0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aynen başlıktaki gibi Nagihan hanım. Çocuk ve son bölüm hariç bende öyle yani...
Aslında hayatı yaşama konusunda çok değişik seçenekler vardır ama başlığı baz alırsak, evet genel gidişat böyledir, Seçenekler arasında da en sıkıcı ve zor olanı bu olsa da, uzun vadede en çok huzur ve mutluluk vereni de budur.
her formülde sabitler ve değişkenler vardır. Bunlar sabitler, aradaki değişkenler hayatı hayat yapan şeyler
Bilmiyorum çocuk isteğiniz dahilinde mi yok ama Allah uzun ömür versin Son kısma var daha inşallah.. Diğer seçenekler nedir? Bu başlığı okumak bile sıkıcı geliyor bana
Aradaki değişkenler adrenalin sevenler için free-jumping gibi tarif edilebilir mi?Oku - Çalış.. ile ..Emekli ol - Öl, arasında çok farklı senaryolar üretilebilir.. Hangi ülkede yaşıyorsanız oranın ekonomik ve toplum kuralları geçerli olduğundan bu ülkede Hippi gibi yaşayarak mutlu olma şansınız fazla olmaz.
Her şeyin başı sağlık. Çocuk olmadı ne yazık ki bundan sonra da zor. Diğer seçenekler de aklıma bir şey gelmiyor daha başka ne olabilir ki? Sonuç zaten kaçınılmaz
Diğer seçenekler Tekin beyin söylemiydi, sorunun sahibi odur Yaşadığımız ülkede araları renklendirmek de pek mümkün değil sanırım..
Daha oku kısmındayım ama kaçınılmaz son benim için de biliyorum..
Herşeyden önce sağlık ve huzur gerisi bir şekilde geliyor işte..Ne okuyorsunuz/çalışıyorsunuz study yani?
bu ana hatları düzgünce yaşarsak ve aralarını iyi şeylerle ne kadar çok doldurursak artık elimizden geldiğince heralde iyi bir hayatımız olur geri dönüp baktığımızda boşluk görmememiz lazım ama nereye kadar işte... işin sırrı öteki tarafta galiba