Gönderen Konu: xcarlink  (Okunma sayısı 35136 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
xcarlink
« : Haziran 10, 2008, 20:51:01 »
Türkiyemizde xcarlink adı ile 300 ytl ye satılan ürünü eBay'den yaklaşık $70 buldum (nakliye hariç) buyrun bu da adresi:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MP3-player-for-TOYOTA-Lexus-Camry-Rezi-Corolla-Avensis_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43947QQihZ016QQitemZ260249125391QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

ebaydan nasıl alışveriş yapılıyor.uyumluluk tablosunda toyota vitz yazıyor buda bizim bildiğimiz Toyota yaris oluyor sizce bir sıkıntı yasanırmı.

xcarlink'i kullanan varmı ses kalitesi iyimi [burada iyiden kastım kesinlikle adam gibi bir teyp (ünite) gibi değil]
ebaydan aldıgımda bir sorun yaşarmıyım 100 ytl'ye değermi...

Toyota Club Türkiye

xcarlink
« : Haziran 10, 2008, 20:51:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: xcarlink
« Yanıtla #1 : Haziran 10, 2008, 21:05:40 »
abydan bir kaç bişey aldım.sorun yaşamadım.ama kumar oynadım sayılır parayı alıp göndermiyorlar diye bir kaç kişiden duydum.100$ geçerse burda birde gümrük sıkıntısı çıkıyor.onunla ugraşmak daha sıkıcı geliyor bana.türkiyedeki satıcılardan daha dürüst olduklarınıda düşünüyorum ayrıca.

fm transmiter alsan çakmak girişli işini görmezmi.ondada teknoloji gelişti lcd ekranlı olanlarıda far.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Haziran 10, 2008, 21:43:59 »
vitz yaris değil, echo yaris oluyor.

ABD'den son aldığım anfiyi satıcı kanada'ya yolladı, hala bulmak için uğraşıyorum. Ama bu daha çok ebay'in güvenlik saçmalıkları yüzündendi, adresinizin eksiksiz ve güncel olduğundan emin olun ebay'de, satıcılar email, mesaj tanımıyor, direk ebay'in gönderdiği adrese yolluyorlar ne aldıysanız.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Haziran 10, 2008, 21:44:37 »
Orhan bey bu alet 2gb'a kadar flash diski destekliyormus ve kontroller dreksiyon üzerinden yapılabiliyormuş.kontagı kapatınca bu da kapanıyor ayrıca,kaset çalara takılıp mp3 player'a bağlanan aletten aldın bir kaç yıl önce ama her seferinde mp3 player'i aç arabadan inerken kapat.illet bir sey bende hiç kullanmıyorum.bu alet pratik gibi.Ama ebaydan almaktan korkuyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #4 : Haziran 10, 2008, 21:47:45 »
google görselde vitz yazınca çıkan linklerden biri http://www.evworld.com/images/toyota_vitz.jpg   ben yaris'e benzettim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Haziran 10, 2008, 21:55:32 »
hmm, evet, vitz de yarismiş :)
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #6 : Haziran 10, 2008, 22:11:21 »
Bu cihaz ile ilgili yorumu olan yok mu...ebay'daki alet ile xcarlink aynımı.türkiyede satılan ürün daha mı iyi acaba!!!YaRdIm...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Haziran 11, 2008, 00:21:20 »
bu ebaydan alışveriş yapıldıgında gümrüge takılmaması için kargo ve bütün hersey dahil 100$ altı olacak yoksa sadece aldıgım ürün mü 100$ altı olacak?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Haziran 11, 2008, 09:34:00 »
kargo dahil, ama €100, dolar değil ;)
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Haziran 11, 2008, 10:39:44 »
Bu aleti bende almak istiyorum, peki bir öneri yapsam, bu aletten biz site olarak ihtiyacı olanlar için topluca alım yapsak, hesaplı olursa Türkiyeden, yok olmazsa ebay dan..  ;)
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Haziran 11, 2008, 11:53:47 »
ben bu işe varım
Alper beyin desteği  ile bu ürünü isteyenlere ulaşabiliriz.yurt dısından gelirse kargo felan işin içine girdigi için 140-150 ytl yi buluyor.bir Türkiyeden toplu alımda bu fiyata alırız belki.Bu ürünü isteyenler buraya bildirsin ona göre firmayı arayalım pazarlık yapalım.Şimdiden 2 kişi olduk bile....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #11 : Haziran 11, 2008, 12:04:07 »
xcarlink sitesindeki toyotayı aradım 850 ytl fiyat cektiler...İnanamıyorum ya.

nornalde 250-300 ytl diyorlar toyota ankara iyice coşmuş....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Haziran 11, 2008, 12:04:43 »
valla bu tür kolaylıklar sağlamak ben de çok isterdim, ancak sitenin gelişimini göz önüne alırsak daha çok çok erken :)

Ancak eminim ki bunun desteğini, montajını vs verebilecek birileri bulunabilir, ki bu ilandaki cihaz zaten diğer markalara da uygun bir cihaz.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #13 : Haziran 11, 2008, 12:12:57 »
İnceldigim kadarı ile bu cihazın montajı kolay, sadece orjinal teyibi söküyoruz.bu konuda bilgi zaten sitede mevcut.musadeniz ile ben xcarlink i toplu almak isteyen varmı diye bir başlık açıyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Haziran 11, 2008, 12:50:10 »
Benim dikkat ettiğim kadarıyla teyplerimizin arkasındaki çıkışlar farklılıkgösterebiliyor. meselabenim 2003 terranın kasetçalarınınki big soket, birde small olan var..( http://www.ertasvc.ru/bd/139.htm bu sitede teypleri gösteriyor ve soketlerinide).. xcarlink tr de benim teyibin resmi yoktu işallah bizimkilerede uygundur..2003 terranın teybinin kodu W58300

ayrıca araştırırken birde bunu buldum:)   http://www.pegasussl.co.uk/toyotacorollaipodinput-p-12487.html
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Haziran 11, 2008, 14:58:43 »
  Selam.
 ABD'den gelen ürünler için fatura 100$'ı geçerse, Avrupa Birliğinden ise 100€'yu geçerse gümrüğe girer diye biliyorum.
 Ebay'da alış veriş yaptığınız karşı tarafın güven endeksini görebilirsiniz. %100 ya da buna yakın değerlerde olmasına dikkat edin bence. Ayrıca karşı tarafa ürün kodu ile beraber e-mail atarak ürün hakkında daha net bilgiye ulaşabilirsiniz ve vermek istediğiniz (ürünün gelmesini istediğiniz) adresi ayrıca yeniden verebilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #16 : Haziran 11, 2008, 20:54:16 »
Firmayı (ithalatçıyı) direk aradım 15-20 tane alım yapsak kaçlira olur dedim.Oda birazdan size bilgi veririm dedi,yarım saat sonra Van bayisi aradı ve 300 ytl ye %10 indirim yapabileceğini söyledi.Bende düşünelim dedim ve telefonu kapattım.Aksam üzeride firma geri döndü bana ,ben indirim makül değil dedim.Beni arayan kişi Bayimi çiğneyemem o ne dedi ise o olur dedi :( . Bende farklı sehirlerde oldugumuzu dile getirdim,birsey yapamam dedi...Saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #17 : Haziran 11, 2008, 21:05:28 »
Bu ürünü ebaydan alsak birde başımıza trt bandrolü falan çıkarmazlar işallah sonra birde gümrük ile uğraşmayalım.Vandayım ve istanbuldaki gümrük hayatta uğrasamam :(

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Haziran 12, 2008, 08:13:16 »
  Verdiğim değerler konusunda Euro&Dolar bazında emin değilim. Eminim bu konuda net bir bilgisi olan arkadaş vardır burada. Ama gümrük Fatura tutarı üzerinden gerçekleşiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • kimdir hekim?başına gelendir
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Haziran 12, 2008, 12:34:05 »
arkadaşlar ben de bu aleti uygun alma konusunda faaliyette bulunanlara katılırım.biraz elektronik bilgim vardır.bu aletin içinde öyle lüzümlü birşey yok.sadece teypteki entegreyi kandırıp cd changer takılıymış gibi düşünmesini saglıyor okadar.gerisi bildiğiniz kart okuyucu.
hasılıs toplu alımlarda ben de alırım.