0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emekli olunca Naginin yanına yerleşmeyi düşünüyorum
Super fikir hehehhe Nagi ve saz arkadaşları.Ne aşkmış yahu şu TCT aşkı.Baksanıza millet atos,portos,aramis e bağladı olayı Kadro tam Acun Ilıcalıya göre.Bu kadro ile size bir şey olmaz.Supersiniz.....Eh, kem, küm boş yer varmı ?
Emekliliği boşver he de ev açayım sana
Eşyalarımı toplamaya başladım bile
Kadro tam Acun Ilıcalıya göre.Bu kadro ile size bir şey olmaz.Supersiniz.....Eh, kem, küm boş yer varmı ?
Aradaki değişkenler adrenalin sevenler için free-jumping gibi tarif edilebilir mi?
Free jumping nedir yahu Allah korusun nasıl free, tamamen mi free, freenin derecesi mi olurmuş ? Mavi ekran verdim resmen.
........................Tanrı bu öneriyi de kabul etmiş ve birlikte yaşamak üzere hepsini dünyaya göndermiş. İşte bu yüzden "insan, ömrünün ilk 20 senesini insan gibi yaşayarak, sonraki 20 senesini eşek gibi çalışarak, sonraki 15 yılını köpek gibi evine bekçilik yaparak ve sonraki 10 yılını da maymun gibi torunlarına şaklabanlık ederek ve onları güldürerek geçirir" derler...
Diğer yarışma vardı kutu açılan adı aklıma gelmedi o da baya geyik yapılıyordu o da olur aslında.
Tanrı bu öneriyi de kabul etmiş ve birlikte yaşamak üzere hepsini dünyaya göndermiş. İşte bu yüzden "insan, ömrünün ilk 20 senesini insan gibi yaşayarak, sonraki 20 senesini eşek gibi çalışarak, sonraki 15 yılını köpek gibi evine bekçilik yaparak ve sonraki 10 yılını da maymun gibi torunlarına şaklabanlık ederek ve onları güldürerek geçirir" derler...
Nagi, sen he okuyosun sana uymuyor gibi.
Eneee millet de benim okumama takmış Arkadaşım görmüyor musunuz 23 yazıyor hala resmimin altında. 80 li arkadaşlarım var benim burada hala okuyan.. Ayrıca ikizim hala lisans okuyor. Normal yani normal, kapiş?
Şikayetçi olsam bırakır başka iş yaparım, benim işim bu dude
- Bana 20 yıl çok gelir, sen bana 10 yıl versen yeter.
Keşke "siz" diye hitap etseydi, bu ne samimiyet
Emek abicim yıktın geçtin yine ortamı valla
Profil fotosunu gördüm ismini okumadım başta .....Ertuğrul GÜNAY foruma üye oldu sandım bir anda..... Kemal abi az daha forumdan ayrılmama sebep oluyordun....Sonradan farkettim Allah'tan...