0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kargonun son durumu bu sekilde.işallah dogru ürün gelir.Anladıgım kadarı ile gümrüge takılmamıs Van'a yollanmış ürün.Peki ben ilçedeyim şimdi gidip merkezden mi alacagım...CEVAP -------------------------------------------------------------------------------- Barkod No : EA0529CN Detay : Kabul Yeri : Ücret : 0.00 YTL. Varış Yeri : Değer Ücreti : 0.00 YTL. Kabul Tarihi : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 YTL. Ağırlık : null Gr. Ödeme Tipi : Gönderen : Alıcı : Ek Hizmet : -------------------------------------------------------------------------------- SN İŞLEM / YER TARİH 1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM VAN / MERKEZ, 00050 20/06/2008 16:28:08 --------------------------------------------------------------------------------
Türkiyemizde xcarlink adı ile 300 ytl ye satılan ürün ( www.xcarlink.com.tr ) yurt dısında 60$ hadi %18 vergi olsun eder sana 70$ oda öldürsen 90-100 ytl eder bu nebiçin iş ya biz çok mu enayi bir milletiz işte buda link http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MP3-player-for-TOYOTA-Lexus-Camry-Rezi-Corolla-Avensis_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43947QQihZ016QQitemZ260249125391QQrdZ1QQsspagenameZWDVWebaydan nasıl alışveriş yapılıyor.uyumluluk tablosunda toyota vitz yazıyor buda bizim bildiğimiz Toyota yaris oluyor sizce bir sıkıntı yasanırmı.xcarlink'i kullanan varmı ses kalitesi iyimi [burada iyiden kastım kesinlikle adam gibi bir teyp (ünite) gibi değil]ebaydan aldıgımda bir sorun yaşarmıyım 100 ytl'ye değermi...
ben orada türkiyede ürününün satısının niye bu kadar pahalı oldugunu anlatmak istedigim için söyledim öyle.yani yasal olarak bile girse ülkeye ,onca vergi eklense bile ,yarı fiyatına bile gelmiyor...Bilgi için teşekkürler.ürün simdi van'a yollanmış dimi.yollandıysa ilçeye kadar gelir mi...