Gönderen Konu: Mazda 3 [J2] [2009-]  (Okunma sayısı 14855 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Land Cruiser
  • Kan Grubu: A+
Ynt: Mazda 3 [J2] [2009-]
« Yanıtla #60 : Mart 31, 2012, 12:07:52 »
Eşim bu arabayı çok begeniyor, aurisi satıp mazda 3hb olacagız fakat daha aracı yakından inceleme fırsatı bulamadım , genellikle malzeme kalitesinden şikayet ediliyor fakat en yakın zamanda incelemeye gidecegim ...
2013 TOYOTA LAND CRUİSER V8 4.5 D-4 D
          ALLAH VAR KORKU YOK
                    (M.U)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Mart 31, 2012, 12:07:52 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Mart 31, 2012, 13:10:47 »
:D sağol Emrecim de cidden kadın zaten değişik bir kadındı...hani iyi niyetli ,iyi bir insandı ama test sürüşüne çıkmak için değil daha çok uzaktan tanıtmak için işe almış olmalılar çünkü böyle test sürüşü olmaz ya :D :D çok komikti...
Ah şu satış elemanları erkek kadın farketmıyor bence önemli olan bilgili olması,showroom'a gidiyorum o mu arabayı bana anlatıyo ben mı ona belli değil. :D
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
« Yanıtla #62 : Mart 31, 2012, 13:16:38 »
Eşim bu arabayı çok begeniyor, aurisi satıp mazda 3hb olacagız fakat daha aracı yakından inceleme fırsatı bulamadım , genellikle malzeme kalitesinden şikayet ediliyor fakat en yakın zamanda incelemeye gidecegim ...

Mazda 2 de denenebilir eşiniz için.
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #63 : Mart 31, 2012, 14:00:56 »
:) şimdi benim Yaris henüz 3 aylık çok büyük heveslerle almıştım  ama malesef son bir aydır arabadan komple tamamen soğumuş durumdayım birçok kişi ile bu konuda konuştum en son aldğıım bayii yi aradım alın bunu diye merak etmeyin yıl sonunda bende arabayı değiştircem 1,33 motorlu bir araç bana göre değil. :) şimdiden kendime daha uygun bir araba arayışına girmiş durumdayım mazda 2 1,5 belki olabilir doğru ama 3 varken iki almam benim araba alacağım segment bu saatten sonra en kötü C olmalı hocam :) alırsak 3 alalım o vakit

Ne zaman alıyoruz? 2 tane alana birşeyler yaparlar heralde :D Aklıma soktun sonunda :D Ajansın... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Mart 31, 2012, 14:34:42 »
Ne zaman alıyoruz? 2 tane alana birşeyler yaparlar heralde :D Aklıma soktun sonunda :D Ajansın... :)
:) değilimmmm ajaan sadece arabadan anlıyorummm  :P bana bekle diye baskı yapıyorlar ben arabayı daha yeni değiştirdim. yıl sonu inş. kesin değiştircem he iki tane alınca bişeyler yaparlarsa değiştireyim gitsin  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 2005 avensis 1.6 Elegant
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Mart 31, 2012, 16:17:39 »
Murat Bey aşk olsun yani :) ajanlık değil arabadan az çok anlayan mazda nın farkını bilir..  :P bazı arkadaşlar auris le falan kıyaslamış Mazda 3 toyota da bence sadece Avensis le kıyasa girebilir. güvenlik, sağlamlık, konfor konusunda hiç şüphesiz çok iyi bir araba.  biz söyliyeceğimizi söyledik. arabanın kalitesi bagaj hacmiyle üzerindeki üç beş farklı donanımla saptanmaz bana göre bunları göze alarak düşünün.. siz arabadan anlıyorsunuz :)

Mazda3=C segmenti= Corolla ile aynı segmenttedir ve kıyaslanabilir
Mazda6=D degmenti= Avensis  ile aynı segmenttedir ve kıyaslanabilir
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Mart 31, 2012, 16:24:59 »

Citroen c6 çıkmış bu arada ben mi yeni gördüm yoksa.. yada yeni kasayı yeni gördüm galiba..

Laguna kasasında..
Ön yandan avensise
Arkadan bmv ye benziyo acayip bişi..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Mart 31, 2012, 16:33:50 »
teşekkür ederim Çetin bey sayesinizde bilgi dağarcığım genişledi... mazda nın segmentlerini öğrenmiş oldum. ama kalite açısından kıyasa gitmeyi tercih ettiğim için Mazda 3 ü size ragmen avensisle kıyaslamaya devam edeceğim :)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #68 : Mart 31, 2012, 16:46:12 »
teşekkür ederim Çetin bey sayesinizde bilgi dağarcığım genişledi... mazda nın segmentlerini öğrenmiş oldum. ama kalite açısından kıyasa gitmeyi tercih ettiğim için Mazda 3 ü size ragmen avensisle kıyaslamaya devam edeceğim :)))

Bir mazda ajanından fazlasını beklemiyordum :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Mart 31, 2012, 17:05:51 »
Bir mazda ajanından fazlasını beklemiyordum :D
kişisel görüşüm olduğunu anlamaları için açıklama yapmak zorunda bırakıldım.. ajan değiliimmm :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #70 : Mart 31, 2012, 21:53:44 »

:) :D :lol: ::)
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #71 : Mart 31, 2012, 22:42:11 »
Çetin abi msjını şimdi gördüm. Sanırım hissetti dedim :D Bu akşam arabamı sattım :)

edit: pardon abi can emre abiyle karıştırdım :D:D Of ya arabayı satınca cidden fena oldum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #72 : Mart 31, 2012, 22:46:28 »
Çetin abi msjını şimdi gördüm. Sanırım hissetti dedim :D Bu akşam arabamı sattım :)

edit: pardon abi can emre abiyle karıştırdım :D:D Of ya arabayı satınca cidden fena oldum.

Hayırlı olsun,
ne sattın ne alacaksın?
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #73 : Mart 31, 2012, 22:52:28 »
2006 corolla sattım. 2010-2011 corolla alacağım sanırım abi. Aramaya başladık işte. gözüne çarpan olursa kardeşini bilgilendir abi sana zahmet :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Mart 31, 2012, 23:20:14 »
2006 corolla sattım. 2010-2011 corolla alacağım sanırım abi. Aramaya başladık işte. gözüne çarpan olursa kardeşini bilgilendir abi sana zahmet :)

2007 avensis var olurmu? :)
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #75 : Mart 31, 2012, 23:45:26 »

Elbette,
umarım kısa zamanda gönlüne göresini bulursun
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: '14
  • 48 kere teşekkür etti
  • 146 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Mart 31, 2012, 23:49:17 »
Öncelikle test ve paylaşım için çok teşekkürler. Benim görüşüme göre de Mazda çok donanımlı şık bir iç ve dış dizayna sahip sorunsuz bir araçtır.  Malzeme kalitesi nasıldır yakından inceleme fırsatı bulamadığımdan bilemiyorum. Sorunsuzluk açısından da birinci sıradadır. Benimde uzun yıllardır hayranlık duyduğum eski kasaları dahil sahip olmak istediğim bir araçtır. Ama ne yazık ki bir Mazda aracım olmadı. olmamasının birinci nedeni ikinci el değerinin düşük ve olmamasıdır.ikincisi de motorunun gücüdür. Benim için en önemli olan ikinci el değeridir donanım falan çok önemli değildir. Yine Corolla tercih etmemin nedeni de budur tüm Corolla araçlarımı 3-4 yıl kullandıktan sonra aldığımdan fazla fiyatla satmışımdır. 2011 Corolla Comfort extra aracım tüm aksesuarlarıyla 39000 tl mal olmuştu şu an ki boş sıfır fiyatı 49000 tl benim aracımın piyasa değeri de 46000-47000 tl bu anlatmak istediğimi açıklamaya yetmiştir sanırım. Ama derseniz ki ikinci elde değer kaybetmesinin benim için bir önemi yok o zaman Mazda 3 veya Mazda 6 çok mantıklı bir seçim olacaktır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
« Yanıtla #77 : Mart 31, 2012, 23:55:54 »
Öncelikle test ve paylaşım için çok teşekkürler. Benim görüşüme göre de Mazda çok donanımlı şık bir iç ve dış dizayna sahip sorunsuz bir araçtır.  Malzeme kalitesi nasıldır yakından inceleme fırsatı bulamadığımdan bilemiyorum. Sorunsuzluk açısından da birinci sıradadır. Benimde uzun yıllardır hayranlık duyduğum eski kasaları dahil sahip olmak istediğim bir araçtır. Ama ne yazık ki bir Mazda aracım olmadı. olmamasının birinci nedeni ikinci el değerinin düşük ve olmamasıdır.ikincisi de motorunun gücüdür. Benim için en önemli olan ikinci el değeridir donanım falan çok önemli değildir. Yine Corolla tercih etmemin nedeni de budur tüm Corolla araçlarımı 3-4 yıl kullandıktan sonra aldığımdan fazla fiyatla satmışımdır. 2011 Corolla Comfort extra aracım tüm aksesuarlarıyla 39000 tl mal olmuştu şu an ki boş sıfır fiyatı 49000 tl benim aracımın piyasa değeri de 46000-47000 tl bu anlatmak istediğimi açıklamaya yetmiştir sanırım. Ama derseniz ki ikinci elde değer kaybetmesinin benim için bir önemi yok o zaman Mazda 3 veya Mazda 6 çok mantıklı bir seçim olacaktır.
:alkis:
güzel yaklaşım :alkis:
2005 Avensis 1.6 Elegant
Küçükyalı/İSTANBUL

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • Online Matematik
« Yanıtla #78 : Nisan 01, 2012, 10:40:54 »

Zafer abi önceki mesajlarda buna paralel şeyler yazmıştım. Eğer uzun vadede biniciyseniz mazda gerçekten alınmalı. Hele o şanzıman! Abi o şanzımanı ne yapın edin deneyin. Abartmadığımı göreceksiniz.

2007 avensis var olurmu? :)

Avensis hakkında konuşalım lütfen :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Nisan 01, 2012, 10:50:19 »
Mazda alıcaktık ya bende sana güvendim 2 tane alınca bişeyler yaparlar diye arabayı satmaya karar verdiydim gittin yine toyota dedin ya  :D :D :D