0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
deri döşemeyi unutmuşum bak, sanki birşey daha yazacaktım diyordum, bence extra daha mantıklı gibi, ama biraz beklemek faydalı olabilirnormalde o navigasyoon ve geri görüşe 7 bin tl falan isteniyordu değil mi? navigasyoon ekstrada yook sanırım, şimdi fark ettim, ama anten, modül, yazılım gibi birkaç eklenti ile halledilir, çünkü aynı cihaz değil mi ikiside
36 yaşındayım hergün jöle kullanıyorum:)
Bir gidişatı anlatmak için böyle bir tabir kullandım. Yani modernite olarak sunulan tarz stil vs. bu konulardaki tezatı vurgulamak adına... Kimseyi kasdetmeden... Birde 40 yaşından sonra demiştim hatırlarsanız. 36 yaş . Yolu yarılamışsınız ama daha inişe geçmemişiniz.
yanlış değerlendiriyoorsunuz, arada donanım farkı varo 6 bin tl fark orjinal navigasyon ve geri görüş, anahtarsız çalıştırma, arka kapı ve arka cam perdeleri gibi donanımlar için az bile yeni elegant anahtarsız çalışma hariç eski ekstra ile aynı gibi gözüküyor
bahadır bey alcantara denilen döşeme resimde de gösterdiğiniz koltuğun minder ve sırtlık bölgesinde mevcut. verdiği kalite hissini avensis çıkmadan önce test etmek isterseniz comfortline ya da highline donanım seviyesindeki bir golf'ün koltuğuna oturabilirsiniz.
makyajsız avensis 55.900tl liste fiyatı, şu an stok bitirdiklerinden daha iyi rakamlara almak mümkün,yeni avensisin fiyatı 61.900 tl liste fiyatı ama satışta yok
Teşekkür edrim..tahmin etmiştim..VW bayisinde Golfü incelerken görmüştüm..Güderi gibi bir kumaş...
Teşekkür edrim..tahmin etmiştim..VW bayisinde Golfü incelerken görmüştüm..Güderi gibi bir kumaş..Çetin bey henüz satışa çıkmamış mı ? Geçen hafta Adana bayisi ile görüştüm haftaya yeni kasa fiyatları gelecek dedi ama ne zaman satışa başlanacağını söylememişti..
Forumda daha alan yok gibi ama satışa çıkması an meselesi asıl demek istediğim; liste fiyatının üzerinden bayi indirimi yapılıyor mu? yoksa liste fiyatı ile satış fiyatı birebir aynı mı?
Hiç bir zaman liste fiyatına satış olmuyor abi. Elinde nakit paran varsa bide alacağın araç hazırsa satmak için neler yapıyorlar neler? Ben cruze bakıyordum avensis den önce , pazarlığını yaptık sonra eşimin ısrarı üzerine renk ve bir kaç özellikten dolayı sergilenen araçtan vazgeçtik. 1 hafta boyunca 3 kere arandım 3500 lira gibi indirim yaptılar son pazarlık yapılmış halinden daha da aşağı indiler.
son pazarlıktan sonra fiyat düşülen yere bir daha uğramam,avensis alarak doğru karar vermişsin, sen de çok hızlı avensisçi oldun