0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MAZDA 3 PERT tüm hayallerim suya düştü arkadaşlar , bayramdan önce çarşamba günü dükkanımın önünde aracım park halinde dururken şahsiyetsiz bir bayan sürücü (şahsiyetsiz dememin sebebi bayan olduğundan değil kişiliksiz oluşundandır) tarafından yaklaşık 6 metre sürüklenerek kaldırıma çıkmış olup arkasında bulunan uyarı levhasınıda altına alarak aracımın PERT olmasını sağlamıştır , 17000 tl masraf çıkmıştır, Yine 2. el araç bakıyorum 2008-2009 corolla sedan elegance almayı düşünüyorum (benzinli- manuel belkide dizel manuel ) satacak olan arkadaşlara duyurulur
Geçmiş olsun Serkan. Senin yerinde olsam, kurban keser veya sadaka verirdim.
Takma kafana abi herşeyde bir hayır vardır.
Geçmiş olsun.
çok geçmiş olsun, daha yeni aldınız sayılırdı...ama çok merak ettim açıkcası, park halindeki aracı nasıl perte çıkarabildiklerini....fotoğraf var mı ki..?
corollayla mazda 3ü kıyaslayacak olursanız ne dersiniz?
İkisi de pert olabiliyor
Buyuk gecmis olsun. en azindan icinde siz yokken pert olmus. Allah beterinden korusun. Not: teyzenin fotosu varsa paylas TCT uyeleri uzak dursun:) Mazallah ben olsam gorunce yolumu degistiririm.
+ 1040 1071 1453 1923. sadaka vermek çok iyi olabilir. çok geçmiş olsun bu arada, kazayı okuyup gözümün önünde canlanınca kötü oldum sanırım bayan sürücü yaralanmadı yada hafif sıyrıklarla atlamış olmalı ki canınızı sıkabilmiş o kaza üstüne
Geçmiş olsun Serkan Bey. Allah bir daha yaşatmasın. Sadaka ile belaları uzak tutmak gerekir.
Mazdaya ap ayrı bir sempatim vardıama almam artıkbaksana durduk yerde gelip çarpıyorlar
Geçmiş olsun Serkan abi..
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin her zaman beğenmişimdir bu mazdaları hele rx- serisi bitirir beni