0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araç 2012 comfort extra otomatik. 6 binde yağ değişimi olmuştu. şu an kararsız kaldım garantisini de bitti dışarda mı yaptirsam servise mi gitsem bilmiyorum.servise gidecem galiba.
Değerli toyotaclubtr sakinleri selamlr saygılarKonuyu takip etmeye çalştm paylşmlrnız için teşekkür ederim.yaklaşık iki aydır 2008 mmt 4d4 sürücüsüyüm140 bini yeni devirdik.. daha önce sorulmuşsa affoluna ancak sizce bu emektera neler yapmalıyım?değişimi elzem olan neler var?fiyatları ne durumda?istanbul beylikdüzü ikametine uygun usta tanıyor musunz?Şimdiden teşekkürler.Kazasz belasz sürüşler dilerim.sağolun.
Arkadaşlar 2009 corolla d4d manuel aracımızın yağ değişimi yapılacak km 40 binde 5-30 yağ mı 10-40 mı koysam tereddüt ettim forumda ilgili konulara baktım kafam dahada karıştı galiba 4,2 lt alıyor . hava yağ polen ve yakıt filtrelerini değişmeyi düşünüyorum ekstradan bi tavsiyeniz varsa yazarsanız sevinirim. malzemeyi nerden almalı . teşekkürler
2009 ve daha 40000km de araç, vay be biz 175000km olduk:))yukardakilere ilave;-fren hidrolik yağ 2 yılda bir değişir, son değişim ne zaman yapıldı?-şanzıman yağı 80000km veya 48 ay da bir değişir, sizinki hiç değişti mi?a-bulunduğunuz ilde yetkili servise fiyat alıp bakım yaptırabilirsiniz. b-tanıdığınız bir özel servise parçaları alarak yaptırabilirsiniz.forumda üye olan @Ufuk Sönmez (16363) özel toyota servisi ve hem orjinal hemde muadil parçalar var.ben en son hava , yağ filtresini orjinal aldım, polen filtresi orjinal çok pahalı muadil aldım,memnunumUfuk beyden hem orjinal toyota parçaları hemde muadiller için fiyat isteyin, ilinizde yetkili servis varsa onun fiyatları ile karşılaştırıp karar verinMesaj Birleştirildi: Şubat 05, 2016, 14:30:0010w40 kullanmayın , 5w30 veya 0w40 tam sentetik yağ kullanınMesaj Birleştirildi: Şubat 05, 2016, 14:41:02sizden önce mesaj atan Mücahit Ünlü bey 80000km için teklif almış 625tl civari, fren hidrolik ve şansıman yağ fiyatıda var.40000 ve 80000km de aynı bakım olur, o mesajın ekindeki fiyat teklifini inceleyin.
Değerli toyotaclubtr sakinleri,Tekrar merhaba.2008 4d4 mmt 140bin için telefonla aldığım servis ücretleri şöyle:(Mücahit ÜNLÜ Beyin iletisindeki şeyler)Avcılar Plaza: 585TLYenibosna Plaza 700 TLToyotronik 400-500 arası Herkese kazasız belasız arızasız sürüşler dilerim.