0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
valla ne yaptılar bilmiyorum dışarıdan birşey anlaşılmıyor sormadım da nasıl yaptınız diye incelerim.
Arayıp bir sorun isterseniz.Paranıza yazık olmasın sora
benim sadece park sensörüne 550 tl fatura kesmişlerdi (2008 de)
hiç endişe etme bana yanlış yapmazlar, aksi takdirde başlarına geleceği biliyorlar
Yok yok valla ben sizde kendimi görüyorum
Hayırlı olsun Sema Hn, siz pasta cila ve boya korumayı servis fiyatlarını baz alırsak resmen bedavaya getirmişsiniz İnşallah, bir daha böyle bir sıkıntı yaşamazsınız.
Yok yok valla ben sizde kendimi görüyorum Kemal abi bu sensör"gel gel,sağ yap,sol yap,cisme yaklaşınca hooop" diye seslenen bir şey mi?
Sonkez durum ile ilgili bilgi vermek istiyorum merak eden arkadaşlara,sizinde tavsiye ettiğiniz gibi boyalardan kurtulmanın tek yolu olarak pasta cila önerildi. dün aracımı pasta cila için servise bıraktım az önce getirdiler. kaporta boyalardan arınmış sadece camlarda biraz kalıntı hala var onunda yıkandıkça temizleneceğini söylediler.ilgilenen, tavside bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
o zaman asıl bombayı ben söyleyeyim, tüm bunların hepsini ben yarın 150 TL ye yaptıracam, yakın arkadaşlar sağolsun (seviste değil tabi)
Ne güzel, yakın arkadaşı, tanıdığı olan yaptırıyor biz de bakıyoruz
Sadece boya korumanın bedeli mi bu?
+motor temizliği de var
pasta cila boya koruma motor temizliği..toplam 150 TL ama tabi bu bana özel rakam
geçmiş olsun, beterinden korusun Allah.
Ben pasta cilayı önermiyorum en nihayetinde bir nevi zımparadır henüz yeni bir arbaya hiç tavsiye etmem.geçen yaz evimizin bayağı uzağında duruyordu arabam rüzgarlı bir havada boya yapmışlar ve rüzgar boya taneciklerini taşımış arabamın üstüne siyah kaportanın üzerinde beyaz damlacıklar görünce çok üzüldüm hemen bir yıkamaya gittim önce bir yıkadılar sonra gazla sildiler hepsi çıktı 20 liraya hallettik sonrasında derin bir oh çektim ustalarada fırça.