iyi günler, benim aracın(2012 model dizel m/m auris) 70.000 bakımı yaklaştı, trabzon için özel servis tavsiyesi olan var mıdır.. (periyodik bakım, ortak başlıkta olmadığı için auris bölümünde de sordum)
2011 model corolla 1.6 benzinli aracım var. 40000 km bakım zamanım geldi. Fakat aracımın garantisi bitti. Diğer periyodik bakımlardan farklı extra yapılan bir işlem var mı? Serviste son zamanlarda bakım yaptıran var mı ? Ortalama ne kadar bir masraf çıkar acaba? Şanlıurfa 'da tavsiye edebileceğiniz aracımı güvenle emanet edebileceğim bir özel toyota servisi tanıyan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aracızın garantısı yok ıse beyfendı ozele.En ıyı 5/30 yag 110 lıra.Yag fıltresı 25 hava polen ıkılısınıde kalıtelı 70 tl versenız 50 lırada el emegı almazlar bıle maxımum 250 tl verır.Forumda ufuk arkadasımız var.Sıze orjınal veya muadılı kalıtelı parcaları gonderır sızde dısarda yaptırırsınız.Ben sahsen antepten ondan alıyorum ıstanbul dan gonderıyor.extradan fren balatası V kayısı falan ısın ıcıne gırerse servıste 1000 tl yı zorlar.Aracınız makyajsız 2007-2010 arası corolla.Dızel ıse belkı onların fıltresı de gırer.
Munır bey antepte onerebılırdım.Gezmeye denk getırırsenız antepte toykar var.Adana cevre yolu nda Pejo bayısının ılerısınde dhl kargo nun altında
Ankara Dörtnal'da 90 bin bakımını yaptırdım. Arka balatalar değişti. Ekstradan devir daim pompası değişti. Castrol 5w-30 yağı kendim götürdüm. Toplamda 550 lira tuttu. Ayrıca tüp bakımına da gittim. Filtre ücreti 30 lira. Onun dışında sızdırmazlık vesaire bakıldı.
Ankara Dörtnal'da 90 bin bakımını yaptırdım. Arka balatalar değişti. Ekstradan devir daim pompası değişti. Castrol 5w-30 yağı kendim götürdüm. Toplamda 550 lira tuttu. Ayrıca tüp bakımına da gittim. Filtre ücreti 30 lira. Onun dışında sızdırmazlık vesaire bakıldı.
Hüseyin Bey, 90000 bakımı dizellerde de aynı mı? 80000 ağır bakımı oluyor. 90000 sadece yağ ve filtre değişimi mi vardır?
Dizelleri bilmiyorum Mehdi Bey. 80 bin ağır bakım benzinlide. Ancak bu bakımda devir daim ve balata çıktı.
Dizelleri bilmiyorum Mehdi Bey. 80 bin ağır bakım benzinlide. Ancak bu bakımda devir daim ve balata çıktı.
Anladım yinede teşekkürler.
2008 corolla d-4d manuel vites
90.000 bakımı serviste;
Yağ
Yağ filtresi
Polen filtresi
Enjektör temizleyici
450 tl fiyat çektiler. Bende yağımı ve malzemeleri alıp ustama gittim. Hava filtresinide değiştirmeme rağmen işçilik dahil toplam 245 tl ye mal oldu.
Arkadaşlar, 14 ağustosta 56000 km.de aldığım Corollamı 60000 km.ye ulaştırdım

. Bu benim ilk toyotam ve bazı sorunlar hariç inanılmaz memnunum, konuya gelirsek araç extra garantili olduğu için mecburen servise gideceğim ki izmir tokullar servis başını çok agrittim çok yardımcı oldular servisi hakettiler,

bana 500 tl civarında bir bakım masrafı çıkardılar, bu normal mi daha önce giren arkadaşlardan yardım talep ediyorum, birde bir aralar anlaşmalı özel servislerde bakım yaptırıldığında garanti bozulmuyor diye bir yasa çıkmıştır bunun geçerliliği varmı hala, yardımınız için şimdiden çok teşekkürler.
Bu konuda yardımcı olabilecek hiç arkadaş yokmu 1-2 gün içinde sokmam gerekiyor servise
Forever kartınız varsa biraz daha hesaplı olabilir.
Forever kart indirimiyle birlikte 500tl civarı fiyat verildi , bana çok yüksek geldi
Fiyat cokta ne degiscek onu bilmek lazim 500 tl dedikleri sey disarda 250 300tl bizim 60 bin bakimda fren balatasi diskler degismisti size tavsiyem diskleri disardan alin takin serviste yag filitre taktirin araciniz garantili
Disk ve balatalar 60000 de nasıl değişir ki ya ilginc diskler ömürlük parça balatada kullanıma göre değişir, bunlar standart olarak mı değişiyor anlamadım, birde duyumlarima gore disk ve balatalar corollalarda hep arkadan sorun çıkıyormus genelde ilginc.
Fiyat cokta ne degiscek onu bilmek lazim 500 tl dedikleri sey disarda 250 300tl bizim 60 bin bakimda fren balatasi diskler degismisti size tavsiyem diskleri disardan alin takin serviste yag filitre taktirin araciniz garantili 
Yakıt filtresi dahil tüm filtreler ve motor yağı işte.