0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mazda alıcaktık ya bende sana güvendim 2 tane alınca birşeyler yaparlar diye arabayı satmaya karar verdiydim gittin yine toyota dedin ya
Ajansın sen. Alırım dersin ortada bırakırsın. Madem C segment alacaksın o zaman yine sat yarisi corolla alalım 2 tane. ona da birşeyler yaparlar heralde Çareler tükenmiyor gördüğün gibi
Çok güzel bir çalışma olmuş emeklerin için teşekkürler.Konuyu baştan sona okudum.Mazda 3 benimde merak ettiğim bir araçtı.Benim tercihim çok net.C segmette corolla.Corolla almaya karar vermiş olmana sevindim.Sıfır düşünmüş olsa idin 1.8 avensis derdim.Test personeli çok çok önemli.Ben 2010 temmuz ayında toyotaya corolla için gittiğimde bana eşlik eden BAYAN hiç baymamış ve hatta bazı testleri yapmamı kendisi önermişti.Sonuçta diesel almaya gitmişken A/T ve en donanımlısını almıştım.Hatta bununla yetinmeyip multimedia system bile satmıştır.Tabi kızım onun ekmeğine yağ sürdü ayrı konu.Aklıma geldi;arka koltuk performasını merak ettiğimi ve ailemle seyahat ettiğimi söyleyince,direksiyona geçti ve aracı resmen yolda savurdu,köy yoluna girdi,müziği açtı,müzik kapalı sürüş yaptı.Toyotan şimdiden hayırlı olsun.
Paylaşım için teşekkürler. Ama ben makyajlı kasa mazda 3 ' de en üst donanım ''mirai'' diye biliyorum.
Mıraı ile arasında 1 ya da 2 fark var. Konuya en donanımlı model yazmış olma sebebim aslında bu. Hani birileri bu ımpressive hangi paketi acaba diye sorarsa diye uzun uzun açıklamak yerine mıraı ile neredeyse aynı donanımda olduğu için en donanımlı model yazdım ama ek olarak olmayan özelliklerini yanına yazayım Teşekkürler.Edit: Buraya ekleyeyim. Adaptif far sistemi ve anahtarsız çalıştırma. mıraı ıle ılgılenmediğim için orada incelediklerimden aklımda kalan farklar bunlar. Fazlası olsaydı muhakka gözüme çarpardı diyede düşünmüyor değilim