0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
zift çıkaran solüsyonlar satılıyor piyasada, onlar ile müdahale ederek bu lekelerden kolayca kurtulabilirsiniz. canınızı sıkmayın,çıkmaz lekeler değiller. benim araçta da zift lekeleri oluşmuştu, gaz yağıyla yıkatınca geçmişti. gerçi gaz yağını önermiyor araç üretici firmalar ama zararını da görmedim. piyasada satılan profesyonel zift sökücü ürünleri kullanırsanız bu lekelerden kurtulursunuz.
ziftlerden arındı. zift çıkartıcı almıştım daha önce onunla kolayca ziftleri temizledim. dün hava güzeldi bütüngün arabayla uğraştım o zaman fark ettim boyayıda pasta cila ile temizlenirmi bilemedim. çünkü kapı çıtalarındada var. o yüzden forumda paylaşıyım sizin fikirlerinizi alayım istedim canım çok sıkıldı
vesveseli bir insan olarak ben sizin yerinizde olsam servise gider oradan yardım veya fikir alırım, bence bu noktada artık kendiniz kurcalamayın derim. Araç yeni, boyası beyaz, risk almaya gerek yok.Çok geçmiş olsun.
plastiktekilerde çıkar kafanıza takmayın.
Buna benzer durumu ben de yaşadım.s....x ta 80 tl pasta cila yaptırdım.Hem araç temizlendi hemde pasta cila ile daha parlak ve temiz bir görünüm kazandı.Tavsiye ederim.
teşekkür ederim tavsiyenize. 3 aylık araç zaten pırıl pırıl dı şimdi pasta cila ile boya incelecek, sentetik uygula demiş Bahadır bey de ama sentetik boyayı alır araç üstündeki ben pasta cila dışında bir uygulama varmı bunu araştırıyorum. akşam aracı autowax a götürüp bir durumuna baktırıyım belki başka bir kimyasal vardır bu işe yarayan aracın boyasına zarar vermeyen.. huzurum kaçtı bir anda