0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buram buram emek kokuyor Eline sağlık Murat Bey..
Tekin abi corollayla neden kıyaslamamak lazım?
Corolla boydan 5.5cm daha uzun, bagajı 30L daha büyük ve genişlik farkını bulamadım, bu farklar uzun yolculuklarda konfor anlamında büyük avantaj demektir. Ayrıca Corolla'da hatırı sayılır motor güç farkları var. Bunun yanında tüketimi Corolla'dan çok daha az değil.
bu değerlendirmeniz güzel olmuş katılıyorum size ancak yukarıda aracın tanıtımında yazan özelliklerden siz hiç corollada olanı gördünüz mü? araçta kör nokta ikazı bile var... aracı ben ilk çıktığı yıl kendime düşünmüştüm ancak performansından biraz muzdarip olup vazgeçmiştik ki o zaman sıfırına 43.000 lira denmişti full'üne 46.000 lira ötv bu denli yüksek değildi ve 1-1.5 sene kadar önceydi şuan 53.000 lere çıkmış, biraz uçmuş... şimdide Murat abi ile birlikte gittik test ettik inanın teknoloji olarak gerçekten harika bir araç.iç-dış tarasarımıda bence mükemmel ötesi. tamamen arz talep meselesi ama bence 2. el pazarı zayıf olduğundan sıkıntılı yoksa oldukça yerinde bir araç.yalnız gerçekten Murat Abinin emeğine sağlık döktürmüş maasallah beraber gezdik ama bana yazacak birşey kalmamış
Sorma. O benimde dikkatimi çekti bu nedenle fotosunu çektim koydum. Hangi akla hizmet o kadar donanım varken camlar auto değil ben de anlamadım
Toyota da donanım yok diyenlere selamlar. Bu arada emeğine sağlık abi.
Mustafa kardeşim onuda koysalardı nazarı ne kesecekti? Sadece o değil 8-10 tane daha donanım ürünü çıkarsalar arabadan yine toyotadan daha donanımlı olur. Tr pazarında hem pahalı hem donanım seviyesi düşük toyotanın. Bir toyota sever olarak buna deli oluyorum. Aslında mazdanın bir an önce pazarda yerini almasını istiyorum. Bu ilk önce toyotanın satışlarını düşürecektir. Rekabet kaliteyi artıracaktır. Japonları bir tokuşturmak lazım
Necati kardeşim sıkışık zamanında beni yalnız bırakmadı sağolsun. Yazdıklarımda onun katkısı oldukça fazla. bir de testi o yapsaydı fazladan korkudan ağlamaktan mahvolmuş bir satış elemanımız olacaktı
Vay necati abimde uğramış konuya aman abi mazdayı ıyı kı sen kullanmamışsın kadının halini tahmin bile etmek istemem yani
Güzel bir test olmuş emeğine sağlık. Arkadaşta mazda3 hb var. İşçilik ve malzeme kalitesi konusunda bana basit geldi. Avensisle kıyasladım heralde, ama corolla da mazda 3 ten daha iyidir die düşünüyorum
hrrrr Ajansın sen Mazdanın ajanı.
Güzel bir test olmuş Murat Bey, paylaşım için teşekkürler.
Alkışşş:)güzel bir çalışma
Murat Bey aşk olsun yani ajanlık değil arabadan az çok anlayan mazda nın farkını bilir.. bazı arkadaşlar auris le falan kıyaslamış Mazda 3 toyota da bence sadece Avensis le kıyasa girebilir. güvenlik, sağlamlık, konfor konusunda hiç şüphesiz çok iyi bir araba. biz söyliyeceğimizi söyledik. arabanın kalitesi bagaj hacmiyle üzerindeki üç beş farklı donanımla saptanmaz bana göre bunları göze alarak düşünün.. siz arabadan anlıyorsunuz
Rica ederim. Faydalı olabildiysem ne mutlu.Sagol abi. Daha iyileri de olacak inşallah. Hazırlanıyoruz Ben anlamam siz mazda 2 ben 3 alıyorum o halde. Öyle gaza getirip kaçmak yok