0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tamam bende aksini iddia etmedimki sizinde yorumunuzda belirttiğiniz arabanın matlaşması olayı verniğe zarar vermesinden kaynaklı ki siz işi bilen birine yaptırmışsınız ben zaten yapamam ki. sizin gibi güvenip arabayı teslimde edemem birine bu şekilde bir uygulama için. bulcaz akşam yolunu tineri unutalım yine de teşekkür ederim tavsiyenize
Dış cephe boyasıdır o. Su bazlıdır yüksek ihtimal. Cezalısın ama neyse...
Hayırlısı Sema hanım.Camlar ve plastikler kolay.Önemli olan kaportada ki boyalar.Onlarda rahatlıkla çıkar hic dert etmeyin
Gelişmeler hakkında bilgi vereyim istedim ;mesai bitimi Autowax a uğradım, usta erken çıktığı için malesef birşey yapamadık. Tekrar boyayı kontrol ettik, camlardada malesef yoğun şekilde boya var.yağmur yağdığı için ıslanan plastik zemindeki boyanın tırnağımla zorladığımda çıktığını fark ettim, içim rahatladı şükürler olsun. yarın sabah için randevu aldım tekrar aracı götüreceğim.
Sema hanım;tekrar geçmiş olsun, kolay çözümü olan bir sorun olması sevindirici.Moralinizi yüksek tutun, sorun varsa çözümü de vardır.
Sonkez durum ile ilgili bilgi vermek istiyorum merak eden arkadaşlara,sizinde tavsiye ettiğiniz gibi boyalardan kurtulmanın tek yolu olarak pasta cila önerildi. dün aracımı pasta cila için servise bıraktım az önce getirdiler. kaporta boyalardan arınmış sadece camlarda biraz kalıntı hala var onunda yıkandıkça temizleneceğini söylediler.ilgilenen, tavside bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Sema hanım geçmiş olsun , gene ucuz kurtulmuşsunuz, boya belalı bir madde bulşatımı kolay kolay çıkmıyorboyayı çıkaracak uygulamalar araç boyasına da zarar verir mantıken, her ikisi de boya sonuçtaAncak size naçizane bir tavsiyem olacak, bir makinaya bu kadar çok bağlanmayın, metal ve plastik sonuçtacanı , ruhu olan bir canlı değil; en kötüsü satıp yenisini alırsınız bunca üzüntüye değmez
Acemi Allah bilir nereye park etti onun derdi mazdayla. Bı sekilde arabadan soğuyacak ya bahane arıyor. Saka bı tarafa coook gecmis olsun ama bu ajan oldugun gercegini değiştirmez
Sema Hanim kaça mal oldu peki?[/quote park sensörü,pasta cila,boya koruma,krom egzoz çıkışı dahil 320 TL ödedim.
Park sensörü,boya koruma,krom egzoz çıkışı dahil 320 TL iyi rakammış.Egzos ucunu kaynattılar mı acaba? Civata ile montajı yapılanlar bir süre sonra,araç ve egzosda ki rezonans yüzünden civatatası gevşeyip düşüyorlar.Bilginize Sema hanım