0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gönül yarsız,dizel boxsız olmaz tam kamyon arkası yazısı gibi oldu
Sen al sana yakışır Janta vereceğin parayı buraya aktar. Vay arkadaş vermeyin bana gazı, Cüzdan acil sinyalleri veriyor bu ara zate daha bir kaç borcu var aracın bir de chipin sırasına daha var, diyeceksiniz ki daha ne yapacaksın araca var bir kaç işlemi daha Valla ne yalan söyliyeyim tırstım, korkuyom aldırtacaksınız banada diye
Sen ordu'ya yanıma gelsene
Orduya gelirsem başıma gelcekleri biliyorum o yüzden daha zaman var gibi. Şimdi bir şey sormak isterim diyelimki chip i taktık 5 ay kullandık servise giderken çıkardık sorun yaratırmı, Servisten sonra taktığımızda sorun olurmu?
abdurrahman bey benim annanemde ordulu, yeni mahalle karakolunun orda oturuyorlar.15 gün önce ordaydım teleferiğe bindik süper olmuş
ben en az 50 kere söküp takmışımdır , hiçbir şey olmuyor.
Sercan söktünmü olay bitiyor, boxun bu olayı güzel
Tekrar taktýðýmýzda alýþma dönemi oluyormu aracýn yoksa yine ayný þekilde devam mý?
Ayni devam alisma donemi yok
enteresan, sanırım bende alsam iyi olacak
çingene pazarlığı ile en en iyi indirimi alırım
Vallaha mantıklı ,bütün bayileri arayın en iyi fiyatı alın
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-race-chip-pro-toyota-verso-2-0-d-4d-126-hp-310-nm-tork-76720602/detaylinkteki satıcı Türkiye yetkili ithalatçısı ,teknik ve yazılım desteği ,ilerde kablo değişimi olursa bu arkadaşla görüşmeniz gerekecek o yüzden ana bayiyle pazarlık yapıp almak daha avantajlı olurpro almanıza gerçekten gerek yok, 179 euro luğa pazarlık yapın
Bence pro abi, daha çok istiyorum nedense. Geçicem seni
sercan alırım anahtarını benim verso ,artık verso rs oldu