Gönderen Konu: Arabamın üstüne boya yağmış :(  (Okunma sayısı 35076 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
Ynt: Arabamın üstüne boya yağmış :(
« Yanıtla #80 : Nisan 12, 2012, 15:35:52 »
Ben pasta cilayı önermiyorum en nihayetinde bir nevi zımparadır henüz yeni bir arbaya hiç tavsiye etmem.geçen yaz evimizin bayağı uzağında duruyordu arabam rüzgarlı bir havada boya yapmışlar ve rüzgar boya taneciklerini taşımış arabamın üstüne siyah kaportanın üzerinde beyaz damlacıklar görünce çok üzüldüm hemen bir yıkamaya gittim önce bir yıkadılar sonra gazla sildiler hepsi çıktı 20 liraya hallettik sonrasında derin bir oh çektim ustalarada fırça.
benim aracın üzerindeki boyalar yıkamayla çıkmadığı için mecbur kaldık, burda forum açma sebebim üye arkadaşların fikirlerini almaktı birçok arkadaş pasta cila yaptırmamı söyleyince birde boyada oluşacak incelmenin öyle abartılan birşey olmadığını öğrenince yaptırmak zorunda kaldım, üzerine sıçrayan boyada kimyasal olduğu için kaldıkça boyaya zarar verecekti ayrıca zift nedeniyle sarı sarı kalıntılar oluşmuştu hepsi temizlenmiş bu nedenle artık pasta cilayı dert etmiyorum. neticede o beni taşıyor beni onu değil artık fazla üstüne düşmiycem düştükçe başımdan sıkıntı eksik olmuyor. yenisini alırız canım sağolsun :))

Toyota Club Türkiye

Ynt: Arabamın üstüne boya yağmış :(
« Yanıtla #80 : Nisan 12, 2012, 15:35:52 »