0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
El freni cekik gittim ben bi ara ondan oldu sanirim
60.000 bakımda standart yapılacaklar kabin filtresi ( polen) 55tlyakıt filtresi 80tlmotor yağı 5w30 ise 150tl den aşağı olmaz 10w40 yaga 110-120 tl yazıyorlaryağ filtresi 30tldizel enjektor katkısı 35tltoplam 350 tl + işçilik 150 tlbakım fiyat teklifine balata ve disk ekledikleri sanmıyorum, çünki sadece arka balata takımı 120 tl civarında ve bunada ayrıca 35 tl civarı işçilik yazıyorlar
Yani her halukarda 500tl zaten onlarda öyle fiyat verdiler, bir ara özel serviste yapılan bakım işlemleri garantiyi bozmuyordu, hala geçerli mi acaba.
Arkadaşlar, 14 ağustosta 56000 km.de aldığım Corollamı 60000 km.ye ulaştırdım . Bu benim ilk toyotam ve bazı sorunlar hariç inanılmaz memnunum, konuya gelirsek araç extra garantili olduğu için mecburen servise gideceğim ki izmir tokullar servis başını çok agrittim çok yardımcı oldular servisi hakettiler, bana 500 tl civarında bir bakım masrafı çıkardılar, bu normal mi daha önce giren arkadaşlardan yardım talep ediyorum, birde bir aralar anlaşmalı özel servislerde bakım yaptırıldığında garanti bozulmuyor diye bir yasa çıkmıştır bunun geçerliliği varmı hala, yardımınız için şimdiden çok teşekkürler.
ben 15 yıldır aynı servise tokullar Toyota ya giderim. 2001 Corolla yı da 2010 dizel corollayı da oradan aldım ve her ikisinide sadece oraya götürürüm. hiç sıkıntı çekmedim. servis müdürü mümtaz bey, müdür yardımcısı ziya bey, servis formeni-kaliteli bilinçli usta başı serdar bey, hangisine giderseniz gidin sadece benim adımı verin hem işçilik mükemmel olacak hemde size özel bir indirim uygulayacaklardır. memnun kalırsınız benimde çok kahrımı çekerler sağolsunlar izmir de başka yer tanımam. kesinlikle öneririm.
Mehmet abi teşekkür ederim, fakat geçen hafta yaptırdım artık, Tokullar genel olarak iyi fakat bazı şeyleri yaptık deyipde hiç ugrasmadiklarini düşünüyorum, birde benim bir sorunumu cozemediler, senin Selamını iletip sorunla ilgili konuyu gündeme getiririm abi Teşekkürler.
Arkadaşlar benimde aracım 2009 model 1.6 corolla.Şu an 80.000 km'ye geldi ve bakım yapmam gerekiyor.Yağ olarak 0w-40 mobil alıcam yalnız aracımı servise götürmek istemiyorum malum fiyatları çok abartılı oluyor.Ancak aracımın orjinal parçalarını nereden temin edebilirim ve bu bakımda hangi parçalar değişmeli sizce?Bu arada aracım LPG'li
Aytaç abi çok teşekkür ederim.Şimdi baktım kitapçıktan.Peki değişecek parçaları güvenilir bir şekilde nereden temin edebilirim,yardım ederseniz çok sevinirim