0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha guzel olabilirmis. Arkaya dogru giden on far yapisi aracin onunu dar gosteriyor, arka farlarda ise tam tersi bir durum hakim, enlemesine uzun farlar genis gorunum sagliyor. Ucu one dogru sivriliyormus gibi bir his. D segmenti icin yanlis tercih. Arabanin dizaynina kotu demiyorum tabi ki fakat onceki kasa daha kendini bilen bir arac gorunumundeydi.Ve tabi bence.
ısınabilmemiz için önce paraya kıymamız lazım galiba.
benim ısınma sorunum parasal değil görüntü maksatlı aracımı aldığımda bir süre binerim yeni kasa gelnce yeni kasa alırım diye düşünmüştüm ama bir daha avensis alamıycam bu kasanın yüzünden
Benimki tamamen DUYGUSAL
Bahadır Bey yukarıda ne zaman çıkacağını söylemiş ama... Aynı kişi değilmisiniz? Resminiz çok benziyor
Benim bundan bundan sonraki en kuvvetli ihtimalim Golf gibi duruyor. Ama yeni kasa çıkıcak seneye güzel yada normal bir fiyat olursa olabilir ama fiyatlar uçarsa bilemem.
dün adana toyota bayiine mail atmıştım kredi öteleme ve yeni kasa avensis hakkında..bugün aradılar ve mevcut kasanın artık siparişinin olmadığını,nisan ayı itibari ile yeni kasanın fiyatlandırılacağını ancak şu anda kendilerinin de yeni kasanın fiyatını bilmediklerini söylediler..ama mevcut kasanın alınamayacak olması beni üzdü..ben çok beğeniyordum çünkü..bir süre daha satılır mı yenisi çıksa bile dedim..hayır dediler..