0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Serkanım ne güzel birinci sayfayı okuyarak gidiyordum hayırlı olsun diyecektim ikinci sayfaya geçmemle üzüldüm geçmiş olsun ALLAH sizi korumuş ya içinde yada aracın yanında sen yada eşin olsa idi gerçekten tekrar tekrar geçmiş olsun son kazanız olur umarım...
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin her zaman beğenmişimdir bu mazdaları hele rx- serisi bitirir beni
Gecmis olsun,Allah'tan siz veya aileniz aracta degildiniz.Başınıza gelen son kaza olur inşaallah.
Araba Pert olmuş Arda nerelerdesin sen ! Serkan bey çok geçmiş olsun Allah daha büyük kazalardan sakınsın sizleri...
serkan kardeşim çok geçmiş olsun,kadıncağız arabaya hasta olmuştur.çarpılıp yakından bakayım derken kestirememiş olacak ki çarpmış.üzülme gelen mala gelsin.vedat arkadaşımızın dediğni yapmaya çalış.selamlar........
SAğolasın osman , ne diyeyim cana geleceğine mala gelmesin ama mal bize geldi ve arabayı perte çıkarttı arda sen hafiften bitmişsin zaten İnşallah Muhammet son kazamız olur, iyi dileklerin için teşekkürler ..Sağolasın oğuz teşekkür ederim..
Annaaammm!!! Çok özür dilerim ilk sayfayı okuyunca gerisini okumadım hatta başlığı görünce şaşırmıştım alakayı kuramamıştım...IQ testi şart oldu!
bayanın hiçbirşeyi yok maşşallah dipçik gibi bide üstüne üstlük kadından şu işler çözülünceye kadar araç kirlamasını istedik , neymiş efendim eşimi bahane edip duygu sömürüsü yapıyormuşum yok kadını kullanıyormuşumda falan filan, kadında 2011 1.16 bmw var kazaadan sonra eşi kendi arabalarını değiştireceklerini felan söylüyodu bide utanmaz arlanmazlar .....
çok güzel araç maşşallah iyi günlerde kullanın
Çok geçmiş olsun.
Of cok uzuldum cidden gecmis olsun, Allah beterinden korusun.
çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun cana birşe gelmedi ya boşver gerisini
Geçmiş olsun.Üzücü durum ama sağlık olsun diyelim.Umarım daha güzelini alırsın.corolla elegante güzel araba.
Abicim çok özür dilerim ilk sayfada bir şey yoktu sonra farkettim bende hatta başlıkla konuyu bağdaştıramamıştım Çok geçmiş olsun abim cana geleceğine mala gelsin Allah'dan içinde kimse yokmuş iyi tarafı
çok çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun, daha iyilerini nasip eder inşallah...
çok geçmiş olsun Serkan bey. birdaha böyle seni va aileni üzecek bu tür kazalarla karşılaşmaman dileklerimle.canını fazla sıkma.
Ver o or.. pardon.. o şıllığı mahkemeye, tazminat davası açkiralık araç falan değil(Onu kaskodan alırsın)maddi manevi tazminat, araba'nın onarılsa bile, eskisi gibi olamayacağıdeğer kaybına uğrayacağı ve serviste geçen süre içinde mağdur olcağın için davayı kesin kazanırsın
Günaydın Ahmet