ve restartvolum "-" hız azaltma ve resumTuşları ancak bu kadar uydurubildim.
hafta sonu ne olmuş böyle ya valla süpersiniz arkadaşlar baştan sona hepsini okudum. dağıtıp toplama işi kablo bulma her türlü aksiyon var. tam benlik yakınlarda olsam ben kesin gelirdim. ellerinize sağlık. bir sorum olacak bu versonun direksiyon sağ kulak tuşlarını nereden aldınız bana bir adres verebilirmisiniz.
Mu ha ha haaHem CC yanıyor hemde arızaFatih bu ara benim 5800 için OBD programı buldum ve baglandım.Oley....Seninki kadar iyi olmasada fena değil.
Süper. Arıza kodunu göstersin yeter. Diğerleri hep şov zaten.
Ben de resim paylaşmak için girmiştim.