0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.6 larda xenon far varmı
Vallaha aklıma gelmedi değil ama bizim ufak kızla uğraşmaktan....yaris ide inceledim çok güzel gerçekten gözüm daha da bir sevdi.Bahadır bey gerçekten Avensis alınır gözü kapalı emin olun.
Bende kesinlikle bu kasanın beyaz rengini almayı düşünüyorum. Daha kendini belli ediyor bence. Hesaplarıma göre parayı Ekim ayında ancak denkleştirecem, İnşallah o zamana kadar fiyatı artmaz, siz ne dersiniz artabilir mi?
Yok diye biliyorum ama..Abi sen gidiş geliş kıycan benim emanete.
kamuflajlı araç bildiğimiz t27 makyajlı kasa gibi duruyor yeni kasa avensis eğer buysa hiçbi değişiklik yok gibi tasarım anlamında kalıp olarak aynı arka ve ön görünüm.
Su anki makyajlı kasa cok hosuma gidiyor kasa degilde motorda degisiklikler olur insallah (1.6 diesel motor mesela)
abi 1.4 motor farkı 10-11bin lirayken, 1.6dizel gelirse, fiyat farkı 15bin liralarda olur benzinliyle, şu anki koşullara görede 90bin liranın üzerinde olur araba, o zamanda bence fazla alıcı bulamayacaktır. Bu haliyle 320 tane satılabilmiş 7 ayda.
Premium donanımı versin 1.6 dizelle birlikte o fiyata en az 2000-3000 adet arası satar. Tabi varsayım olmaz öyle birşey de verso premium bile 90 üstü şuanda. örneğin corolla makyaj yesin 1.4 dizel premium yine 90'ı bulur zaten şimdiki fiyatıda o civarlara yakın. avensis 1.6 dizel üç rakamı rahat bulur.
yeni kasa olmadığı kesin. benim aklıma aydınlatma grubunda yapılacak ufak düzenlemeler ve en önemlisi hybrid seçeneği eklenmesi geldi. fotoğraflar eski değil, yeni çekilmiş.
Dediğiniz gibi 100 bine dayanırsa mantığını kaybeder.