0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tabi; gerçek bal, gerçek, süt, gerçek tereyağ, gerçek sucuk........, gerçek gıda.
Hayali bile güzel abicim.
İzmir buluşması öncesi bu muhabbet olsa birer koli kışlık erzak ayarlardım size ben..
Sen bana ayarlasanda olur abicim.
Ne demek Sercan arkadan koliyle gönderirim...Süt ,sucuk,bal her zaman var da tereyağı için önceden sipariş vermem lazım Sülale de hayvancılık yapan çok günlük 2 tona kadar sıkıntı olmaz Sucuk olayı ise Tire nin sucukları meşhurdur Tire tostu diye bir efsane var Ayvalık kadar tanınmasada lezzet çılgınlığından başka birşey değil.Bal olayı zaten biliyosunuz babam arıcı daha ne yapayım
Vaay vay ben öleydim İzmire 2 günlüğüne değilde 1 haftalığınamı gitsek
Buluşmaya bir kaç arkadaşımı getiricem nasip olursa.. Aslında köyden gelecekler, benim dede tarafım hala köyde çiftçilik yapar. Onlara köy kahvaltısı ısmarlayacağım saçma olucak ama napalım..Şimdi kıyı ege buluşması yapıyoruz ,birde iç ege buluşması yaparız ozaman görürsün sen. Şimdi erikten başka birşey yok ortalıkta.
köy kahvaltısından haberim olsaydı zamanında, kaçırırmıydım İzmir buluşmasını hiç
Abi aslında kendı evımde normal kahvaltı yapıyorum. Ama enerji depolamak için kaçtığımda bilirsin, hep orjinal köy kahvaltısı .. Bu yaz ege kıyılarına izin ayarlarsan görüşelim.
En azından gerçekten bal yemiş olacağız.
girmeyin kardesim boyle konulara bir taraflarimiz sisiyor valla burada
Kadir bey;Öyle gurbetçi edebiyatı yapmayın bizi de üzüyorsunuz,ayrıca artık Türkiye'de yetişen en güzel ürünler ihraç ediliyor.
evet ihrac ediliyor da buraya gelmiyorki hep avrupaya rusyaya gidiyor bizim bu taraflara turkler acilamadi daha hep italyan ispanyol mallari var hosuma gitmiyor gelen giden arkadaslar oluyor onlar yuklenip getiyor sagolsunlar gelen olursa buralara bos gelmessin
Girişimci değiliz ya hu. Şimdi Kadir abimiz oradan ihtiyaca göre(orada pahalı, burada ucuz ) bağlantı kuracak, biz buradan gerekli malzemeleri uçağa veya gemiye gönderip, para sayma makinelerimizin başına geçeceğiz.Ama yok işte yok!
Been ben varıım abi hemen başlayalım girişimlere. sen malzemelere girisirsin gibime geldi simdi zarar ederiz
burda turk mali olarak kuru incir ve kuru kayisi var baskada bisi yok. peynir zeytin, zeytinyagi hep italyan ispanyol Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Nisan 26, 2012, 12:26:43Been ben varıım abi hemen başlayalım girişimlere. sen malzemelere girisirsin gibime geldi simdi zarar ederiz Siz yeterki ticaretten bahsedin kendime girişirimde mallara zarar getirtmem.
Forumdaşlar, ben kendimde o girişimci, enerjik, seyahat kısıtlaması olmayan ruhu göremiyorum