0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Süper karikatür bulmuşsun Serkan
Konu görünce aklıma geldi, daha önceden görmüştüm çok gülmüştüm. Konuyada cuk oldu yani
Hayat, çatlak bardaktaki suya benzerİçsen de tükenir içmesen deBu yüzden hayattan tat almaya bakÇünkü yaşasan da bitecek yaşamasan da...Neyzen Tevfik
Gerçekten öyle =)Fizik yüksek lisans öğrencisiyim. Güneş pili çalışıyorum.
Okul bitti,evlendim,bir çocuğum var,56 yaşında emekli olacağım.eeeeeee ne zaman yaşayacağım ben?Şerefeeeeeee.
oku çalış evlen çocuk yetiştir emekli ol öl
Yarisinizin tavanına bükülebilir Güneş Pili uygulasanız neleri çalıştırmaya yeter?
Daha ne ister insan
az daha gayret edip mezun olduğunda iş bulabileceğin bir üniversiteye gitseydin ya
oku çalışta kaldım ben
Ben de okuyorum iktisat son sınıfım şu sıralar hayatın şu sınavlar bitse de rahatım dönemindeyim çok sitresli geçiyor şu sınav dönemleri.. ama her şeye rağmen hayatımdan çok memnunum hamd olsun hiç bir şikayetim yok arabasız olsam da ... genel kabul görmüş bu hayat tarzı aslında kulağa çok hoş geliyo okulu bitirdikten sonra köyden güzel bir kız bulup evlenmek:D ) sonra çocuk yetiştirmek bence imkanlar dairesinde yapılabilecek en güzel şeyler..emeklilik olayı benim için biraz uzak çalışmadan vakit geçirmek düşünemiyorum bile ölüm ise sürekli aklımda diyebilirim nedendir bilmem ama genç yaşta hiç de olmayacak gibi gelmiyor ..
Yani bana, emekli ol ve öl kısmı mı kaldı...! pöfff
Bu süreç 2000 sonrası sigortası başlayanlar için şu şekilde gelişecektir. Oku, çalış, evlen, çocuk yetiştir, öl, emekli ol.