tamam bende aksini iddia etmedimki sizinde yorumunuzda belirttiğiniz arabanın matlaşması olayı verniğe zarar vermesinden kaynaklı ki siz işi bilen birine yaptırmışsınız ben zaten yapamam ki. sizin gibi güvenip arabayı teslimde edemem birine bu şekilde bir uygulama için. bulcaz akşam yolunu tineri unutalım
yine de teşekkür ederim tavsiyenize
Matlaşmanın nedeni arabanın üzeründeki cilayı ve boya korumayı alıp götürmesidir

Geçmiş olsun sema hanım kafaya fazla takmayın sonuçta halolacak bir sorun

allah beterinden korusun...
Gelişmeler hakkında bilgi vereyim istedim ;
mesai bitimi Autowax a uğradım, usta erken çıktığı için malesef bişey yapamadık.
Tekrar boyayı kontrol ettik, camlardada malesef yoğun şekilde boya var.
yağmur yağdığı için ıslanan plastik zemindeki boyanın tırnağımla zorladığımda çıktığını fark ettim, içim rahatladı şükürler olsun.
yarın sabah için randevu aldım tekrar aracı götüreceğim.
Dış cephe boyasıdır o. Su bazlıdır yüksek ihtimal. Cezalısın ama neyse...
Hayırlısı Sema hanım.Camlar ve plastikler kolay.Önemli olan kaportada ki boyalar.Onlarda rahatlıkla çıkar hic dert etmeyin
Hayırlısı Sema hanım.Camlar ve plastikler kolay.Önemli olan kaportada ki boyalar.Onlarda rahatlıkla çıkar hic dert etmeyin 

teşekkür ederim Özcan Bey
yok dert etmiyorum çıktığını görünce gerçekten kendime geldim. yoksa bütün gün onu düşünmekle geçti.
Gelişmeler hakkında bilgi vereyim istedim ;
mesai bitimi Autowax a uğradım, usta erken çıktığı için malesef birşey yapamadık.
Tekrar boyayı kontrol ettik, camlardada malesef yoğun şekilde boya var.
yağmur yağdığı için ıslanan plastik zemindeki boyanın tırnağımla zorladığımda çıktığını fark ettim, içim rahatladı şükürler olsun.
yarın sabah için randevu aldım tekrar aracı götüreceğim.
Sema hanım;
tekrar geçmiş olsun, kolay çözümü olan bir sorun olması sevindirici.
Moralinizi yüksek tutun, sorun varsa çözümü de vardır.
Sema hanım;
tekrar geçmiş olsun, kolay çözümü olan bir sorun olması sevindirici.
Moralinizi yüksek tutun, sorun varsa çözümü de vardır.
teşekkür ederim Çetin Bey ;
evet illaki çözümde var ama çözülene kadar sorun hala sorun

sevindirici olan kısmı çıktığını görmek oldu. şimdi daha rahatım. sabah olsun ilk işimiz bu dertten kurtulmak
Sonkez durum ile ilgili bilgi vermek istiyorum merak eden arkadaşlara,
sizinde tavsiye ettiğiniz gibi boyalardan kurtulmanın tek yolu olarak pasta cila önerildi. dün aracımı pasta cila için servise bıraktım az önce getirdiler. kaporta boyalardan arınmış sadece camlarda biraz kalıntı hala var onunda yıkandıkça temizleneceğini söylediler.
ilgilenen, tavside bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Sonkez durum ile ilgili bilgi vermek istiyorum merak eden arkadaşlara,
sizinde tavsiye ettiğiniz gibi boyalardan kurtulmanın tek yolu olarak pasta cila önerildi. dün aracımı pasta cila için servise bıraktım az önce getirdiler. kaporta boyalardan arınmış sadece camlarda biraz kalıntı hala var onunda yıkandıkça temizleneceğini söylediler.
ilgilenen, tavside bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
bence nerelerden geçtiniz nerede oldu bu olay nereye park etmiştiniz hatırlamaya çalışın ki bir daha başınıza gelmesin..Pasta cila yapmışken boya koruma da yapsaydınız, şahsen ben yarın hepsini birden yaptırmayı düşünüyorum..Tekrar geçmiş olsun.
benzer bir anımı paylaşayım.aracı ilk aldığım yıl sağ arka camda çıkmayan çillenme şeklinde lekeler gördüm. sonradan o çillenme tarzı lekelerin demir talaşı olduğunu farkettim. çünkü zamanla pas rengini aldılar.sanırım araç park halindeyken, demir kesen birisi demir talaşı sıçratmış cama. kaportada vs. yok allahtan. sadece sağ arka camda 8-10 adet noktalanma şeklinde. bazen böyle talihsizlikler gelebiliyor başımıza.
Sema hanım geçmiş olsun , gene ucuz kurtulmuşsunuz, boya belalı bir madde bulşatımı kolay kolay çıkmıyor
boyayı çıkaracak uygulamalar araç boyasına da zarar verir mantıken, her ikisi de boya sonuçta
Ancak size naçizane bir tavsiyem olacak, bir makinaya bu kadar çok bağlanmayın, metal ve plastik sonuçta
canı , ruhu olan bir canlı değil; en kötüsü satıp yenisini alırsınız bunca üzüntüye değmez
Sema hanım geçmiş olsun , gene ucuz kurtulmuşsunuz, boya belalı bir madde bulşatımı kolay kolay çıkmıyor
boyayı çıkaracak uygulamalar araç boyasına da zarar verir mantıken, her ikisi de boya sonuçta
Ancak size naçizane bir tavsiyem olacak, bir makinaya bu kadar çok bağlanmayın, metal ve plastik sonuçta
canı , ruhu olan bir canlı değil; en kötüsü satıp yenisini alırsınız bunca üzüntüye değmez
teşekkür ederim Kemal Bey evet ucuz kurtuldum.
tavsiyenize de teşekkür ederim elimden geldiği kadar bağlanmamaya itina göstermemeye çalışıyorum ama malesef olmuyo
Zafer Bey sizede teşekkür ederim.
Betül Hanım boya korumada yapıldı. birdaha umarım ne benim ne de başka arkadaşların başına gelirböyle sıkıntılar..
Acemi Allah bilir nereye park etti

onun derdi mazdayla. Bı sekilde arabadan soğuyacak ya bahane arıyor. Saka bı tarafa coook gecmis olsun ama bu ajan oldugun gercegini değiştirmez
Sema Hanim kaça mal oldu peki?
Acemi Allah bilir nereye park etti
onun derdi mazdayla. Bı sekilde arabadan soğuyacak ya bahane arıyor. Saka bı tarafa coook gecmis olsun ama bu ajan oldugun gercegini değiştirmez 
teşekkür ediyorum murat beycim ancak ajan olduğum konusundaki sipekülasyonlarınıza son vermenizi önemle rica ederim

) ayrıca park halindeki bir aracın başına heryerde herşey gelebiliyor bunun acemilikle olan ilişkisini anlayamadım. saygılar..
Park sensörü,boya koruma,krom egzoz çıkışı dahil 320 TL iyi rakammış.Egzos ucunu kaynattılar mı acaba? Civata ile montajı yapılanlar bir süre sonra,araç ve egzosda ki rezonans yüzünden civatatası gevşeyip düşüyorlar.Bilginize Sema hanım
Park sensörü,boya koruma,krom egzoz çıkışı dahil 320 TL iyi rakammış.Egzos ucunu kaynattılar mı acaba? Civata ile montajı yapılanlar bir süre sonra,araç ve egzosda ki rezonans yüzünden civatatası gevşeyip düşüyorlar.Bilginize Sema hanım
valla ne yaptılar bilmiyorum dışarıdan bişey anlaşılmıyor sormadım da nasıl yaptınız diye incelerim.