0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Soner bey,maaşallahınız var.Ben 35.000 km.yaptım.kendi kendime böbürlenmekte iken siz her şeyi berbat ettiniz.Şaka bir yana yaptıracağınız bakımda,yağ,yağ filtresi,polen filtresi değişir.yağı siz alırsanız ödeyeceğiniz rakam yaklaşık 200-250 tl dir
Bildiğim kadar fren balataları kontrol ediliyor
arkadaşlar iyi günler. aracım 2010 model 1.4 d-4d elegant ve aracım 60 bine yaklaşıyor. serviste bu bakımı yaptıranlar ne kadar verdi ? eğer yaptıranlar varsa ne kadar verdiklerini ve hangi parçaların değiştiğini yazarsa çok iyi olacak . şimdiden teşekkürler.
pazartesi günü 2010 mmt d4-d aracımı gedizler dolapdere’de 40 bin bakıma soktum. yağ benden olmak üzere ve ayrıca hava filtresi hariç (37 bin de değiştirmiştim) 360tl. Bu arada yaz ve kış kampanyaları kalkmış yerine toyota forever gelmiş. sözüm ona ne kadar servise çok giderseniz o kadar çok indirim alıyorsunuz.
yağ olarak ne marka yağ götürdünüz birde fren hidrolik sıvılarının değişimi yapıldı mı? kazasız belasız günlerde kullanın.
20.000 bakıma gitmek şart mı ? aracımda hiçbir sorun yok.
Corolla E140 larda vantilatör kayışının değişim zamanı veya km si nedir? fiyatı nedir? bilen var mı?
Servis bakim formlarinda 100.000km olarak gorulmektedir ancak 80.000km veya 4 yil periydounda degistirilmesini oneriyoruz.Orijinal Toyota (Mitsuboshi Japan Uretimidir) isterseniz sasi numarasina gore 120-150TL civarinda, aftermarket Japon urunleri 45-60TL civarlarinda.Piyasada daha uygun fiyatli degisik menseili urunler mevcut ancak kullanmiyor ve tavsiye etmiyoruz