Gönderen Konu: xcarlink  (Okunma sayısı 34898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: xcarlink
« Yanıtla #20 : Haziran 16, 2008, 01:23:29 »
ebayda xcarlink siparis ettim işallah gelir toplamda 53£ tuttu gümrüge takılmaz işallah...Gelirse ve memnun kalırsam satıcını adını ve resimleri eklerim.Adam hemen mesaj yolladı bugun pazar oldugu için ürünü yollayamadıgını söyledi yarın yollayacakmıs ve takip numarasını ekleyecekmiş.Ürünün resimlerinide yollamış.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Haziran 16, 2008, 01:23:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '17
  • 68 kere teşekkür etti
  • 78 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Haziran 16, 2008, 09:32:15 »
Hadi bakalım hayırlısı, (bazılarında kart okuyucu, usb ve mp3 için giriş var işallah onlardandır).zaten gerisi basit her elektrikçi takar.
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Üç günlük seyisler ve 40 Yıllık işi karıştırıyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #22 : Haziran 16, 2008, 10:08:56 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Haziran 17, 2008, 09:46:42 »
Evet üçlü olanlardanmış, işallah bizlerde alırız senden sonra.:) ayrıca bu konunun başlığını görenler galiba xcarlink ten korkuyor  :blink:  bu konuyu başka bir başlığın altına taşımak lazım galiba..
2003 benzinli  terra 1.6 VVT-I  dan sonra 2017 1,6 advance manuel benzinliyle yola devam.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Haziran 17, 2008, 12:13:43 »
başlık istendiğinde konuyu açan arkadaş tarafından ilk mesaj değiştirilerek değiştirilebilir.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #25 : Haziran 17, 2008, 21:43:17 »
Niye korksun millet anlayamadım....Adam ürünü yolladı takip numarasınıda vermiş.İşallah bir aksilik olmaz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #26 : Haziran 17, 2008, 22:05:52 »
Eee ilk mesajda değiştir butonu yok..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #27 : Haziran 17, 2008, 22:32:24 »
üstte Alıntı'nın yanında Değiştir yazmıyor mu?
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #28 : Haziran 18, 2008, 00:15:15 »
Yok Alper kardeş yazmıyor.yeni eklediğim mesajlarda yazıyor ama onda yazmıyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Haziran 18, 2008, 09:41:49 »
tamam bir saniye, düzeltiyorum.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #30 : Haziran 18, 2008, 19:37:13 »
düzelmemiş daha bilginize...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • 424 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Haziran 18, 2008, 19:51:09 »
hmm, izinlerde bir gariplik var, şimdilik söyleyin ben değiştireyim.
İnsanlar 10'a ayrılır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #32 : Haziran 19, 2008, 00:59:25 »
Nasıl istiyorsan öyle yap.bende muhittin kardeşin istegini yerine getirmek için değiştiriyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #33 : Haziran 20, 2008, 22:16:01 »
Kargonun son durumu bu sekilde.işallah dogru ürün gelir.Anladıgım kadarı ile gümrüge takılmamıs Van'a yollanmış ürün.Peki ben ilçedeyim şimdi gidip merkezden mi alacagım...

CEVAP 

--------------------------------------------------------------------------------

Barkod No : EA0529CN Detay : 
Kabul Yeri  :  Ücret  : 0.00 YTL.
Varış Yeri :  Değer Ücreti  : 0.00 YTL.
Kabul Tarihi  : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 YTL.
Ağırlık : null Gr. Ödeme Tipi  : 
Gönderen :  Alıcı : 
   Ek Hizmet : 

--------------------------------------------------------------------------------

SN İŞLEM / YER TARİH

1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM VAN / MERKEZ, 00050 20/06/2008 16:28:08

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Haziran 20, 2008, 22:56:53 »
Kargonun son durumu bu sekilde.işallah dogru ürün gelir.Anladıgım kadarı ile gümrüge takılmamıs Van'a yollanmış ürün.Peki ben ilçedeyim şimdi gidip merkezden mi alacagım...

CEVAP 

Barkod No : EA0529CN Detay : 
Kabul Yeri  :  Ücret  : 0.00 YTL.
Varış Yeri :  Değer Ücreti  : 0.00 YTL.
Kabul Tarihi  : 00/00/0000 Ödeme Şartı : 0.00 YTL.
Ağırlık : null Gr. Ödeme Tipi  : 
Gönderen :  Alıcı : 
   Ek Hizmet : 

SN İŞLEM / YER TARİH

1. Sevk Edildi İSTANBUL / UPİM VAN / MERKEZ, 00050 20/06/2008 16:28:08

Okan Bey, gumruk gorevlisi varis postanesinde islemi yapar. Istanbul'da ya da sinirda olmaz. Insallah takilmaz gumruge. Ama takilsa bile bir iki Lira odemenizi isteyebilirler, ondan sonra size teslim ederler. Simdiye kadar dikkat ettim de sadece acele posta turu masrafli posta ile gonderilen paketleri gumruk memuru kontrol ediyor. Adi postayla gonderilenleri acmiyorlar bile.

Bir defasinda acele postayla bir paket gonderdim. 4-5 gun icerisinde ulasmis gonderdigim ilin postanesine ama 10 gun orada gumrukcunun keyfini bekledi.

Dini ve milli bayramlardan en fazla bir ay once veya bir ay sonra gonderilen postadan da gumruk vergisi almiyorlar (eger gonderilen sey hediye ise).
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Haziran 20, 2008, 23:00:10 »
Türkiyemizde xcarlink adı ile 300 ytl ye satılan ürün ( www.xcarlink.com.tr ) yurt dısında 60$ hadi %18 vergi olsun eder sana 70$ oda öldürsen 90-100 ytl eder bu nebiçin iş ya biz çok mu enayi bir milletiz işte buda link

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/MP3-player-for-TOYOTA-Lexus-Camry-Rezi-Corolla-Avensis_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ43947QQihZ016QQitemZ260249125391QQrdZ1QQsspagenameZWDVW

ebaydan nasıl alışveriş yapılıyor.uyumluluk tablosunda toyota vitz yazıyor buda bizim bildiğimiz Toyota yaris oluyor sizce bir sıkıntı yasanırmı.

xcarlink'i kullanan varmı ses kalitesi iyimi [burada iyiden kastım kesinlikle adam gibi bir teyp (ünite) gibi değil]
ebaydan aldıgımda bir sorun yaşarmıyım 100 ytl'ye değermi...

Okan Bey, yuzde 18 vergiden bahsetmissiniz. Ebay'den alinan urunlere saticilar vergi eklemiyorlar. Hicbir vergi yok. Sadece satici ile alici ayni ulkede/eyalette ikamet ediyorsa o zaman gecerli vergiyi oduyoruz. O da satici buna uyarsa.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #36 : Haziran 20, 2008, 23:20:34 »
ben orada türkiyede ürününün satısının niye bu kadar pahalı oldugunu anlatmak istedigim için söyledim öyle.yani yasal olarak bile girse ülkeye ,onca vergi eklense bile ,yarı fiyatına bile gelmiyor...Bilgi için teşekkürler.ürün simdi van'a yollanmış dimi.yollandıysa ilçeye kadar gelir mi...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 14 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Haziran 20, 2008, 23:28:10 »
ben orada türkiyede ürününün satısının niye bu kadar pahalı oldugunu anlatmak istedigim için söyledim öyle.yani yasal olarak bile girse ülkeye ,onca vergi eklense bile ,yarı fiyatına bile gelmiyor...Bilgi için teşekkürler.ürün simdi van'a yollanmış dimi.yollandıysa ilçeye kadar gelir mi...
Simdi anladim. Demek ki gerisi bunu TR'de satanlara kar kaliyor. Koseyi donmuslerdir bunlar simdi. :)
Tahminim en gec Cuma gunu alirsiniz paketinizi.
Paketleri nasil dagitiyorlar Van'da bilmiyorum ama Izmit'i biliyorum. Orada telefon etmek yoluyla daha ihbar kagidi gelmeden paketimin gelip gelmedigini ogrenebiliyordum. Cunku postacilar paket buyukse getirmiyorlar eve kadar. Adamlar da hakli..araclari yok..otobusle, minibusle ve cogunlukla da yuruyerek dagitiyorlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • MEB
  • 68 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Haziran 21, 2008, 14:21:09 »
xcarlink tr ye mesaj yazdım tüm markaların sitelerinde bu aleti almak isteyenlerin olduğunu ama fiatın yüksek göründüğünü eğer yeterli indirim yaparlarsa müşteri sayılarının artacağını belirttim. cevap yazacaklarmı bakalım..   :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #39 : Haziran 21, 2008, 15:13:27 »
sayın toyota tutkunu arkadaşlar,
hepinize selamlar.bende sizin gibi toyota sahibi biriyim.gerçi foruma yeni kayıt oldum ama konular ve insanların bu kadar meraklı olmaları beni çok sevindirdi.özellikle bu sayfa da yazma gereği duydum çünkü ben aynı zamanda xcarlink türkiye nin satış müdürüyüm.yukarıda bahsi geçen konu ile ilgili olarak tüm toyota severlere ne kadar üzüldüğümü ve bu konuda bir şeyler yazmam gerektiğini düşündüm.umarım bana hak verirsiniz. okan bey le yaptığım telefon görüşmesine istinaden kendisini van bayimize yönlendirmiştim.van bayimiz e de gerekli indirim miktarını yapmasını önermiş ve hatta okan bey e telefonda da bildirmiştim.fakat bütün bunlara rağmen görüyorum ki okan bey bize çok kızmış ve bizim bu cihaz dan fahiş miktarda para kazandığığmızı düşünerek bir takım olumsuz fikirler beyan etmiş.evet her türlü eleştiriye açığız ama karalama kampanyasına da sessiz kalamazdık.bu yüzden siz ve sizin gibi düşünen arkadaşları bilgilendirmek gereği duydum.
bildiğiniz gibi ülkemize yasal yollardan ithalat yapmak oldukça zor ve maliyetli.biz ithalatın başıdan sonuna kadar hertürlü yasal sorumluluğu üzerimize alıyor garanti süresi boyunca ve sonrasında maksimum müşteri memnuniyeti sağlayabilmek için uğraş veriyoruz.anladığım kadarı ile siz cihazın pahalılığndan yakınıyorsunuz yoksa cihazı hepiniz tanıyor ve ne kadar kaliteli ve kullanışlı olduğunu biliyorsunuz.aldığınız yada alacağınız bu cihazın ne maksatla (cd changer) kullanılacagını ve mali olarak bir cd changer dan ne kadar ucuz olduğunu benden iyi biliyorsunuz.bunun yanında yutdışından ithal edilen her elektronik aletten yüzde doksan beşi çin malı dır.ancak gelen her çin malı kalitesiz değildir.ayrıca getirilen bu cihazların satışı ve alt yapı oluşturulması takdir edersinizki hiç de küçümsenmeyecek maliyetler doğurmaktadır.evet yasal olmayan yollardan türkiye ye bu cihazı internet sitesi üzerinden getirtebilirsiniz.ama unutmayın ki bu işlem tamamen kaçak yoludur.ve alacağınız cihazın yurt içinde hiçbir garantisi olmayacaktır.indirim alma isteğinizi de olumlu karşılıyorum.bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğimden endişeniz olmasın eğer site yönetimi benimle irtibata geçerse neler yapabileceğimizi görüşür kişisel girişim yerine toplu olarak hareket edebiliriz.hepinize saygı ve sevgilerimle
erkan kızık-xcarlink türkiye -satış md.