0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İstanbul'da nerede ikamet ediyorsunuz? Maslak oto sanayide @Ufuk Sönmez (16363) arkadaşımız var kendisi özel servistir düşünürseniz yardımcı olacaktır.
Sadece Toyotronik değil diğer özel servislerde orjinal parça kullanıyor, bu sizin talebinize bağlı. Orjinal parça satma ve kullanma yetkili servislerin tekelinde değil.
Merhaba herkese. 160.000 bakımı için servisten randevu aldım 1000 tl fiyat verdiler. En ağır bakımmış. 120.000 km de de ağır bir bakımdan geçmişti. Aracımdan ve servisimden memnundum aslında da bu 1000 tl araba değiştirme nedeni resmen.Bakım periyotları ve fiyatları konusunda bilgisi olan varmı acaba. Bu bakımda bu fiyatı gerektirecek zorunlu işlemler nelerdir acaba.
24.000 km de neden bakım yaptırıyorsunuz? 20.000 bakımı yapılmamış mı? Toyotada 10.000 bakımları oluyor
2008 corolla 1.6 benzinli..Bugün yetkili servisten 80.000 bakımı için fiyat aldım. 622 lira fiyat teklif ettiler.Yapacakları işlemler ve ücretleri. Filtreler biraz pahalı gibi.
Yeni alınan araçta bu olmasın bu olmasaydı dememek lazım. Neden? Önceki sahibi acaba nasıl kullandı? Ya el freni ile dönüyorsa sürekli? Siz bence en iyisini yapmışsınız. Şanzıman yağı, fren hidroliği , hava yağ mazot polen filtrelerini de değiştirdiğiniz düşünüyorum. En azından içiniz rahat olur
merhaba arkadaşlar şu an da aracim 13 binde yaklaşık 7 bin km önce sadece yağ değişimi olmuştu serviste.biraz komik ama genelde şehir içi kullanıyorum aracimi.ilk bakıma bu hafta götürmeyi dusunuyorum ama fiyatlar çok yüksek geldi 455-470 bandırma balıkesir bu fiyatları söyledi bursa ise 30 TL aşağısını. bu bakımda neler değişiyor ve servise gitmelimiyim yardımcı olursanız sevinirim .