0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayırlı olsun Serkan kazasız belasız iyi günlerde kullan.
Serkan abi güzelmiş Maşallah...
bir ara bende düşünmüştüm mazda 3 sedan acaba yola tutunuşu nasıl ! Malum herkez bilir alman arabaları daha iyi yola tutunur ve rüzgardan daha az etkilenirler.. Mazda için de japon araçlarının en iyi yol tutan markası olduğunu söylüyorlar. Sizce de doğru mudur ! Corolla'dan inip Mazda 3'e bindikten sonra farklılık hissettiniz mi !
mazda , emin olun bu kasa araçların içinde en iyi yol tutuşa sahip araçlardan biri , ben corollanın yol tutusunu orta olarak değerlendirirdim , bu araç çok iyi bence , şasi olarak focusla aynı platformu kullanıyor , malum focus bu sınıfın en iyisi dolayısıyla mazda da en iyisi , bu yol tutuşu alman araçlarından sadece bmw de görebilirsiniz diğer orta sınıf almanların hiç birisinde bunun kadar iyi yol tutan araç bulamazsınız , corolla ile mazda arasındaki yol tutuş muazzam derecede farklı corollayla giremediğim virajda mazda tık demiyor ...
Serkan bey hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
hayırlı olsun güzel araba.. yakıtı ve performansı hakkında bilgi verirseniz sevinirim .
Hayırlı olsun.Güle güle bin inş.Yaşam tarzı
Hmm anladım bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim Serkan Bey...
İyi dileklerin için teşekkürler mesut , direksiyonu ve vites topuzunu kaplatıcam daha doğrusu orjinal deri yaptıracam ama burası denizli iyi bir usta bulmak zor bir arkadaşım boya yapıyorlar baya güzel oluyor dedi ama bir bakalım gidip göstermem gerek ...
ASıl denizlide bu işi yapan birinin reklamını görmüştüm.. Ara sıra geliyorum amcam orda..
Bu boyama işi iyi midir ya faydalı mıdır böyle elin terlediği zaman eline boya bulaşma gibi saçma bir olay olmaz demi Açıkçası benim passat'ın da direksiyonu aşınmış rengi resmen boya istiyor. Nasıl yapsak...
Cumartesi günü sanayide tesadüf eseri buldum birini , bir arkadaş yaptırmış işçiliği çok düzgün fakat fiyatı çok geldi gözüme 200 lira istiyor + topuz 50 lira diyor benim topuzun nikelajında sorun var onu kromlamak lazım oda masraf ,en iyisi boya olayını araştırmak topuz içinde sparconun bir vites topuzu var onu alabilirim linki : http://www.hepsiburada.com/Liste/sparco-progetto-corsa-pomo-classic-vites-topuzu-opc01020000/productDetails.aspx?productId=otevopc01020000&categoryId=20018918&SKU=OTEVOPC01020000#Gorsellertopuzu 50 liraya kaplatıp bide kromajla uğraşacağıma bunu takar geçerim diye düşünüyorum boya olayını tam araştırmadım onunla ilgili tam bilgiyi alırsam , eli boyarmı vs , onuda paylaşırım