0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eyvallah mehmet can sağolasın..valla çok teşekkür ederim..demek ben merak ettim diye arayıp sordun .)
yapma be..vallahi ben haziran temmuz gibi yeni kasa gelir diyordum..ellerindeki eski kasaları da indirimli satarlar biz de alırız demiştim..tüh üzüldüm bak şimdi...neyse,hayırlısı..kısmet yeni kasaymış artık
Avensisin makyaja ihtiyacı vardı, umarım bu makyaj yeterli olur.
olmaz abi 1.6 dizel mtor lazım toyotaya
bir türlü ısınamıycam galiba şu kasaya
photoshop falan değil..cenevrede de sergilediler.hatta yazın falan gelecek sanırım Türkiye'ye
6.000 tl fiyat farkı çok
Makyajlı Avensisin fiyatı belli olmuş.
Avensis 1.6 Elegant Extra 55.900 (Kampanyalı)Yeni Avensis 1.6 Elegant Extra 61.900 (Kampanyalı)fark: 6.000 tl
yanlış değerlendiriyoorsunuz, arada donanım farkı varo 6 bin tl fark orjinal navigasyon ve geri görüş, anahtarsız çalıştırma, arka kapı ve arka cam perdeleri gibi donanımlar için az bile yeni elegant anahtarsız çalışma hariç eski ekstra ile aynı gibi gözüküyor
''Yeni Avensisin 1.6 Elegant Extra versiyonunda ayrıca Toyota Touch, akıllı giriş-çalıştırma sistemi, arka görüş kamerası, Alcantara®-deri döşeme koltuklar, deri kol dayama, arka,arka yan cam güneşlik bulunuyor'' demiş. akıllı giriş ve çalıştırma eskisinde de var diye biliyorum. toyota touch dediği dokunmatik ekranlı fakat navigasyonsuz bir multimedia sistemi. navigasyonu premium seviyesinde sunuyorlar. 6000 tl için yinede değer. zaten sırf alcantara-deri koltuk döşemesi 2000-2500 tl eder.