Gönderen Konu: xcarlink  (Okunma sayısı 35142 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: xcarlink
« Yanıtla #60 : Mayıs 20, 2009, 15:17:41 »
fiyat konusunda herhangibir gelişme yokmu arkadaşlar. bir de kullananlar şu ana kadar ki izlenimleriniz nasıl.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mayıs 20, 2009, 15:17:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: AB-
« Yanıtla #61 : Temmuz 11, 2009, 11:00:50 »
ebayden devamlı alısverıs yaparım sımdıye kadar herhangı bır sorunla karsılasmadım. bu urun turkıyede satılan urunun aynısı elamanlar ordan bı satıcı ıle anlasıp urunlerı hızlı sekılde temın edıyorlar ve turkıyede satıyorlar. ayrıca bu urun ufak bir urun gumruk sıkıntısı cekmezsınız. alacak olan arkadaslara bılgılendırme amaclı yazdım. isteyenlere alısverıs konusunda yardımcı olabılırım veya fıkır sunabılırım.

Saygılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #62 : Temmuz 20, 2010, 00:44:44 »
arkadaslar merhaba;bu xcarlınk 2003 hb terra da calısırmı ?bende kasaet player var..lutfen calıssın?bu aletın fıyatı en son ne durumda bılen varmı?tesekkurler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #63 : Ocak 12, 2011, 18:49:22 »
Herkese merhabalar, ben uzun süredir xcarlinkle ilgili araştırma yapıyorum internetten. bunun çin versiyonları çıkmaya başlamış.mesela benim 2003 terrama uygun bir model buldum.
http://ycarlink.com/Digital_CD_changer_for_Toyota_big_5_7_plug_USB_SD_AUX_adapter_interface_/pd_1_14797.htm
Bu ürünlerin genel adı -dijital cd changer- olarak geçiyor.Linkini verdiğim ürünle ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa paylaşmalarını beklerim.Birkaç mail attım firmaya.Belki alırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #64 : Mart 02, 2011, 23:18:14 »
Üstteki mesajda linkini verdiğim ürünü direk firmanın satış sorumlusuyla görüşerek aldım.Çin'den bana tam 15 günde ulaştı.Ürün 60 dolar+13 dolar kargo.aldığım kurla 120 tl tuttu 20 tl de montaja verdim.xcarlinke göre 80 tl kadar tasarruf ettim.Ses kalitesi teyp ve radyoya göre bariz şekilde arttı.Bir arıza vermediği müddetçe artık rahat rahat müzik dinleyeceğim.Bu arada corollanın orjinal hoparlörleri de fena değilmiş. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mart 03, 2011, 15:50:02 »
Üstteki mesajda linkini verdiğim ürünü direk firmanın satış sorumlusuyla görüşerek aldım.Çin'den bana tam 15 günde ulaştı.Ürün 60 dolar+13 dolar kargo.aldığım kurla 120 tl tuttu 20 tl de montaja verdim.xcarlinke göre 80 tl kadar tasarruf ettim.Ses kalitesi teyp ve radyoya göre bariz şekilde arttı.Bir arıza vermediği müddetçe artık rahat rahat müzik dinleyeceğim.Bu arada corollanın orjinal hoparlörleri de fena değilmiş. :)
Hayırlı olsun. Aracınız kaç model, hangi versiyon acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mart 03, 2011, 15:58:04 »
Vedat arkadaşın link verdiği ürün 1998 ile 2004 arası kasalar için diyor zaten üründe 5+7 pin diye belirtmişler, bizim kasalarda kullanılan teyip 6+6 pinli ;)

bizim araca uyan budur ;) 6+6 küçük pin soketli   zaten alttaki fotolarda bizim arabadki teyibide görürsün hadi buda bi kıyak sana alıcakmısın 88 dolar :) kargosuda free shipping

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MP3-car-player-TOYOTA-Camry-Rezi-Corolla-6-6-pin-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem25619c7c54QQitemZ160551435348QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Mart 03, 2011, 16:55:16 »
Aldım gitti Mesut :D. Birde 3.5" kemera monitör bulamda şu kemerayı taktıram :D

Mesut, birde bana kuvvetli geri vites lampası lazım :D. Anladın sen onu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #68 : Mart 03, 2011, 19:23:45 »
Mesut, teşekkürler. Cihazın siparişini verdim. Birde http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=160546127388 bunu aldım.

Son olarak Geri vites ledleri kaldı. Sana zahmet hangileri oluyor bizim arabaya :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Mart 03, 2011, 20:53:23 »
Geri vites ledli olursa aydınlatmaz Vedatçım bence led alma hiç boşuna :( mağlesef Ledlerin aydınlatma işi çok zayıf, süs olarak güzel oluyorda sadece görüntü :D

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2x-1156-BA15S-WHITE-68-SMD-LED-CAR-BACK-UP-LIGHT-BULBS-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a63ac6361QQitemZ250780345185QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_7409wt_1165

3.5'' olan ekran hem çok ucuz hemde güzelmiş çözünürlüğüde cabası 3.5'' ekranda 480x240 ;) net görüntü olur ekranda :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #70 : Mart 04, 2011, 20:54:33 »
Hayırlı olsun. Aracınız kaç model, hangi versiyon acaba? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim :)

Teşekkür ederim.Aracım 2003 Corolla Terra sedan.2003 Terralarda kasetçalar(w58300) var malum.Mesut Bey'in dediği gibi linkteki soket 1998-2003 arası modeller için.5+7 büyük soket. 2003 sonrası 6+6 küçük soketli.Ben ilk kez yurtdışından alışveriş yaptım.Sizler bu konuda daha deneyimli olduğunuz için alışveriş sürecini atlıyorum.Ürünü elime ilk aldığımda içinden tıkır tıkır sesler geliyordu.Dedim, Çin malı işte.Kazıklandık :) Teybin nasıl söküldüğünü araştırmıştım ama hiç yapmadığım için güvenemedim kendime gittim bir oto teypçiye 20 tl ye anlaştım.Adam en fazla yarım saat sürer abi, dedi ama abartmıyorum 5 dak. ya sürdü ya sürmedi.Torpidonun içinden eliyle soketi uzatıp teybin arkasına soktu.Sonra da tekrar topladı.Ben de kafama tüküreyim dedim tabi.Ürünün kablosu ana üniteden ayrı, monitörlerin vga girişleri gibi vidayla ana üniteye bağlanıyor.İyice sıkınca o tıkırtı da kayboldu.Bir kusur değilmiş anladığım.Abi bunu güzelce yapıştıralım buraya deyince, aman dedim, sen koy torpidoya ben gerisini hallederim.Bu soru bana en son sorulduğunda önceki arabamın koltuğuna yapıştırıcı dökmüştü usta(!)nın biri.Eve gelince torpidonun sol yan tarafına aletin girişleri dışarı bakacak şekilde çift taraflı bantla yapıştırdım.Gayet de sağlam durdu.Aletin usb/sd/aux girişi var ama ben henüz usb yi deneyebildim sadece.Adam gibi bir mp3 çalar bulunca aux i de deneyeceğim.Flaşdiske 6 tane cd01, cd02... klasör kaydedip müzikleri içine atınca görüyor.6 dan fazla klasörü görmüyor.Ürün kendini cd changer olarak tanıttığı için ve teypteki ayarların 6lı cd changer a göre olduğu için sanırım.Her klasörde de 99 şarkı okuyor.Bence yeter de artar bile.Teybi açıp tape-disc tuşuna basınca 3-5 saniye içinde usb okunuyor ve şarkı çalmaya başlıyor.Gayet hızlı.Teybi kapatıp açtığınızda da müzik kaldığı yerden devam ediyor.Direksiyon kumandasından şarkı değiştiriliyor.Ses kalitesi kaset ve radyoya göre daha kaliteli.Ses bozulmadan daha yüksek çıkabiliyor.Bizim orjinal hoparlörler yaşıtı birçok arabanınkinden daha iyi bence.(Arkadaşın 2004 fokusunun sesi çok kötü mesela.).İlerde arkaya 2 pionner şart ama :).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #71 : Mart 04, 2011, 21:04:26 »
Vedat arkadaşın link verdiği ürün 1998 ile 2004 arası kasalar için diyor zaten üründe 5+7 pin diye belirtmişler, bizim kasalarda kullanılan teyip 6+6 pinli ;)

bizim araca uyan budur ;) 6+6 küçük pin soketli   zaten alttaki fotolarda bizim arabadki teyibide görürsün hadi buda bi kıyak sana alıcakmısın 88 dolar :) kargosuda free shipping

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MP3-car-player-TOYOTA-Camry-Rezi-Corolla-6-6-pin-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem25619c7c54QQitemZ160551435348QQptZCarQ5fAudioQ5fVideo

Bu 88 dolar olan ürün de aslında 60-65 dolar. DHL kargoyla geldiği için 20-25 dolar da kargo biniyor.Hongkong Post daha geç getiriyor ama Çinden buraya 13 dolara geldi benim malzeme.Adanadan İstanbula aynı paketi daha pahalıya yolluyoruz.Hem de onda biri mesafeye.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #72 : Mart 05, 2011, 11:52:36 »
Geri vites ledli olursa aydınlatmaz Vedatçım bence led alma hiç boşuna :( mağlesef Ledlerin aydınlatma işi çok zayıf, süs olarak güzel oluyorda sadece görüntü :D

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/2x-1156-BA15S-WHITE-68-SMD-LED-CAR-BACK-UP-LIGHT-BULBS-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a63ac6361QQitemZ250780345185QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_7409wt_1165

3.5'' olan ekran hem çok ucuz hemde güzelmiş çözünürlüğüde cabası 3.5'' ekranda 480x240 ;) net görüntü olur ekranda :)

Anladım Mesut. Şimdilik ledler dursun bakalım. Bana tavsiye ettiğin tavan aydınlatması ledler dehşet oldu :D. Hem tavana hem de dikiz aynasındaki aydınlatmalara taktım. Sadece ortadakini bile açınca, geceleri film olduğu anlaşılmıyor :D. Önleri açınca, dizilerdeki gece araç çekimlerindeki besbeyaz oluyor :D
Teşekkür ederim.Aracım 2003 Corolla Terra sedan.2003 Terralarda kasetçalar(w58300) var malum.Mesut Bey'in dediği gibi linkteki soket 1998-2003 arası modeller için.5+7 büyük soket. 2003 sonrası 6+6 küçük soketli.Ben ilk kez yurtdışından alışveriş yaptım.Sizler bu konuda daha deneyimli olduğunuz için alışveriş sürecini atlıyorum.Ürünü elime ilk aldığımda içinden tıkır tıkır sesler geliyordu.Dedim, Çin malı işte.Kazıklandık :) Teybin nasıl söküldüğünü araştırmıştım ama hiç yapmadığım için güvenemedim kendime gittim bir oto teypçiye 20 tl ye anlaştım.Adam en fazla yarım saat sürer abi, dedi ama abartmıyorum 5 dak. ya sürdü ya sürmedi.Torpidonun içinden eliyle soketi uzatıp teybin arkasına soktu.Sonra da tekrar topladı.Ben de kafama tüküreyim dedim tabi.Ürünün kablosu ana üniteden ayrı, monitörlerin vga girişleri gibi vidayla ana üniteye bağlanıyor.İyice sıkınca o tıkırtı da kayboldu.Bir kusur değilmiş anladığım.Abi bunu güzelce yapıştıralım buraya deyince, aman dedim, sen koy torpidoya ben gerisini hallederim.Bu soru bana en son sorulduğunda önceki arabamın koltuğuna yapıştırıcı dökmüştü usta(!)nın biri.Eve gelince torpidonun sol yan tarafına aletin girişleri dışarı bakacak şekilde çift taraflı bantla yapıştırdım.Gayet de sağlam durdu.Aletin usb/sd/aux girişi var ama ben henüz usb yi deneyebildim sadece.Adam gibi bir mp3 çalar bulunca aux i de deneyeceğim.Flaşdiske 6 tane cd01, cd02... klasör kaydedip müzikleri içine atınca görüyor.6 dan fazla klasörü görmüyor.Ürün kendini cd changer olarak tanıttığı için ve teypteki ayarların 6lı cd changer a göre olduğu için sanırım.Her klasörde de 99 şarkı okuyor.Bence yeter de artar bile.Teybi açıp tape-disc tuşuna basınca 3-5 saniye içinde usb okunuyor ve şarkı çalmaya başlıyor.Gayet hızlı.Teybi kapatıp açtığınızda da müzik kaldığı yerden devam ediyor.Direksiyon kumandasından şarkı değiştiriliyor.Ses kalitesi kaset ve radyoya göre daha kaliteli.Ses bozulmadan daha yüksek çıkabiliyor.Bizim orjinal hoparlörler yaşıtı birçok arabanınkinden daha iyi bence.(Arkadaşın 2004 fokusunun sesi çok kötü mesela.).İlerde arkaya 2 pionner şart ama :).
Serkan Bey, paylaşımınız için teşekkürler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Mart 16, 2011, 10:15:29 »
Mesut'un tavsiyesi üzerine ürünü aldım. İlk izlenimlerimi yakında paylaşacağım :).

Mesut, bunu torpido gözünü sökerek takabilir miyim?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '05
« Yanıtla #74 : Mart 20, 2011, 13:54:37 »
Bu aleti toyotamıza takınca orjinal teyp imizde herhangi bir aksama oluyormu yani biri çalışırken diğeri iptal olma gibi felan ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 482 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Mart 20, 2011, 13:56:56 »
Bu aleti toyotamıza takınca orjinal teyp imizde herhangi bir aksama oluyormu yani biri çalışırken diğeri iptal olma gibi felan ?

neden olsun ki ? ne demişiz biz burda CD changer olarak görüyor teyip bunu ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '05
« Yanıtla #76 : Mart 20, 2011, 14:01:31 »
neden olsun ki ? ne demişiz biz burda CD changer olarak görüyor teyip bunu ;)
Mesut bey peki bizim araçların sigara küllüğü üzerindeki boş kutuya güzel bi teyp taktırma fikrine ne dersiniz ? tavsiyeleriniz ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • avensis 2.0 + Astra 1.4 T
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • 15 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Mart 20, 2011, 16:11:54 »
arkadaslar ben 1 yıldır falan avensıste kullanıyorum xcarlınk denen aletı ist- maslak bayısınde taktırdım geyette memnunum dıreksıyondanda kumanda edılebılıyor ..kullanan bırı olarak sorularınızı cevaplayabılırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #78 : Nisan 11, 2011, 23:55:55 »
herkese selam .2003 corolla hb sol arabam var.araba track çalıyor.xcarlink araştırıyorum yaptıran veya bilgisi olan varmı.fiyatlar 200-300 tl arasında değişiyor.çok kullanışlı görünüyor.
http://www.xcarlink.com.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=43&Itemid=93
linkte teyp uyumlu görünuyo.bide big ve small versiyonlar ne anlama geliyor bileen varmı.?? 8-) :alkis:
dr.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #79 : Nisan 12, 2011, 12:42:36 »
Merhaba, bu xcarlink mevzu daha önce birkaç konuda tartışılmıştı, bende bununla ilgilendim bir süre ama TR deki fiyatlar yüksek olduğu için ebay den linkteki ürünü sipariş verdim, geldiği zaman kullanıp bilgi vermeye çalışırım.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&_trksid=p4340.l2557&rt=nc&nma=true&item=220721648539&si=wLXVZcJOyD6mYUt1N3%252FIVbjo6NU%253D&viewitem=&sspagename=STRK%3AMEWNX%3AIT#ht_3444wt_1140

Big ve small senin aracındaki teyp cd changer soketini ifade ediyor, benim aracım da 2003 hb ama terra, kullanılan teyp aynımı bilmiyorum. Kendi aracının teyp modelini alttaki linkten bulup soketini öğrenebilirsin.

http://www.ertasvc.ru/bd/139.htm
Bir Sus, İki Dinle...