0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sahi ev almadın mı?
ohooyy ben daha stage2 deyım , stage3 için debeleniyorum , muhtemelen stage3 den stage 5 yaparım. bekleyip görücez
Nagi bu sıralamada bir yanlışlık var sanırım yada ben tersim okudum.. çalışıyorum.. hala okumaya çalışıyorum diğerlerine şimdilik gerek yok
Arkadaşlar, hayat denen süreçte aslında bahsedilen son stage yoktur. Fizikçi arkadaşlar bunu daha iyi anlaması gerekir. Madde ve Enerji sadece form değiştirir.Hayatı anlayıp paylaştığınız sürece mutlusunuzdur, aynı dolu bir akü gibi, Mutlu Akü
Daha oku kısmındayım ama kaçınılmaz son benim için de biliyorum..
Daha yolun başındayken dönün bence.. Aslında genel kalıp bu ama marjinal birşeyler yapmayı herkes ömrününn bir yerinde istiyor.Ama o zamanda toplum ve mahalle baskısı daha çok aile baskısıyla karşı karşıya geliyor insan. Ülkemiz şartlarında emekli olmak durumu söz konusu olmadığı için onu kaldırabilirsiniz.En azından bir değişiklik olmuş olur hayatta.
Aslında en güzeli, emekli olmayı umursamayacak kadar güzel paralar kazanmak..
Kısa yoldan bıseyler yapmak ıstıyorsun sen anlasıldı
Emeklilik zaten devlet tarafından maaşa bağlanmakla gerçekleşen bir süreç değil ki..
Yeni bir bilgi belki de bakış açısı geliyor Tekin beylerden.. Buyrunuz söz sizde
Birlikte yapalım
Listeyi hazirliyorum o zaman taylocum senin fikir de supermis, hayali bile guzel valla Gorustugumuzde bu emeklilik olayina da deginelim o zaman Tekin bey
Hep böyle kal, hep cana yakın ..
Emekli olunca Naginin yanına yerleşmeyi düşünüyorum