Gönderen Konu: xcarlink  (Okunma sayısı 34903 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
Ynt: xcarlink
« Yanıtla #80 : Nisan 12, 2011, 13:14:18 »
hocam paylaşırsanız sevinirim çok teşekkürler. :D
dr.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Nisan 12, 2011, 13:14:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 69000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Nisan 21, 2011, 01:07:24 »
Selamün aleyküm arkadaşlar bu xcarling cihazını bende araştırıyorum. Ankara'da Aydoğanlar ww servisine gittim ellerinde sadece ww göre olduğunu söylediler fiyatınıda 256 tl dediler.İnternetten bir firma buldum aradım o da Ankara'daydı onlarda 280 tl dediler.Bursada bir firma var oda şu an elinde toyota göre olmadığını bir aya kadar getirteceğini söyledi 100 dolar 2 yıl garanti kargo ücreti yok istersen karta 3 e bölerim dedi.Bursadaki daha mantıklı geldi bana ordan almaya karar verdim. Ürünün gelmesini  bekliyorum.Gelince haber edecekler.
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Nisan 21, 2011, 10:54:52 »
Selamün aleyküm arkadaşlar bu xcarling cihazını bende araştırıyorum. Ankara'da Aydoğanlar ww servisine gittim ellerinde sadece ww göre olduğunu söylediler fiyatınıda 256 tl dediler.İnternetten bir firma buldum aradım o da Ankara'daydı onlarda 280 tl dediler.Bursada bir firma var oda şu an elinde toyota göre olmadığını bir aya kadar getirteceğini söyledi 100 dolar 2 yıl garanti kargo ücreti yok istersen karta 3 e bölerim dedi.Bursadaki daha mantıklı geldi bana ordan almaya karar verdim. Ürünün gelmesini  bekliyorum.Gelince haber edecekler.
yurdışındaki fiyatı 65-70 dolar. kargo ile birlikte 100 dolar oluyor. adam karsız satıp üstüne 3 taksit yapıyor? ya bavul ticareti yaptı kendisi gitti aldı kargo ödemedi.. ki o zaman da bilet fiyatı adama kaçtı, ya da başka bir şeyler var :blink:
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Nisan 21, 2011, 10:58:07 »
100 euro dur o. Bursada satanlar 100 ööro diyorlar. :)
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #84 : Nisan 21, 2011, 13:51:08 »
Arkadaşlar dün nihayet ebay den siparişini verdiğim ürün elime ulaştı ve gece 22:30 da montajına başladım. Ürün için kargo dahil 85 $ verdim ve yaklaşık 1 haftada elime ulaştı. Satıcının kendi sitesinden kargo dahil 80 $'a alınabiliyor fakat güvenemedim.

Daha önce orta konsolu sökme deneyimim olmadığı halde yaklaşık yarım saatte sistemi çalışır hale getirip ortalığı toparlamıştım bile.

Ürün klasik çin işçiliği ile üretildiği için plastik kısımlar çok kaliteli durmuyor fakat yapması gereken işi yaptığı sürece çokta önemli değil. Ben aracımda usb bellek takarak kullandım ve daha önce kullandığım kaset adaptöründen bariz bir şekilde daha kaliteli ses aldım. Kaset adaptöründeki klasik dip ses veya hışırtı tamamen kayboldu, direksiyon kumandasından şarkı ileri-geri sarma ve şarkı atlama yapabiliyorum.

Kısacası tam beklediğim bir ürün ve işini gayet iyi yapıyor, artık radyoda istediğim şarkıyı aramaya son :)

ürünün ebay linki;

http://cgi.ebay.com/USB-SD-car-mp3-player-Peugeot-Citroen-RD3-Radio-/220711562052?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item33636f2b44#ht_2863wt_1140

satıcının kendi sitesi;

http://www.wiiki-tech.com/toyota-usbsd-mp3-player_p6547.html

Benim gibi konsolu ilk defa sökmeye niyetlenenler için video;

Radio Removal Toyota Corolla 2003 -2008

Umarım benim gibi almaya niyetlenen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir...
Bir Sus, İki Dinle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #85 : Nisan 22, 2011, 00:00:57 »
Arkadaşlar dün nihayet ebay den siparişini verdiğim ürün elime ulaştı ve gece 22:30 da montajına başladım. Ürün için kargo dahil 85 $ verdim ve yaklaşık 1 haftada elime ulaştı. Satıcının kendi sitesinden kargo dahil 80 $'a alınabiliyor fakat güvenemedim.

Daha önce orta konsolu sökme deneyimim olmadığı halde yaklaşık yarım saatte sistemi çalışır hale getirip ortalığı toparlamıştım bile.

Ürün klasik çin işçiliği ile üretildiği için plastik kısımlar çok kaliteli durmuyor fakat yapması gereken işi yaptığı sürece çokta önemli değil. Ben aracımda usb bellek takarak kullandım ve daha önce kullandığım kaset adaptöründen bariz bir şekilde daha kaliteli ses aldım. Kaset adaptöründeki klasik dip ses veya hışırtı tamamen kayboldu, direksiyon kumandasından şarkı ileri-geri sarma ve şarkı atlama yapabiliyorum.

Kısacası tam beklediğim bir ürün ve işini gayet iyi yapıyor, artık radyoda istediğim şarkıyı aramaya son :)

ürünün ebay linki;

http://cgi.ebay.com/USB-SD-car-mp3-player-Peugeot-Citroen-RD3-Radio-/220711562052?pt=Car_Audio_In_Dash_Receivers&hash=item33636f2b44#ht_2863wt_1140

satıcının kendi sitesi;

http://www.wiiki-tech.com/toyota-usbsd-mp3-player_p6547.html

Benim gibi konsolu ilk defa sökmeye niyetlenenler için video;

Radio Removal Toyota Corolla 2003 -2008

Umarım benim gibi almaya niyetlenen arkadaşlara yardımcı olabilmişimdir...
hocam allah hayırlınuğurlu etsin em kısa zamanda bizede nasip etsin:)
dr.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #86 : Nisan 22, 2011, 12:22:20 »
Sağol Türker eksik olma, inşallah en kısa zamanda seninde montaj yazını görürüz burada :)
Bir Sus, İki Dinle...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Nisan 22, 2011, 16:16:45 »

Arkadaşlar kusura bakmayın bursadaki fiyatı 100 dolar yazmışım yanlışlıkla doğrusu 100 euro olacaktı
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Nisan 23, 2011, 11:21:00 »
ebay sitesinden gümrüksüz alışveriş yapmanın bir yolu var. ebay yetkililerine ulaşıyorsunuz gönderilen malzemenin üzerine "repari under warranty" yazmalarını istiyorsunuz ve bunu yapıyorlar. Bizde gümrükde sıkıntı çıkmıyor. Denenmiş bir yöntemdir.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #89 : Nisan 23, 2011, 11:28:36 »
ebay sitesinden gümrüksüz alışveriş yapmanın bir yolu var. ebay yetkililerine ulaşıyorsunuz gönderilen malzemenin üzerine "repari under varranty" yazmalarını istiyorsunuz ve bunu yapıyorlar. Bizde gümrükde sıkıntı çıkmıyor. Denenmiş bir yöntemdir.
o eskindedi seyit bey zira gümrük artık eski fatura yı isteyebilyor.malumta tamire gitmişti garanti kapsamında !
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #90 : Nisan 24, 2011, 22:37:16 »
iyi geceler arkadaşlar bugün gittigidiyorda gezerken ilginizi çekeceğini düşündüğüm birşey gödüm hemde ucuza.incelerseniz linki vereyim. 
http://urun.gittigidiyor.com/CADENCE-Tum-Araclara-Ozel-Usb-Player_W0QQidZZ38701754
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #91 : Nisan 24, 2011, 22:40:35 »
eyvallah

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #92 : Nisan 25, 2011, 12:53:03 »
iyi geceler arkadaşlar bugün gittigidiyorda gezerken ilginizi çekeceğini düşündüğüm birşey gödüm hemde ucuza.incelerseniz linki vereyim. 
http://urun.gittigidiyor.com/CADENCE-Tum-Araclara-Ozel-Usb-Player_W0QQidZZ38701754

güzel paylaşım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Nisan 26, 2011, 18:46:48 »
dün siparişini verdiğim usb modülü bügün geldi montajını da yaptım harika bir alet.Artık audio cd yok.
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #94 : Nisan 26, 2011, 23:46:58 »
dün siparişini verdiğim usb modülü bügün geldi montajını da yaptım harika bir alet.Artık audio cd yok.
<<<Allah hayırlı uğurlu etsi.toplam kaça mal oldu bide arabanın modeli kaç modeldi.??tekrdan hayırlı uğurlu olsun.
dr.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #95 : Nisan 27, 2011, 09:44:25 »
Teşekkür ederim darısı size 165 tl  corolla 2006 hb
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #96 : Nisan 27, 2011, 20:28:12 »
Teşekkür ederim darısı size 165 tl  corolla 2006 hb
mehmet hocam gittigidiyordaki linkten mi aldınız.benimkide 2003 acaba aynısını alsam uyarmı sanırım aynı olması lazım teyplerin.eğer ordan aldıysanız ve olduysa hemen alıcam:)) bide resim ekleyebilirmisiniz hem teyip in hemde cihazın. saygılar
dr.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Nisan 27, 2011, 23:29:39 »
Evet gittigidiyordan aldım o linki de onuniçin koydum zaten.arabanın modelini mesajla yazınca onlar biliyor zaten ama yide söyleyeyim szinki 5+7 pin büyük soket olacak 2003 ten sonraları küçük soketli imiş. resmi yükleyemedim bi hata oluştu cihazın resmi sayfada var ben linki tekrar yazayım
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #98 : Nisan 28, 2011, 00:13:00 »
Evet gittigidiyordan aldım o linki de onuniçin koydum zaten.arabanın modelini mesajla yazınca onlar biliyor zaten ama yide söyleyeyim szinki 5+7 pin büyük soket olacak 2003 ten sonraları küçük soketli imiş. resmi yükleyemedim bi hata oluştu cihazın resmi sayfada var ben linki tekrar yazayım
hocam çok teşwkkürller ama malesef satış süresii dolmuş :-\
dr.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #99 : Nisan 28, 2011, 10:59:13 »
ama aynı ürünü internette satan yerler var