0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yav benim oğlana bir araba almam lazım , söz vermiştimşöyle ottan çoktan bir şey
Kardeş çok geçmiş olsun. Şu anda ben de aynı safhalardan geçiyorum. Allah can sağlığı versin.
Mazdayı n'apçan satçanmı
civici oglan ver kendine de bir accourd al kemal abi artik D sinifina gecis yapman lazim madem oglana araba aliyon
2008ve sonrası corolla sedan elegant bakıyorum (gri renk Hariç tercihimdir) bu arada bilen-satan varsa temizinden benzinli manuel vites kmsi max 80bin civarı olacak sekilde , bilgisi olan varsa buradan yazarsa sevinirim
Tüh abi ya daha dün Uğur abiler sattı cillop gibi corollayı hoş aracı ben görmedimde
HAyırlı olsun tekrardan güle güle kullan. Keyifli yolculuklar.
Hayırlı olsun Serkan bey. Güle güle kullanın. Bir sorum olacak; sinyalleri parklara bağlatmanın +ları -leri nelerdir? yani sinyal verirken arkadan gelen arabanın dikkatini çeker mi, çekmez mi?İyi forumlar...
teşekkür ederim şu anki aracımda sinyaller bağlı değil ,parklar sinyalin hemen üstünde olduğu için orjinalini bozmadım sadece parkları turuncu yaptım o kadar önceki mazda 3 te ve corollada çift fazlı yanan ampüllerle sinyali parka bağlamıştım yani parktayken ampülün içindeki küçük akkor yanıyor sinyal verirken büyük akkor yanıyordu (parktayken %50 si sinyal verirken %100 ü yanıyormuş gibi düşünün)görüntü bakımından çok hoş duruyor ayrıca dikkat çekme konusundada bir sıkıntı yaşamadım gayet verimli çalışıyor önemli olan kaliteli ampül kullanmak .
Arkadaşlar tekrardan mazda 3 aldım yeni kasa 2010 model touring donanım fiyat-kalite bakımından en mantıklısı mazda almak oldu o kadar corolla ve civic baktım ama 2-3 parça değişeni olan ne idiğü belirsiz araçları bile benim mazdadan daha yüksek fiyat çektiler aldığım araçta kaza - boya değişen yok çok şükür km si 55.000 de brc lpg takılı ve gayet memnunum şu anda yaklaşık 1 ay oldu aracı alalı iyikide mazda almışım diyorum fotoları çok yakında ekleyeceğim
Hmm, %50si parktayken sinyal verirken %100ü yanıyormuş diyince, bir tane okul taşıtında görmüştüm. Görünüş olarak dediğiniz gibi hoş oluyor.
Hayirli olsun. Allah kaza bela vermesin.
yeni arabanız hayırlı olsun, kaça maloldu acaba?
Takma kafana abi herşeyde bir hayır vardır.
bunun hayır neresinde MahmuuutttBir adam varmış..: devamlı "Beterin beteri var , buna da şükür" dermişBizimki bir gün kahveye geldiğinde herkesin bir cinayetten bahsettiğini görmüşNe o9ldu diye sorunca , oradakilerden birisi anlatmış:Sorma yavw bizim Ömer dün gece eve erken gitmiş, eve verınca ne görsün...!karısı bunu haydar ile boynuzlamıyormu....çekmiş silahını önce haydarı sonra karısınıen sonundada kendini vurmuşBizimki yine her zamanki gibi "beterin beteri var buna da şükür" demişkahvedekiler kızmış "yavw bundan daha beter ne olacak üçüde ölmüş işte" diyince,bizimki pişkin pişkin sırıtmış"Öyle demeyin arkadaşlar, Ömer bu gece değilde dün gece evine erken gitseydi şimdi ben mefta olmuştum......."