0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel bir tablo olmuş. Ama normal bir aracın 4.gruptan üste ihtiyacı bence yok.Ahmet alman üretimi Castrol için uğraşmak yerine bence Mobil 1 almak daha mantıklı.
ben castrol magnatecden şaşmam.. çünki özel yapısı sayesinde aşınmayı minmuma indiriyormuş..arabalarımız aynı model ben 1 km bile aksatmadan her 10.000 de bi değiştiririm.. aracım çok fazla yağ eksiltirdi.. reurs diye küçük kutulu bir şey var onu kullandım 2 kere ( kutusu 25 milyon ) artık yag eksiltmemeye başladı ve çekişi farkedilir bi şekilde arttı..
İyi ama Egde 'in şişesinin üstünde "Castrol'ün en iyisi" yazıyor. Bu Castrol'ün iddiası. Yani Castrol diyor ki "En iyi yağım Edge". Biz de diyoruz ki "Yalaaaan söylüyorsuuuunn" (Haneler'deki Yaban'ın sesinden hayal edin)Bana sorarsanız isim seçimi çok etkili. Magnatec çok havalı bir isim. Edge yerine mesela "Super Magnatec" gibi bişey daha etkili olurdu. Ya da ne biliyim.. Elvis falan..
bugün bir mağdeni yağ toptancısı ile sohbet ettim. aracım eski kasa corolla d-4d için castrol diesel magnatec 10W 40 ile valvolive 10W 40 önerdi..ama özellikle valvoline daha iyi bunu al dedi..amerikan malı imiş..kalitesi daha iyi dedi..yağ değişimine daha 2000 km var biraz düşüneyim dedim..heralde valvoline alacağım..bu arada bayide sorduğum fiyatlarmagatec diesel 10w 40 4 lt 55 tlvalvolin 10w 40 4 lt 50 tldelphi 10w 40 5lt 40 tl..birde bor power önerdi oda 60 tl imiş..
Bence ne servislerin umrunda ne plazaların hangisinin anlaşması daha avantajlıysa onu koyuyolar..Biz de birini tercih edip koyuyoruz..Yani plazalar bu işte paraya bakıyolar normal olarak umurlarında değil hangisi daha koruyucu sağladığı falan canlı dünyası bence:)
Elimde 12 kutu mobıl 1 var.Önce Castrol 0W-30,u kullanayım dedim.Motor da mevsimden olsa gerek yağı beğendi, Murat.Bır sonraki değişimde elimdeki 5w-30 Mobil'i kullanacagım inşallah.