Hoşgeldiniz
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
kayıt olun
.
Aktivasyon eposta
nız mı yok?
Aralık 06, 2025, 21:46:08
Emniyet kemeri hayat kurtarır!
Ana Sayfa
Forum
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Toyota Club Türkiye
»
Garaj
»
Araç İçi Ekipman (ICE)
»
Konu:
xcarlink
Yazdır
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
5
...
8
Gönderen
Konu: xcarlink (Okunma sayısı 34899 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
(Gizli Üye)
TcT Teknoloji Müdürü
Araç: Başka Marka
Kan Grubu: A+
Kilometre: 10300
Model Yılı: '23
424 kere teşekkür etti
983 kere teşekkür edildi
Ynt: xcarlink
«
Yanıtla #40 :
Haziran 21, 2008, 18:50:03 »
Aslında Erkan beye hak veriyorum, ben de gümrükten elektronik herhangi birşey geçirirsem 100 liralık mal oluveriyor 300 lira
Ayrıca tabi ki ebay'den alınan herhangi bir üründe garanti, servis vs satın alınmıyor. Bu da fiyata yansıyor tabi ki.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler
Toyota Club Türkiye
«
Yanıtla #40 :
Haziran 21, 2008, 18:50:03 »
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: Yaris
Kan Grubu: AB+
«
Yanıtla #41 :
Haziran 21, 2008, 18:57:28 »
Öncelikle kimseyi kırmak,rencide etmek,karalamak yada ekmegine dil uzatmak gibi bir niyetim yoktur ancak bir tüketici olarak aradaki farkın nedenini sormak hakkımdır.Toplu alım konusunda sizin ile konusmustum 15-20 alım için %10 gibi bana göre komik bir indirim yapıldı.mondaj ücretide düşülerek yapıldı bu indirim .orta halli bir mp3 çalarlı pioneer bile 300 ytl oldugu bu devirde haklı oldugunu düşünüyorum.Ancak firmanızı kesinlikle karalamak istemem kusurum olduysa affedin.Bu yüzden yönetimden bu konunun tümü ile silinmesini talep ediyorum.Saygılarımla...
(Gizli Üye)
TcT Teknoloji Müdürü
Kilometre: 10300
Model Yılı: '23
424 kere teşekkür etti
983 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #42 :
Haziran 21, 2008, 20:53:40 »
Bence silinmesine gerek yok. Sonuçta eBay'den de getirdiğinizde kaçak falan olmuyor ki. €100 altında kaldığı için gümrüğe girmemesi yine gümrük kanunları ile belirlenmiş bir durum. Fiyatın içinde hiçbir garanti olmadığının bilinmesi yeterli.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
MEB
Araç: Corolla
Kan Grubu: ---
Model Yılı: '17
68 kere teşekkür etti
78 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #43 :
Haziran 22, 2008, 12:50:23 »
Bu aleti ben alabilirsem galiba kendim takabilecem çünkü oto elektrikçi arkadaşım var. Ve ben boluda olduğum için zaten bayiler uzak. Bu aletin en güzel yanı aktarıcı kaset yada transmitterde olduğu gibi ayrı ayrı ayar gerekmiyor tekbir kaset çalardan yada direksiyondan kumanda edilebiliyor.herhalde site olarak hesabımıza gelip alma durumu olursa benimkini kargoylan gönderirler sanıyorum..
2003 benzinli terra 1.6 VVT-I dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.
Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.
(Gizli Üye)
Siftahı Yapmış Toyotacı
«
Yanıtla #44 :
Temmuz 03, 2008, 17:16:48 »
Okan bey merhaba,
Ben de sizin gibi bu ürünü ebayden getirtmek istiyorum. Ancak acaba soketi uyar mı diye merak ediyorum.Sizin aracınızın modeli neydi Benimki Yaris 2005 Sol otomatik. acaba ürün elinize geçtimi sonuç hakkında bilgi verebilirmisiniz?
Ayrıca ürünü ebayden direkt türkiyeye nasıl getirttiniz. Türkiye adresi verince olabiliyor mu? yoksa oradan bir adres vs mi verdiniz?
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
Kan Grubu: 0-
Kilometre: 317000
Model Yılı: '94
14 kere teşekkür etti
33 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #45 :
Temmuz 03, 2008, 18:15:04 »
Mehmet Bey,
Bazi saticilar fatura adresinizin paypal'de yer alan kredi karti/debit kart adresiyle ayni olmasini sart kosuyorlar ebay'de.Her urunun tanitim kisminin altinda saticinin sartlari kismini okursaniz bir fikir sahibi olabilirsiniz.
Paypal hesabiniz varsa odemeyi oyle yapiyorsunuz, satici da parasini alinca mali gonderiyor postayla direkt olarak. Yeri gelmisken posta ucretleri konusunda bazi saticilar gonderme ucretini yurtdisi oldugunda acikca yazmiyorlar, saticiya ulasip (o sayfadan) once sorulup teyid edilmesini istiyorlar. Bu onemli cunku diyelim ki arttirma yaptiniz ve kazandiniz, saticinin e-maille size gonderdigi faturada gonderme ucretini gorursunuz.Ilk defa gorup surprizle karsilasmamak icin gonderme ucretinden emin olmak lazim.
Ben TR'deyken de burada da bircok defa ebay'den alisveris yaptim. Neredeyse yaptigim herbir alisveristen memnunum. Su ana kadar, sukur, gondermeme sorunu, gumruk sorunu yasamadim.
Fe... :-)
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
3 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #46 :
Temmuz 03, 2008, 21:26:22 »
iki tipi var diyor xcarlink small ve big
2007 eski kasa corollaya hangisi uyuyor acaba.
faydalı bir alet gibi gorunuyor.
klonu acaba uyumlu mu tam
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
kimdir hekim?başına gelendir
1 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #47 :
Temmuz 03, 2008, 23:53:20 »
sabredin china ile görüşüyorum yasal olarak getirebiliriz
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #48 :
Temmuz 29, 2008, 10:47:36 »
arkadaşlar ebay dan aldım ve taktım şu an kullanıyorum 2 adet aldım bozuk çıkmaihtimaline karşın çok değişik modelleri var tr de 140euro+ kdv denen aletten 2 adet aldım birisi boşta isteyene verebilirim 140 $ herşeyi içinde mal oldu chinden geldi isteyene kontrol edip verebilirm 2003 ve 2005 arası olaması lazım 5+7 pin normal satışı 47 $ falan ama gümrük kargo girince
140 $ kadar çıktı
2003 COROLLA 1.6 vvt-i
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: Rav 4
Kan Grubu: B+
Model Yılı: '11
«
Yanıtla #49 :
Temmuz 29, 2008, 14:31:26 »
selam Arkadaşlar.
Bende 2001 model vvt corolla var yaklaşık 2 ay kadar oldu alalı. Araçta radyo sorunu bulunmakta tuneri değişmesi gerekiyor. Neyse Ben bu xcarlink cihazını arkadaşım ile birlikte aldık. Arkaşımda ise 2003 model toyota bulunmaktadır. 2003 model corollaya taktık çalıştı. Benim araçta ise tayp altta radyo kontrol ve gösterge panel yukatrıda olduğu için çalıştıramadık. Yaklaşık 10 gündür bu işle uğraşıyorum. Türkiyedeki xcarlink firmasını aradım takmadıkları için yardımcı olamadılar. Ankara, Bursa ve İstanbul bayileri ile görüştüm onlarda takmamışlar. Bu araçların teyp ini tamişr eden firma ile görüştüm 2001 model corolla teyp in fizutsi ten markalı olduğunu 2001 ile 2003 model corolla cd changer girişlerinin farklı olabileceklerini söylediler. Bu yüzden Toyotayı aradım görüşmemde bunun mümkün olabileceğini bu konu hakkında müşteri ilişkilerine email atmamı istediler. Emaili 26.07.2008 de attım daha cevap gelmedi tekrar telefon ettim bu konu ile ilgili mesajı gördüklerini ilgili birime ilettiklerini söylediler en kısa zamanda cevap geleceğni söylediler. Bu konu ile araştırmalarım sürüyor bana yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşekkür ederim.
(Gizli Üye)
Siftahı Yapmış Toyotacı
Araç: Yaris
«
Yanıtla #50 :
Ağustos 04, 2008, 23:46:32 »
arkadaşlar bende de yaris var.marka model fark ediyorsa öyle bir grup kurabiliriz.bayii listesine baktım,milas'ta bir bayileri varmış.orada benim tanıdıklar var soruştururum..fiyat makul olursa bence de birleşip alalım.elektronik hususunda yardım almamıza gerek olmaz diye düşünüyorum.ben isteyene yardımcı olabilirim.geçenlerde benim arabanın konsokunu söküp teybe kadar ulaştım,o da çok kolay ve risksiz....konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim...ben araştıracağım ..sizleri haberdar ederim..
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #51 :
Ağustos 06, 2008, 19:41:08 »
birleşirseniz kargo maliyetidüşüceği için fiyatta düşecektir ama unutmayın teyp kodunu mutlaka ama mutlaka doğru yazın bu çok önemli çünkü gümrük ve kargo çok para yurtdışında
2003 COROLLA 1.6 vvt-i
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #52 :
Ağustos 07, 2008, 11:20:51 »
100 ytl gibi bi tutarı olsa alırım da 100 den sonrası fazla bence. track le takılırım daha iyi. tabi bu benim fikrim
1.6 VVTİ.. sanki ferrari
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #53 :
Ağustos 14, 2008, 09:24:01 »
Arkadaşlar Xcarliğimi satıyorum. Benim aracıma uyumlu olmadığından dolayı. Erol Cebecioğlu arkadaşımın arabasında (2003 Corolla ) test ettik çalışıyor hiç bir problemi yok. Yakında Gittigidiyor da satışa çıkartacağım. Gerekli bilgileri benden ve Erol Cebecioğlu arkadaşımdan alabilirsiniz. Teşekkürler.
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
«
Yanıtla #54 :
Ağustos 15, 2008, 11:28:26 »
http://www.gittigidiyor.com/main/search.php?aramakategori=&aramakelime=xcarlink&submitit.x=0&submitit.y=0&submitit=ARAMA&search_type=detail
(Gizli Üye)
Fanatik Toyotacı
MEB
Model Yılı: '17
68 kere teşekkür etti
78 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #55 :
Eylül 13, 2008, 13:16:13 »
xcarlink aldım ve arabama dün yaklaşık 15 dakika uğraşarak kendim taktım, gerçekten çok güzel oldu işallah sorunsuzca kullanırım..
2003 benzinli terra 1.6 VVT-I dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.
Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.
(Gizli Üye)
Siftahı Yapmış Toyotacı
«
Yanıtla #56 :
Eylül 14, 2008, 14:23:06 »
Hayırlı olsun. Xcarlink muadilleriyle ilgili Ebay'de bir problemden bahsetmiş alan biri. İleri ve geri tuşlarıyla sadece tek rakamlı parçalar ileri geri gidiyormuş, arada çift rakamlar atlanıyormuş. Bu tarz bir problem yaşayan oldu mu acaba, forumda çinden bu ürünü getirtenler olduğunu gördüm ? Eğer bu tür bir problem yoksa ben de sipariş etmeyi düşünüyorum.
Bu arada birkaç defa sorulmuş 2003 öncesi Terra'larda 5+7 pin, 2003-2007 arası ise (W58814 kodlu cd çalarlar) 6+6 pin small giriş mevcut. Saygılar, Sevgiler
(Gizli Üye)
Aktif Toyotacı
Araç: ---
«
Yanıtla #57 :
Ocak 15, 2009, 18:16:11 »
Akadaşlar eğer xcarlink için yurtdışından sipariş verme riskine girecakseniz bence başka bir ürüne yönelin derim. Toyota 2003-2007 Auxiliary input adapter dedikleri bir şey.Araç cd çalarına dışardan ses girişi özelliği kazandırıyor.Böylelikle 3,5 inch jack ile (bildiğimiz kulaklık çıkışı) ses çıkışı veren istediğimiz her türlü aleti(mp3 çalar walkman, İ pod, discman vb.) aracımıza zahmetsizce bağlayabiliyoruz. Fiyatlarıda 65$ civarı Örnek site:
http://www.oemautosound.com/pc-340-101-pie-toy03-aux-toyota-auxiliary-input-adapter-2003-2006.aspx
. Örnek cihazlar:
(Gizli Üye)
Efsane Toyotacı
pahalı zevklerim var, benzin gibi
Kan Grubu: A-
10 kere teşekkür edildi
«
Yanıtla #58 :
Ocak 15, 2009, 18:31:37 »
gökhan bey tanışma bölümüne alsak sizi, tanısak biraz
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli
(Gizli Üye)
Hiperaktif Toyotacı
Kan Grubu: AB+
«
Yanıtla #59 :
Nisan 17, 2009, 18:56:06 »
eski kasa yarislere uyumlumu bu cihazlar. eğer uyumlu ise şöyle 100 tl'ye düşürülebilirse fiyat ben varım biraraya gelmeye.
Yazdır
Sayfa:
1
2
[
3
]
4
5
...
8
Toyota Club Türkiye